IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[on minun pakko pitää pääni siin paskakasassa ettääää miä tungen sen tonne]

puhelin on perse keksinö, ja vielä vittumaisempaa on soitellla johonkin lankaliittymäään.

ihhan tulevaisuuden varalta, minnä en enää koskaan vastaa siihen, mutta jos siitä soittaessa numero hälyttää, niin minä oletan että tulee kännyyni puhelu tai soittaja ottaa jossain karibiallla bataan.

miä en enää tule kuuntelemaan sitä että minulle lyödään luuri korvaan, Pauli aiheutti minulle tosi pahan aivovamman ja ruman pään kun hän sanoi ettää, "en maksa mitäään". ja minulla on aina kivaa kun nautin vähän alkoholia.ei tahdo oikein pysyä tunteet hallussa tai hallinnassa, ja se tuntuu tosi oudolta kun huomaa että ennen tässä kohtaa pelkäsi... miä tulen, pienoeritaidonn, tappamaan ne vierekkäin asuvat laurilat ja se missä pauli asuu niin se lentää oikein ilmaan. näin on nähtävä asiat, niin sairas miä olen ja sellainen sarjakuva minulla on edessä että sill ei pärjää edesnohnohnoh..... se yksi joulupukki..... n muistas sen nimme'ä varmaan kunteelee jotain llkmfd tai hallusinogeenia. rampa-aivot.

menkää ja ruokkikkaa sudenkorentoa ja päästäkää se vapaaksi.
(voin miä testamentata elimistöni mihinn vaan mutta miä luulen että olen sitä lajia että ruumini on muuttunut kehosta joksikin muuksi, kkuin se minkä ihminen voi tunnistaaa. miä olen miä.

ton ajan miä olien se ja siinä välissä vaihduinduin, mutta miä olin kokoajan miä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.