IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

]mitä jos puhuisin kerran totta ja sanoisin että kuka kuolee, olisiko se murha?[

noita miä mietin ja niitä, jotka valehtelee minuille. miä luulen että valeitten aika on tullut loppuun. miä luuulen että minut on syytä panna sellaisiin paikkohin joihin ei lijykynät yllä ei tartu väri liila niin valkoista on. mutta jos sanoisin ja sen toistaisin anomalla mutta toistamiseen ja mutta kun miä haluan ja miä saan ja siäkin saat.

miä en muista kuinka meni 'tarina' valkoisesta huoneesta, mutta muistan miä että se tuli sinä päivämääränä jota en muista. ja miä olin sitä mieltä että se ei syntynyt silloin vaan oli jo ajateltltu. jos siä värikynätön äijäa ottaisit minuun yhteytt' niiin ei kai sinua kukaan sellaisia kieltäisi kirjottamasta. vittu, älliä peliiin ja meiät kustannusnnustomittajiksi. miä osaan painokoineita käyttää, pikku harjottelulla ja sinulla on sana hallussa, opetetaan toisiamme, oliko se mikä oli mutta homma hoituu, pannaa viikatteesta jana ja miä voin joskus totellakin, mutta muuten olen pomo.

ton takia miä en tänään käveäle kun miä elän siinä toivoss aettä siä luet tai joku joka kuvittelee että miä sinua etin. niin on nähtävästi ja kuultavasti miä olen yhtä hölmä ja siä et voi erehtyä!

kiitos on kiva sanoa ja muistaa miksi sanoo niin. miä ihailen muitakin kun itteäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.