IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[piti itkeä vähän iteksee ettei käy naurattamaan niinkin vakava juttu että meinaa vartin sisällä hukkua kolmesti maitkahvisokeriin, tahmiaa puuhaa sano kärpänen navetassa, sillon kun luomusti vedettiin käytetyt filmirullat navetan kattoon ja kärpäset, arvatenkin surrealististen silmiensä tähen näki vähän erilaisia kuvia kuin mistä olavirta lauloi, oli ne filmit josku minunkin silmillä, siitä miä sen heinänuhan sain, en miä millekään timoteille ollu allerginen, ei ollu vielä tietokoneen ja televisiosta tulevien 'saksien' karasemat silmät ja allergialääkeitä varmaan ei tunnettu silloisen suomen pääkaupungissakaan, kun ei ollut vielä suurkaupunki ja vapaakaupunki ei koskaan ehtinyt olemaan kun on niin nuori tämä suomi-neito, käsi poikki ja osteoporoosi jo rikkonu lonkankin, on se hyvä että on eu vanhainkotina niin präjää näissä kauppamuurien ja sisämarkkinoitten luvatussa järjestelmässä vähän vähemmän puhutulla kielelläkin, ja on tämäs Suomi jo vanhempi kun muinaninen puoliso Neuvostoliitto, eli kohtalaisen lujalla otteella se hintti oli presidentti, vaikka kävikin sekoilemaan ilman ruotsin apua ja vain saksan neuvosta että mitä maa-aluieita on järkevää tavotella ja mikä riittää, niin että iso sen vielä antaa, mutta lisää pyytämällä ottaa pois enemmän kun ensin meinas antaa. ne kun no sisämarkkinat on sellasta puuhaa että jos niillä ja niihin luottaa isomatkin valtiot niin kai sitä pienet perässä mitä isot eellä ja siitäpä se kierre hukkumiselleni alkoi]

selanen jätti-guru kun ollila ent. pienen ja kapealle sektorille alihankkijoita kilpailuttamaan luotsannen, nykyinen hallituksen puheenjohtaja puhu niinkun mies, tai ainakin niinkun sellaisin viestein, joilla pyritään sisäpiirille viestimään että osakkeiden hintaan pystytään vielä hieman itsekin vaikuttamaan tai ainakin on annetu alihankkijoiden taholta niin ymmärtää.

kävi sellanen kömmähys noissa siemens-kaupoissa että nyt ei olekkaan sitä sellaista, mitä sanotaan kapitaaliksi, ja sellaista määrää, että jos joku yrittäis tulla nurkasta sisään kun rotta syksyllä, niin ei riitä omavaraisuus pieniinkään oman osakkeen ostamiseen, siis yhtiöllä itseensä.

ja jos muistelen nesteellä puhuttujen vertauskuvien, joita sillonen toimitusjohtaja ihamuotila oli niin sanonut että sitä auditoriossa pääklnttorin työntekijöile (kerrokesesta viisi ja sitä alemmat) hänen nimissä lainattiin, en muista kuka se oli eikä sillä nyt ole niin väliä. oli vaan niin hieno sen kielikuva kun nestettä silloin vähän selkeytettiin karsimalla turhia liiketoiminnan haaroja (ekana naps ja muuta sitten ei tarvi kai muistaakaan) ja keskittämällä energiantuotantoon. sillä energiantuotantoahan harjotettiin niin että vuokratiin helvetin kallillla norjalta tai jostain tuolta ei-venäjältä ja tehtiin laman ja devalvoinnin yhtyedessä todella kovaa tulosta sellaisella uudella marakkinaelimellä, jonka toimivuuden joku britti koitti opiksi näyttää niin että se otti pikkasen kakkua kun meni kuningasperheen pankki nurin kun johdannaiskaupalla oli mahdollista tehdä vähän yhtäsun muuta. en ole ekonomisti, vielä, arja-mikäs-se-nyt-olikaan-kuka-pani-päähäni-trauman-valkosista-sukista-ei-vain-tennissukista, sillä villahoulusut oli tosi huono idea kun koitin hoittaa omavekseleitä asioimalla pankissa niin ettei minua tunnistettaisi. ei se ollutkaan pankki, se oli mixmax, miä olin just käyny ostamassa ne villahousut sieltä. mutta vähälläpä pääsin, kun myyjä riisu ne sukat päästäni. niin hävetti se homma että ei ole enää suomessa sellasta vaateliike-fransaisingia kuin micmac vai mixmax vai mikä se nyt oli. no mutta se filmipaperiko minut nyt sumensi vai villhahousut?

