IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[kuvitellaan niin]

kirosanoista kun kirjoitin niin tulee minun niistä uudestaan kirjoitta, sillä kuulin wiisaampaa kun niistä tuumasin ja sana on kertakaikkiaan, mutta en aio kertoa siitä vielä toviin. pitää pysyä aiheessa, jonka keksin myöhemmin tänään. nlkkani ovat vielä kipeät ja olen istunut niin hankalassa asennossa että selkäni on aivan jumissa, siihen vaikuttaa myös se että nukuin, jopa olen nukkunut tänä vuorokautena, vähän hankalassa asennossa ja amusella tuli oltua vähän aikaa aika hankalassa asennossa tietokoneen äärellä ja niskani on niin jäykkä että kävin nykimään kuin voin vain kuvitella että viinahorkassa nyitään, onneksi en hikoiillut silloin enää.

silloinhan en parantuneena alkoholistina olisi mitenkään _enää voinut sanoa että tämä jäykkyys johtuu vain siitä että olen valvonut ja juonut kahvia niin etten hikoilisi silloin kun minut punnitaan. olisi pitänyt käydä saunassakin, mutta onneksi ei tarvinut, suihkussa käynti riitti kun käytin vähän saippuaa ja vähän liikaa hoitoainetta, ja istuin suihkussa hetken ja poltin tupakan kastelematta sitä sillä:

älä laita, sanoin, kun suuhuni tungenttiin tupakkaa käsieni ollessa varattuina johonkin askareisiin ja tupakalle piti tulla...välissä viisasteltiin...jotain... jatkoin, se kastuu kun nenäni tippuu. tuo rakoittaa sitä, että nenäni kastuu tiputtuaan vesiämpäriin, mutta se ei ollut aivan niin, minä sanoin kun sanottiin että nenäni tippuu, että oikeastaan sanoin että se valuu.

olaanpa hetki ajatuskissamme salvador daleja...

niin on hyvä olla, että ja vaikka meni kauppareissulla kauan on kattilassa vielä tulet - lämmitän ensikertaa kevään jälkeen myös patterit *siihei winkisilmä* ja full stop.

veruke

(niin "kuulin wiisaampaa", sanoja siis, sanoja oli wiisampi ja sanat wiisampia. wälillä viisaus on nokkeluutta ovelampaa, näin näin kun kuultuani ajattelin. vuoropuhelua siis ankaran hienoa ja ilman kisailua. ei voi olla hienompaa! (huom. ei ?! vaan !))

((noita-akkoja kun näkisi tai jotain akkoja kuulisi edes niin avotsie vai miten se menis))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.