IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[no toihan oli suoraan lappaeiden sketsistä. tahon aina lainata vähän kaikkea ja paljon muuten vaan]

lainaamisesta tuli mileen että palautin yhden kirjan ja sain päihdelääketieteenkin kotiutetuksi niin asiat alkavat taas hymyillä, muta ja se suuri mutta onkin tässä kirjojen lukemisessa ja palauttamisessa.

minulla on yksi aikomus ja yksi tarkoitus sille että kirjoittelen täälä, minä noudatan sitä ohjetta jonka maxim gorgi kirjassaan esseitä jostain ja isbn on tuola tullut maini8tuksi tai jälempänä lukee, miten näitää lukee ja missä järjestyksessä...

palataanpa siihen kommenttiin että maxim sanoo, "tullakseen kirjailijaksi tulee lukea paljon mutta vähän kirjoja". mitä se voisi tarkoittaa? se voisi tarkoittaa sitä että kirja tosiaan kulkee suomesta chileen, sieltä niitten tai sen välissä olevan maan kautta johonkin costa rican luonnonpuistoiksi valtion toimesta asetettun jokivirran varrella olevien tolppien varaan rakennettujen majojen sisään tyynyksi pariskunnalle ja sitten pitkien ja vakavasti harkittujen aikojen myötä minä pyydän sen lainaan ja se on minulla. lukematta, mutta tallessa. se voisi tarkoittaa esimerkiksi juuri sitä että focaultin heilurista ei tule pakkomielle heille vaan minulle kun wikla sillä niin koitti päteä. niin sanonkos minä että siinä seurueessa oli muuan tilastotieteilijä Sami, joka puhui italiaa ja saattoi sitä kuunnellakin. kaikkea ei voi muistaa kerralla kun jotain on nöyryyettävä oikein kunnolla, ja olan takaa (yksinomaankin voisi ajatella) minulle nyt vain on jäänyt taas joku vaihe päälle ja tahdon käydä jonkun kimpuun, tai tahdoin.

tässä kävi nyt sellainen mukava sattuma ja kummastus että minä näin pitäkstä aikaa jotain kaveria ja minä en päässyt toteuttamaan itseäni ja olen jo tasaantunut, ja jos pidän itseni kurissa enkä ajattele ikävän tekoja niin ei minun tule paha olo eikä halu olla ruma ja tehä itestäni enää tätä pahempaa.

tulee taas mieleen _auktoriteetin_ sanat, "kuinka sinä voit olla noin vihattu" ja miä en tiennyt että olen, mutta ehkä se tunes kanavalla huutelu jostain boteista, jotka ovat wizujen vaimoja on aika hyvä johdannainen. batissa ei selvästi seurata yksittäisiä pelaajia niin yksityiskohtaisesti että se toiminta ja ne käyttäjät ketään niinä kiinnostaisivat, ja minusta se on hienoa, sillä kun minä toimitan postikortit niin on minulla ajatuksissa että hylkäisin Hybriksen, joka on chaos mounttini ja palaisin martistien ja hobbitien ja hämähäkkien hääräilyyn. minä todellla toivon että hommat toimivat eli ne tomivat jos minä saan tomia ja huudella tunes-kanavalla jatkossakin että se ja tämä bottaa.

mistä viusta minä voin tietää että joku on wizun vaimo? ja tulisiko minun olla siksi hiljaa? olkoon miten on, niin minä tulen olemaan ja niin minä toimin.

miä olen kurinpidon jälkeen tehny ekat blogit siitä että tapoin eniten rottia ja sen jälkeen tapoin rottakuningas Arkanin tmsmtms, siinä winha hommeli. noita voisi ajatella niin että niitä vielä pelataan dungeon siegen enginellä, mutta siihen menee ainakin pari vuotta ennenkuin edes tätä pidemmälle asiaa aion ajatella jos ei sitten käy niin ihmeellisesti että siitä moottorista ja lua-kielestä ja siitä skrit-moottorista, josta sain specsit kaapattua bilasin sivuilta, löydy jotain, joka todella on kiiinnostunut. kyse ei ole mistään ds2 tai muusta paskasta vaan siitä jättimäisestä maailmasta, jonka se mahdollistaa ja serverinä juur yhden pienen batin kokoinen, kunhan vain classic nousisi pyden ja saisin postikortteja toimimtelluksei....

minäminäminä ja mutta kun mutta kun mutta kun ei kukan muu ,)

--Arafat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.