IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[niinkö pitäisi tehä ja sitte olla, neljä siideriä kiitos, öh.................................................................................................................................................................?]

jooh. kuulostaa yhtä hyvältä kun näyttäää, kiitti pari kerrlallaan ja muut näyttelee, kukaan ei tiiä mutta hajuasta ei saa päätellä, siinä tehtävä. annna pilllua xyz jateaan voitto puoliksi. jeha 50k -verot ja puolet ja mitä sitte?

ööh. miä itken tällä hetkelleä koska miä en ole vetämässä laturia ikkunasta katsoen ulospäin juuri nyt. mutta miä jattelen että, koko konkkaronkka joka täälä oli menneen viikon aikana on täysiä rottia ja vasikoita. miä ihailen teitä ja kiitän seurasta.

jos haluatte niin toivotan minäkin teille hyvää loppuelämää. olette kiinnostavia, mutta en voi sanoa samaa niistä tai siitä joka teidä minulle ehkä esitteli. olen pahoillani. olette tervetulleita, mutta vain jos teillä on piirustuksia mukana.

hei. hei. ellinoorja mitaä vittui se göstä luettelee siinä yhessä laulussa

(pitäskö mun käydä heittämässä toi puhelin sinne minne se kuuluu ja ikkunan läpi. käy niin viuttamaan kun miä sanon yhtä a en tee toista?!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.