IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[meinasin yhtä ja nyt olen ymmälläni]

menin sanomaan jollekin pölkkypäälle, että kuinka minun oletuskuvani oikein poistetttiin, siis oikein poistettiin tarkoittaa sitä että se vietiin pois kansioistani, ja nyt kun on minun maanantai (katos kun kaikki kalenterit alkaa viikon sunnuntaista, eli se seittämänpäivänen viikko on ja raamatussa kuitenkin sanotaan että muista päivittää lepopäiväsi niin olen pitänyt sellaita tapaa että elän molempien kalenterien mukaan ja phyitän maanantainikin eli (minua ei saa puhelimella kiinni, vaikka sillä soittaisin) tiistai on minun maanatai). no, ja katos siis, ei voi kai kaikista kukaan enää seinästä ottaa tukeakaan, ja katos vuotaa niin että kaikki mikä sataa osuu hartioihin ja päähänkin, paras toivoa että ei pilivistä putoa ite ne eikä golf-pallon kokosia rakeita. varmaan, jos veikkaisin tai lottoa pelaisin se 16v jamppa (sukupuoleltaan mies) on menny ulisemaan kaverille että minua ei tunista kuvasta kansion postikontio j kuatekstinä: kortonkia ja kartonkia (pertsa ja kilu, ja kuilu tilastotieteellisen itsen välillä) jonka vasemmalla puolella on kuva, josta piirustusten minut on kopiotu, kuva on siis kuvatekstillä rasvaletti rottanaama poseeraa itelleen. syön sinun lossasta juuston, jos sille haisee. tungen nenäni ja nuuhkin, puhallan ja kieli kaksihaarain lipoo, ja minulla oli toista vuotta oletuskuvana pstikontion kuvatekstillä voi pojat! punainen sunnuntai ja raskaustesti. kala syö, ei haise, naura niilo-hanna. varustettu kuva. kyllä minut noista kuvista tunnistaa, mutta ollaanpa jatkossa tarkkoja niin että en muitten oletuskuvista kommentoi heitin omien kuvien alla enkä muutenkaan käy kattelemassa ja kehumassa niitä, ketkä minua käyvät ihmettelemässä)

(miksi puhuin kuvateksteistä? siksi että viisas ja nokkela mel costa alamäkeä ei anna tehdä omaan blogiin linkkejä oman itsenäs kansiohin vaan korvaa kaikki kansioihin viittaavat linkit osoittamaan oletuskuvaan, eikös näppärää?! sen suuri ja olenkos miä laittanut tuonne alun viiteen merkintään göbbelsin viisi kohtaa propagandasta, ja nyt se toimii? ,) *winkkisilmäjosjokueitajua vetäkää hymiönne vikattella nurin kuin voikukat* tulkaa kattomaan mun perhoskokoelmaa, tein melko saaliin kun oli tommonen kesä (2010) että vieläkin rysään jysähtää jotain yökkösiä ja tulipa yksi kiitäjäkin, pääkallokiitjiä ei ilmeisesti tänävuonna suomeen lentänyt (se on muutooperhonen eikä se suomessa menesty vaikka jättäis kuinka perunat nostamatta, sekun tekee munat perunoihin)

no ja mutta, sehän meni siis rikki. on ihan ilman nojapuita ja muita keinoja avuksi käytellen sitte sanottava ja kysyttävä se mitä aioin.

kattokaas kun tuossa satana vuotena mikä meni 1900 ja 2000 välillä ja aikana, tehtiin niin paljon keksintöjä ja huomattiin varmaan sekin että niillä keksinnöillä ihminen on pysäyttänyt vähintään, ellei käynnistänyt taannuttamisen eli regression omassa evoluutiossaan. siitä käy hyvin esimierkkinä tollaset ilmiantajat ja pennut, jota suilussa äsken huolellisesti kuvailin, ylläpidosta puhumattakaan. tiedättekö te kuinka tärkeänä minä pidän tätä tekstiä, jota luetan lääkäreilleni? ette, eikä se ole teidän asianne. teidän asianne on vain ilmiantojen perustella survoa esteitä ja pitää ihmiset kiltteinä ja kivoina, teidän mielestänne. sakari kukonmäkeä pitäs vissiin soittaa, mutta on göstan vuoro - etin jotain.

