IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ENTER DESIGN]

miä tekisin free-ware -pelin, joka on adatiivinen, jos donaa rahaa ja saa siitä peliohjaimen pcelle.

peliohjaimessa olis moodi erikseen ja mekanismi, jolla se voidaan vääntää joystikista analogiseen, ja tekisin karatekamaisen pelin kaksinpelinä. miä huomioisin siinä sen että joku voi olla hitaampi ja sitä voi jopa pelata jollain tapaa vammainen, joka ei ole niin nopea käsistään että se tekee tekkenillä yhtään mitään muuta kun kattelee vierestä idioottimaista peliä missä olisi varmaan hienot animaatiot, jos se olis vähän hitaampaa.

provoossa saattaa vieläkin olla sellanen muovitehas mikä ei ole elcotekiä ja sieltä kyllä löytyisi tuotantolinja joikkarin kuorille. miä sen vuonna 91-2 olen kysynyt puhelimen välityksellä. miä sillo meinasin että miä teen oman joikkarin, kun oli pari peliä, mihin olis' tarvinu vähän parempaa kepulaa kun on tarjolla ollut, smakun näppisten knassa, mulla on joku archin näppis tuola, mutta ei sellasta konetta mihin es käy ja amigan näppistä parempaa tuntumaa en ole tavannut. niin surusillista se on, tällasia saatanan kumilutkuttimia kaikki eikä käytetä kuparia kun se on niin kallista ja mekaniikkaakin vaatii, kokoonpanossaihan helvetisti. vittu että kaikki on niin kertakäyttöa, streriiliä standardia epästandardia ja paskaa ja te ostatte aina sitä samaa uutena. te kuluttajat olette este kehitykselle, tajuatteko te yhtään, että jos te pitäisitte vuoden tauon ostmisessa niin jotain uutta ja ergonimista ja tehokasta ja edistyksellistä voisi tulla _markkinoille_? ette te tajua. vitun aivottomat paskat aukomassa enemmän rahapussia kuiin päätään!

miä en tajua, miksi, täallasten innovaatioitten aikana mitä moni on jo miettiny ja harmitellu, silti tehään tollasta paskaa. golfista tennikseen ja jopa nyrkkeilyyn. vitun fuzzy logig. adaptive logig pitäs olla peleissä ja se on mun keksimä yhdyssana, engalnin kielessä kun yhdysanat muodstetaan niin että single syllabelit menee yhteen ja jos on usiampi syllaabeli niin ne kirjotetaan erikseen mutta on yhdyssanoja. kato, miä osaan yhdyssanat parmemmin engalnninkielessä kun suomen ja miä muistan kun engalnnintunnilal rauhalta (keskikurisslla) kysyin yhdyssanoista niin se sano että ne on, mutta niitä ei opeteta, mutta se sano ton verran ja se riittää minulle, ihan niinku riitti se että miä muistan miten yhteen- ja vähennyslaskulla voi laskea neliöjuuren, jonka tekemisen sanoi näyttäneen opettaja nimeltä 'julma', en muistanut miten se tehdään mutta internetti näkyi tietävän *winkki silmää*

sillä internetti on ihan witusta. miä aloin vihaamaan sitä siitä päivästä kun tuli toi saatnan www ja voittehan arvata että ensimmäisenä sitä hyödynsi pornoteollisuus ja paikat on vieläkin sen tkia jumissa. menkä ihmiset vessaan tai suihkkuun ja vetäkää kättä siihen tapaan kuin se mitenkin mahtuu tai yltää, mutta ostakaa lethiä älkääkä tulko tukkimaan minun tekemisiä kun joudun tällasen reaaliaikasen editorin kanssa nykimaän ja pelkäämään kaikenaikaa että yhteyskatkeaa ja sanoja katoaa. niitä katoaa tarpeeksi jo ohjemistovirheiden vuodksi. tehkää tilaa kun keltanen valo syttyy.

(vähän editoin tota kun tekee niin mieli panna runomaiseksi, alla)

onhan teillä teineillä
jotain tajua liikennesäänöistä
ei pendoliinokuskeija voi syyttää
ihan kaikesta kun se on niin pieni
ns. webin käyttäjäkunta.

kyllä tavalliset runkkarit,
naiset ja miehet, tai tytöt ja pojat
on se jälinmäinen pari sama kuluttajakunta,
kuin hollywoodin leffoilla
sanottuna kohderyhmä.

menkääs ja kattokaas vähän aikaa taaksepäin,
tcm eli turners classic movies tai yle teema;
ihan erilaista tavaraa on joku D.O.A. tai Sunset Boullevard,
jotaka minulla on samlaal vhs-nauhalla
Gary Larssonin ekan animaation kanssa,
minkä ystävällinen yle esitti eli mainoskatkotonta materiaalia.

jos noi mainos-kanavat lopettas tai noudattaisivat noita eu-dirketiivejä mainosten teossa tai ilman niin ehkä toi
ohljmeapiratismi ainakin vähän vähenisi.

menkäi itteenne.
miä valitettavasti en mahu,
miä olen kuunnellu liikaa sky-labia.

larger than life and twise as natural,

eiks'nii'?

eiku, vittu, minulle sanottiin että en rankaisisi itteäni niin plajoa ja pitäisin vähän itestäni huolta ja tuon itseäni esiin, miettimättä mitä muut ajattelee (kohtuus toki).

--faktoja (eiks nii, aina(ko) ammatit on ja -päättellä, paitsi joitain mm. ompelioita yksin_ kohdatt_ae_ssa on poikkeus, vittumainen suomi)

(on tää kyl hieno kun voi hiirellä, tosiaan heittää ton kursorin mihin vaan, vaikka se vähän lagaa, mutta sehän on varmaan vähän netin vika ja vähän enemmän sen että teillä (irc-galleria) ole ihan kauhiasti konetehoja, mutta kyllä tän kestää ennemmin kuin että te tosiaan myytte tai annatte tietovuodon viedä asiakkaanne johonkin facebookkien maailmaan... miä ihailen teitä ja vihaan noita... eiei nnoita... noita heti tänne ja mulle kans' ja kaikki vaan riitää jos ei enempää ole niin tyytyväisyys palkitaan sanoin ja sanomattomin teoin) :P:P:P:P:P:P ei jaksa noita eikun jaksaa noita :P:P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.