IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

no ja niin -miä olen ihan innoissaniPerjantai 24.09.2010 03:32

[katos tai kuules kun lukisit välillä ääneen niin tää kuulostaa ihan toisenlaiselta, mutta kun et ja hulluksihan sinua luultaisiin. miä mudatessa ja kirjotellessa paljo puhun ääneen sitä mitä sanon jotta se olisi luontevaa luettavaa, ei tämmöstä niin kirjoteta että ollaan hiljaa tai ainakaan niin että ollaan yksin hiljaa]

mutta kukapa näin. tekisi mieli muutta Lieksaan, luulen että sielä olisi kuulija, mutta se on sen verran luja hahmo että se tahtoisi puhua minua enemmän ja vielä kierjottaa siitä kirjoittaen, ja siinä se niksi.

hääränpä täälä. voisihan sitä olla jossain ylesönosssoitlla tai mistäs tiedän vaikka olisin koluministina jossain (sairaalassa) paskalehdessä, joka on keskustalaisten äänenkannattajia. agentti oikein ja sitte kun vaalit tulee niin paljastaisin kaiken. miä en tiedä vielä, mitään palkkioita ei ainkaan ole tililleni maksettu, mutta voihan se olla että kirjottelen jonkun toisen nimellä, enkä niitä rahoja havittele. minulla voi olla vallan toisenlaiset aaveet ja tavotteet mielessä, mistä ei ole itellänikään hajua kun vielä kehittelen kauhutarinaani jonkinlaista petosta ja hämmästystä.

sen uskallan arvata että jotenkin voisi roman polanski ja bitter moon olla sellanen aihio johon itteäni olen ahtamassa eli olkaa keskustalaiset ihan rauhassa, ja kaikki muutkin, en minä elävistä kirjota ja kuolleistakin keksin vaan valehia puheiksi ja luettavana on laiskan mielen vetelä virta siitä vähästä mikä on jäljellä tajunnasta kun on toi haukuttavan hermoratalääkkeen, mikä tekee nilkat entistä kipipämmiksi kun sen kuurin lopettaa ja ottaa tän toisen, millä saa jotain aikaseksi. vaikka tämä ja eileniltanen onkin ollut varsin sekavaa teille niin minulle ne ovat muistiinpanoja, joita olen laiminlyönyt makailemalla taas kilpaa television kanssa ja se voitti, mutta on ollut eilisestä n. klo 1415 kiinni ja sammuksissa.

nyt aion laittaa sen päälle kun tykkään että soitan sieltä vähän musiikkia ja kaihoseen mieleen. mihiin miä tahon tuoda vuoden 98 ja se tapahtuu soittamalla cranberriessin no need to argue -levyä.

siinä on muistoja siltä vuodelta ja niitä miä olen äsken levyn löyettyäni huomannu yhistäneeni vähän tuoreempiinkin, vaikkakin joitain vuosia vanhoja, mutta muistoja ja sen arvoisia kuitenkin että kannattaa musiikilla muistaa ja uskaltaakin ne musiikkiin yhistää.

kannattaa kunnella vaikka ei tykkäisikään, kyllä se on melkein yhtä hyvä laulaja kun sinnead o'connor ja sanojakin voi kuunnella. tuli joskus luettua niin on sitten tullut kuunneltuakin välillä, vaikka laulu on minulle musiikissa - varon etten nyt sanoisi, vain - instrumentti.

frakki-lepo-frakki-lepo

oranssi paita tänään ollut päällä, ei syksynvärinen oranssi vaan tulenpalava. kivaa kun meni se mania ohi ja se kauhia masennus ja vähän rassaa että ohjelmoinnista vaan jauhanut, mutta kun on tuo ohjelmointi tosiaan alkanut taas kiinnotaa niin on pidettävä intoa päällä, ja ehkä se juuri siksi hiipuukin aina, mutta kun on niin vaikia tapojaan muuttaa niin olen ja menen minä soitellen sotaan. katos sitä se meinaa kun mennää soitellen ei sitä että on säkkipilli mukana, mikä meinaa voittoa, jota miä aina ajattelen! hahaa! (minähän olen sanonut että en voitosta pelaa, en voitosta taistele enkä voittoa havittele: minä pelaan vain pelejä joissa ei voi voittaa, mutta en miä nyt häviämäänkään lähe. jäässä nyt on vähän vielä tärkein hahmo, mutta kyllä se lämpiää tästä kun taloonkin sain jo lämpä pattereihin vaikka varpaita taas vaivaa jo tunnottomuus ja - kuten arvaatte - nilkkoljakin alkaa jo pakotttaa, mutta nukkumaan ei tee mieli, koska aamu pelottta. on siis keikuttava täälä tai hyökättävä tekstipelien maailmaan minkä taidankin tehdä, mutta nyt se cranberries...tuli vähän muokkailtua, poistelin pari typoa ja yhden jättissössöötyksen jätin ja fixin ton yhden _aa,mutta ajattelin että en korosta sitä vaan annan olla vaan ja taas mennään 0055, vähän meni aikaa sorvatessa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.