IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[happamia sano vissii kai harakka, mutta siili on semmonen lyllertäjä että veikkaan sellaista sanaa kun vanhankansan uskomus koska miä meinasin hukkua kahviin ja sitte meinasin hukkua maitokahviin ja uuuuhhuhu. tulet on pannusssa ja olo kun uitetulla koiralla, jos sellaisen oloa voin kuvitella niin en kuvaile. sillä kolmatta kertaa kun ei olisi pitänyt tulla kun juuri ajattelin että kappas vaan minttu sekä ville]

ja toi jos menis sen laulun mukaan niin se karkaa yhtä kauas kun päärynä omenapuusta, mutta ja vain, jos olisin shakespear tai aikalaisensa niin sanoisin että alas, niinku sanottiin sellasissa shakkipeleissä että niitä ei ole toviin tehty (on kyseessä archon I ja II).
alas oli pitkään sellanen sana että sitä ei löytynyt mistään, mutta näin internettien aikana jotain muutakin (siis kaupallistakin) hyvää on tullut tarjolle, erilaisten oppilaitosten julkaseman materiaalin ohelle (mit se alotti ihan tuossa 95 tai vuotta tai kahta myöhemmin prjojektin, jonka tarkoitus ja aie oli siirtää digitalilseen muotoon kaikki väitös ja valmistumistyöt, mutta tuohon aikaan minä huuhailin yksinomaan nyyseeissä ja ircissä, oli toi mudi siinä vaiheessa että sitä luuli olevansa valmis tekemään oman kun se minkä olisin halunnu pysyvän pystyssä meni kumooon... mutta mmm oli ihan hiton edelläkävijä ja on vieläkin, vähän erilainen, mutta tänäpäivänä kaikki on vähän erilaista, ja minä en ole lähelläkään sitä mitä voi pitää pioneerina, mudien saralla, muuuten olen kyllä ja kirjaimellisesti... ai samperi, tulikin mieleen kun meni toi passi vanhaksi että on se vittumaista että pitää maksaa henkilöllisyystodistuksesta vaikka on olemassa tunnistuslaatta (laatikossa tosin, muitakaan koruja kun en käytä, kun ei niitä ole, rannekelloa joskus kun vituttaa muassa puhelin, ja siis henkkarista ei taida käydä edes ruokakaupassa, jos käyn tuossa vieraammassa, jossa minua ei kaiken sellaisen loogisen jären (joka on siis käyntikertojeni vähäisyys ja henkilökunnan vaihtuvuus sen perusteella ensin, mitä olin kuullut kun oli mennyt jo vuosia siitä kun henkilö, jonka kautta (ei mikään parturijuttu) siitä tuli jotain puhetta ja vasta olen tänä vuonna käynyt sellaisessa kaupassa kuin lidl itte.

se on tarkkaa homma toi boikotointointi ja miä aion jatkaa sitä elämäntapaa edelleen, olen joutunut lidlin kohdalla antautumaan, mutta näin syksyn tullen ja kun ei nyt ole minulla ihan niin mahoton puhelin että sillä saa milloin tahansa mitä vaan jos ei ole edes millä maksaa, ja vaikka usein saisi niin joskus on sellaisiakin tilanteita tullut eteen (kun olen jo lipsahtanut käymään) että ei edes huomaa että minua viedään, mutta vähän kuin käskemällä vaikka pyysin kyytiä vain tai jotain (sanotaan nyt vaikka että tänään on oranssi paita ja siitä syystä kun keltanen on pesemättä, mutta suihkussa käyn ja vielä on puita haettavana, mutta oli niin tuskanen homma toi tulien teko jo toistamiseen että tuli touhutippa ja nenä alkoi taas valua, tällä kertaa ei ämpäriin vaan soikkoon, niin tuumin että käynpä suihkussa enkä vain ahmi allergialääkeitä, vaan käyn niistämässä niin että menee viemärit tukkoon naapureiltakin. onhan näissä kunnalistekniikaksi sanotuissa menetelmissä sellanen varajärjestelmä että on meilläkin kai kolme rengasta syvä kaivo etupihalla, sanoinko minä meillä, no sitten sanoin. rengas per kolme, ei viisi. kolme (muistattehan että minä meinasin hukkua?) rengasta syvä ja sielä pohjalla kulkee sellainen ura, jota myöten kaikki luontoon päästettävä vesi kuljetetaan sellaisellle laitokselle, jossa vedestä tehdään ihmisen käytön jälkeen sellaista että siinä viittii kalat uija perhosta eikä selkää, ja kellu vaan (talventullen) kuin jossain punasessa meressä vai mikäs se oikein outo meri merien joukossa on joka pullistelee sillä että se on muita alempana pinnaltaan ja ihminen siinä ui korkeamma kuin muissa merissä? juuri tuollaiset meret tekevät minusta ambivalentin.