olen sanout kai joskus ja jotkuu on nähny että minulla on käytössäni olevan wc:n seinällä jo veneen (laiva se on kun miä olen huomannu että pitää tähätä vähän korkeammalle niin saa edes jotain tehdyksi tai käy edes jotain, siitäkin on joku sanonta vissii että katajasta ei kannata alkaa laivaa tekemään kun se on niin pieni puu ja kasvaa hitaasti, tee jouskari ja ammu, mutta vain imukuppeja)

olilla tosiaan rehellisesti siinä tokas vielä että nokialla on tuuditauduttu hyvinvointiin ja se on puhtaasti johdon vika, siis vika niinkun syy, noin sen tulkittin kun se vähän ninkun rautalangasta sen väänsi ja pisteenä iinpäälle toimittaja vielä sen tiivistelmän jälkeen totesi ollilan jo aiemmin todennen toimivansa nokian hallituksen puheenjohtajan vuoteen 2012. jos nyt on hukkumisesta ja laivasta (tai ainakin veneestä puhuttu ja hitasta kasvusta ja heittäytymisestä alihankkijoioden armoille niin oli se jyrsijäkin jo mainittu eli eristeet on syöty ja rotat jättää uppoavaa laivaa. tässähän on tulossa vuosipäivä sille kun holkeri leikki tätseriä ja kehuessaan itteää vileä vittuili toimittajillel että hän on vähän niinkun hauki ja silakka on hyvä ruokakala ja kun on niin kova pakotus kahvihampaassa niin ei taho oikein keretä, kun ei halua toimittajille omia, omiin niimiin tai hallituksen tekemiä hommeleita ja pikkusia uhkapelivelkojaan selitellä kun siinä tulee muutenkin uhrilampaita ja joku noista se tuli niistä niin kipiäksi että sydän petti, ei paljo auttanu että oli ottanu montakymmentä miljoonaa pankilta pitkäaikasta velkaa.

non siinä hypnoosissa että ollillan tasonen äijä puhuu noin avoimesti että on tullu vähän töppäiltyä kun tuli tehtyä pikkusia diilejä kilpailijoitten kanssa, kun ei tiennyt että ketkä niitä kilpailijoita on kun oli niin helvetisti selkeytetty tota omaa toimialaa ja alihankkijoita oli pidettävä tyytyväisempinä kun puhelinten ostajia, niin oli tehtävä puhelinmalleja sen verran montaa sorttia että sai pidettyä kaikki kalliiksi osottautumaan näyttävät sopimukset laturi- ja akkuvalmistajien kanssa. valtion ohjauksessa kun neste touhusi johdannaiskauppaa ja möi sen napsin mikä kehitteli aurinkopaneeljeja ja akkuja niin olis ollu hiton hienoa kun olis ollut valtiolla plakkarissa kaks firmaa jotka harjotta keskenään limitettyä liiketoimintaa. toi vaan ei sovi siihen nobelistin kaavaan, joka sano että englannilla on kyseenalainen maine, josta se kilpailee vain uuden-seelannin ja ruotsin kanssa ja se on hyvinvointiyhteiskunta ja kova sosiaaliturva. postinkato on esimerkiksi sellasta puuhaa että sitä ei tarvi kantaa enää kohta ollenkaan. miä olenkin jo tilannut uudellevuodelle tuola s-marketin ilmotustaululla postilaatikoitten pommittajat. saaha pikkasen bktta nousuun kun tulee ne jonkun muun siivottavaksi ettei tarvi kiinteistönomistajan niitä kaupungin rakentamia telineitä tuola satojen tai kilometrien tai satojen kilometrien päässä käydä purkamassa. siihen kun tarvii väänintä ja sahaa ja ties mitä vimpainta. sanomalehet on ihan turhaa tavaraa... ohops. nyt meinasin hypätä ekan lätäkön yli

