IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

tuli taas tehtyä kuulentoLauantai 18.09.2010 19:51

[ympäri lensin, en laskeutunut hjuuston sano että nyt kotiin ja kiireesti]

saa hävetä taas sata vuotta, niitä puuhia mitä eilen hääräsin. helvetti, että miä unohin ihan täysin yhen asian ja sitte olikin jo harjanvarsi jossain värttinän pinnojen välissä ja lakkasi puola pyörimästä.

ei ollu päässä vissii mitään liikettä, tasapainoasistkin niin vinossa että keittiössä on meinannu näköjään mennä (tai mikä ruokailutila onkaan) pöytä ikkunan läpi, vähän osu onneksi pieleen.

tietokoneitten romut, jotka nyt on tosi romuja olikin menossa romutettavaksi, vain virtalähteet oli enää aie irrotella, mutta eiköhän minulla noita virtalähteitä ole jo yli oman tarpeen.

koitan nyt kehittää jonkun ihme-strategian, millä selitän muille että missä meni pieleen ja kuinka tavoitan ne keiltä anteeksi pitäisi pyytää. en, nimittäin, taas toviin tästä tuvasta poistu muualle kun mutien maailmaan ja vänkkäilen jotain codemaxia sen kun muilta kiireiltä kerkiän, näyttää vähän hankalata, mutta sitä se notkeus ja monipuolisuus teettää. pitäs tehä visii oma kerneli siihen 64k (varmaan tänäpäivänä voisi jo olla pikkasen isompi) niin että se mahtuu oleman rosessorisssa kun muita ohjellmia ajellaa. noi dual-coret olis saanu jättää keksimättä, mutta kun ovat jo markkinoilla niin minkäs teet. sama se on miten sitä hajautettua järjestelmää rakennellaan. ihan turha keksintö kuitenkin kun jollain mikkiksillä niitä sorvaillan. (kyl' kernelin pitäs olla muistissa ja suorittemen muistissa tänäpäivänä, mutta ei, katos kun ei mahu, vähän ollaan ton asian kanssa hukassa linuxillakin, mutta minkäs tiät? kernelin vai, miä ite?!)

noi eventtiphjaset pulikat ja palikat, voi kiesus, mimmosia vimpuloita ja radio-buttoneita ja -grouppeja ja mouse trackereita ja multidrag ja voivoi aaaargh... dungeon siegekin on tehnty niin. kattokapa kuinka suorittimenne tehonkäyttö on 100 kun heiluttelette hiirtänne.

itku tulee omista teoista ja sitte kun niitä pakenee näihin ohjlmoinnin ihmeisiin niin tulee jo siemensyksykin. voi tätä ja voi sitä ja voi voivottelua

--kertakäyttö-antti, ei panttia, kiitos

P.S. luulin että vaan elokuu...merkintöjä kertyy...nyt nyt eikun sitten

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.