se on siis vissiinkin niin että sielä on vähän eri arkkimedeenlaki kun siinä kylpylässä missä se hoksasi että hittolainen, kappale minä olen ja minä syrjäytän tilavuutta painoni verran... ei vai oikos se eikös se no kun nyt kuitenkin ollaan niin metrisiä ja eletään desimaaleilla, mikä on melko hauskaa arabien taholta että ne anto meille kymmenen numeroa, vittu näissä ns länsimaissa ei vieläkään olisi nollaa tai laskentaa helpottavia toimituksia kuten kertolasku edes, jos täälä tanssittais niien instrumenttien mukaan mitä roomalaiset on keksiny. miä kovasti kehun että ne joi puhasta vettä ja piti kylpylöitä, mutta eiköhän nekin ollu aika varakkaan porukan etuoikeuksia ja vielä visiin oli usein ja useita etuoikeuksia ihan siihen asti että sai pitää ihmisiä orjana ja myyä rahasta tai ihan mistä vaan, kunhan se meni tappamaan tai tapettavaksi niin että ei edes sotaan vaan leipää ja sirkushuveja... no, noista ajoista on ikuinen kaupunki selivnny ränsisstymällä siinä missä muutkin ikuiset kaupungit ja mikäs se Italia on jos se ei ole ensin EUn ja sitten Euroopan likakaivo? jos ranskan oikeistolaispresidentillä olis yhtään puhtia näyttää nyt saksalle että se on suurvalta kun kokoomus häärää täälä niin se pensjoe vai mikä sen nimi on antais euroopan ja eun nimissä, turkin euhun tulon kunniaksi algerialle italian alusmaaksi. vittu, per pades, kai sitä saatanan latinaa puhuttiin retoromaanisisissa maissa, ja sellasia oli muutkin kun italia ennenkun koko sanaa retoromaninen eles on keksitty. onneks nähdä napoli ja kuolla -kaskun ohella on sellanen mahollisuus että kaikki tiet vievät roomaan niin jos sen jotenkin, vaikka millaisen oikopolun ottas tonne tanskaanpäin vaikka (kovasti kuvitteellista) niin ei nyt helvetti, voi olla niin huono tuuri että isojen vuorien jälkeen, jos ajattelee että ei ole norjassa kun ei näy vettä niin hirviästi, niin jos alkaa sen jälkeen aina kääntymään oikealle kun tulee hiekkatie niin voiko milanosta esim. eteläänpäin meneessä vasemmalle kääntymällä joutua lokkien taivaaseen eli kaupungkiin, joka on varmaan posetiivarien luvattu kaupunki, mutta eiköhän sorvata totakin sananlaskua tai sanontaa tai kaskua niin että jos sielä pelaa jätehuolto niin hyvin kun uutisissa valehellaan, niin aika huonoja on taskuvarkaat, eihän ne voi mitenkään sielä pitää ammattitaitoaan yllä, ellei sitten sorminäppäryyttä, mutta posetiivin sijaan pitäs varmaan olla edes haitari... jos on kiinnostunut siitä mitä iloa saa, tekosyyllä posetiivari niin peter sellers pelastaa ennen vaaleanpunaisen pantterin hahmoon siirtoa posetiivarin maineen, apinan kustannuksella.

jos jean luc goddard on sanonut, elokuvan kiling time, lopputekstien mukaan että elokuvan tekoon ei tarvita kuin ase ja nainen niin on poikkeutena peter seller, jota hyväksikäytettiin kulumiseen asti, mutta teki se kuitenkin kubrikin kanssa kaks leffaa, kolme roolia tohtori outolemmessä, lolita on hukassa, niin en että en ole ehtinyt vielä edes laskemaan montako roolia se siinä vetää, kun ne vedetään eikä tehä, siinähän on kyse vedätyksetä. ja sitten on se elokuvien asimov, mikä minun on kyllä kirjanakin luettava sillä elokuvana toteuttettua mr. chance (alkp being there) on vaikea kuvitella elokuvaksi ja juuri siinä, minusta, parhaiten toteutetaan taidemuotoa tai ilmaisumuotoa tai mediaa nimeltä elokuva, kokonaisvaltaisesti. se muistuttaa ns. 'puheensekoittumista' mikä väärin kuvailtuna voi johtaa kuulemani näkemän perusteella jopa diagnoosiin että henkilöllä on kuulemiseen liittyviä harha-aistimuksia... noniin... se hukkkuminen (ja 10k merkkiä eli vaihedetaanaps sivua ensin)... nyt en jaksa yhtää miettiä että missä järjestyksessä tämä lueteaan ja onko se juuri tällä kertaa jatkumoa molempiin suunitin, kojrailen sitä seikkaa sitten eri kirjoituksissa en muokkailemallal tätä tai näita (jos kaksi riittää, kun en tahdo kolmatta kertaa) jällkeenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.