IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

miten sen nyt ottaa -- täkynäsiLauantai 18.09.2010 03:47

(siis se sielä jossain 95 asmilla hakattu jyrki tuli hakemaan niitä matkatavaroitaan ja minä ankin Ileltä vähän varastoitua viiniä ja siillä hän...hmmm)

sillähän pärjäsi molemmat tai kaikki, jos ei ollut ile mukana niin sai varmaan hyvåän syýn avata pulllon tai kaksi kun kerran myyntiin aikoi. tai siis ei myyntiin vaan lainaan, että saa samanlaista takaisin. ei ollut vielä viinitilallinenen...

vittu mitä välineuhrehilua, minulta hukkui oikean jalan tossu....

vittu... sentään

eeheei nyt putsos sanakirja ja minul' ei ole kummassakaan jalassa tosuja. miä käyn kattomasas mihin miä jätin tosut ja ja miten pitkälle kävelen. miä luulen että naapurista löytyy apua. miä en mitään tonia tarvi enää toni (hölmöhärveli) saa heti pataan kun miä sen kiini saan ja kun olen sen saanu pahonpideltyä miä pahonpitelen kaimani antin eli antti on turvasssa niin kauan kun toni on karkuteillä, tuoss oli vielä joku erikoinen ehto (saatto olla oikein poissulkewva tai eli antti saa kuitenkin eli tai sitte tony niin kannattaa olla tarkkana, mitä vaan voi käydä ja tapahtumat minun kohdessa tulee olemaan vielä pahempia. miä saatan ottaa yhteyttä roppiseen jos te rotat ette osaa painaa viheiää luuria kun miä soitan! vitun ROTAT! (RatLIB lahti kasista, se on lapparissä, läppärin virtalädhe vai mikä muuntaja, on rikki. haluaa ehjän (dell inspiron 7000, kai siitä sais ton levarin johonkin kiini ja vietyä, mutta kun tahon ton koneen ehjänä kuntoon ja käyttöön, pusaan jotain mudlttia ja haluan nähä että se pyörii pII366mhz paskallakin, sillä miä ajon saaha dungeon siegenkin systeemipysteemit laittaa pydeen, koska se siinä pelinä nipanapa pyöri niin että kun oikein maltto niin jakso sen läpi pelata ja toiseenkin kretaan)

-Fäggis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.