no miähän olen aina pitänyt alkuluvuista, mutta ei minulla ole mitään onnenumeroa saati numeroita, mutta alkuluvut nyt vaan natsaa sen takia että on kiva päteä sanomalla että sellasia ovat luvut jotka on jaollisia vain ykösellä ja itellään. pääsinpäs minittemaan itteni. no, miä olin ihan ollilan lumoissa, ja miä voin hyvin kuvitella että nokian hreätysliikkellä on yhtä karsimattista tomppelia kuulemassa uskossa väkevät ihmiset, eli nokian nimi kantaa ja logoa myydään vielä kauan sen jälkeen kun firmaa ei enää ole. ja en tiedä kuinka paljon yhdeksän ja puli++ litran keuhkoihin olin kaatanut kahvia kun tajusin että televisiosta, joka oli kiinni (ei kuvaa) tuleva ääni oli jotenkin tuttu ja seitsämänkohdan, sittemmin viidenkohdan, jotka olivat asioita noihin asti tuli mieleen että ääärgh. stubbi yrittää vissii tunkea mun reviiriille kun se sano että kolme kysymystä? mitä... älä nyt jätkä rupia hivottelee. sitte miä tajusin tetä nyt on jotain muutakin pielessä ja aloin köhimään maitkohavisokeria lattialle, vahingossa ensin, tietty. oli menny kokonaan ohi sen puheet kun olin ihan hurmoksessa nokiasta. koitin vähän kuunnella lettä mitäs se nyt oikein ja sitte se sano taas kolme, mutta ne ei olleet kysymyksiä. miä olin just ehtiny ottaa aika kulauksen kun luulin että tulisin kuuntelemaan. mutta kyllä siinä tuli lvähän sellanen olo kun miltä se ylen tomittaja aamuteevessä näytti kun sille selvisi että se jalopenon tms makuhan nousee vasta parin-kolmen minuutin jälkeen ja se oli just ottamassa maitohuikkaa, meinas se juomaton maito liikahtaa vähän väärään suuntaan, mutta toimittajat on sen verran kovanahkasta ja harjaantunutta porukkaa, etenkin siis noiden, jota asiaohjelmissa naamaansa näyttää kun esittää tyhmiä kysmyksiä, mihin ei ole kiva vastata kun ei oikeastaan kuulu yhtään taviksille, miten tätä maata tai nokiaa tai nokialaista seurakuntaa hallinoidaan, tai noiden seurakunnannn jäseniä olkoon nyt sitten valtio, yritys tai uskonnolinen samanmielisyys, jota karismalla koitetan hoitaa kun uskottavuus on mennyt.

en mitenkeään jaksa tiivistää näin selkäsanaista kuljentoa (puuduttavaa toki, siis ainakin hemmetin puuduttavaa kirjottaa, kun ei taho oikein tulla herkullisa typjakaan... mutta se 10k...

vähän jäi liian vähän kahvia, olisi kai keitettävä lisää kun kai se tuo yöllinen maininta irwinistä jäi jotenkin kummittelemaan ja minun kuitenkin on myös ja tulin jo todistaneeksi isäpapelle, syömättä hammastahanaa, että olen selvinpäin, vaikka punanen miä olin, mutta olipa toi hapenpuutekin melkonen, ja se kolmas kerta tosiaan meinasi tehä sevlää. arvatkaas että miä en tykkää yhtään, täänää numreosta kolme...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.