pähkäilin siis sitä etä kuinka ihminen on tehnyt itelleen hallaa, valtavalla määrällä keksintöjä ja oivalluksia niin lyhyessä ajassa kuin sata vuotta antaa tehä. tehdäänkö enää tuollaista määrää edistystä ja kuinka tulevat sata vuotta tulisi käyttää?

miä jos olisin suomen suvereeni jollain pallilla, miä lopettaisin turhat puuhat ja miettisin että kuinka me voisimme saada sellaiset ihmiset, joilla on ehkä syntymästä asti jo, tai onnettomuuden seurauksena, kokoraaja halvaus ja kun en tiedä mikä se on kun ei suukaan liiku, niin sitä tarkoitan. miä ajattelen niin että koska kuuro, sokea, tunnoton tms ihminen korvaa puutuvaa tai puuttuvien aistien toimintaa toimivia terävävoittmällä, niin heitä pitäisi auttaa. meilllä on tietoa ja teknologiaa, sellaistakin, jota voi soveltaa lääketieteeseen. siihen minä Suomessa keskittäisin tuon viime vuosisadalla saadun tiedon ja teknologian harppaukset. minä toisin yhteiskuntaan ne henkilöt ja sellaiset ihmiset, joita voidaan, käsittääkseni näillä hetkillä esim. tkt:n kylmälaboratorion keräämällä aineistolla saada kommunikoimaan, kun heidän aivosäkökäyriään ja niitä alueita, joita muut käytävät jäsenten liikutamiseen he ovat oppineet käyttämään ajatusten käsittelyyn. miä veikaan että sieltä löytisi äkkiä sellaset sällit jä tädit, joilla olis stephen hawkingin tiedot ja taidot nopipasti käytössä kun vaan joku viittisi viettää aikaa ja antaa seuraa.

mutta minun maailmani ei pyöri tuollaisten asioitten ympärilä, minä roikun sen varassa että miä haukun täälllä keksityin nimin ja välillä oikeillakin ja sitte pitää taas vaihtaa oletuskuvaa.

sellaiseen minun aika suvereenisti kuluu. miä annan ihan liikaa painoarvoa sille että tätä, joskus, lukisi joku, joka löytäisi minut ja antaisi rahaa tehä yhen sanakirjan, joka näyttää peliltä.

jos on niin vaikiaa tunnistaa minua noista piirretyista kuvista ja on pakko alaikästen tähen sensuroida lapsellisuuksia niin voisiko antaa sellasen lipun, millä ite estän sitä ja tätä ikää alle olevat henkilöt pääsemästä blogeihini ja jos ei kysinen käyttäjä ole ikäänsä antanut niin se automaattisesti estetään minua lukemasta ellei ole kaverit listallani? ei, tollasia ei tehä se on liiaan vaikiaa ja halutaan että kaikki saa lukea kaikkea, siksi on helpompaa poistaa yksi henkilö kuin kehittää palvelua koska olemme osa naamafantaa? niinkö?

ainiin, tehääänkös niitä keksintöjä, verrataan nyt sanaa keksintö vielä oivalluksiin ja sellasiin havaintoihin, joita muut ei ole huomannu vaikka ne on olleet kaikkien nähtvinä, vaikkapa siinä platonin ja sokrateen keksintöjen maailmasssa, niin kyllä niitä oivalluksia tehään? täthitieteessä, niitä tullaan tekemään ja paljon, nyt jo hubblesta on ESAn käytössä yli 60% kaikesta ajasta, vaikka puhutaan että se on NASAn kone, ja se uusi linssilude, joka avaruuteen ammutan niin se on heti alusta asti ESAn käytösä. eurooppa on niin suvereeni maa maailmankaikkeuden tutkimisessa että sitä ei tajuakkaan. lukekaa fysiikkaa ja tulkaa kosmologeiksi. se on mun neuvo. ja sitte opiskeluaikananne ette lue kun kolmantena sivuaineena ohjelmointia niin että teille tulee ja muodostuu se perussanasto, jota ohjelmointi-nörat käyttää ja valkkaatte ja tutustutte ja valmennatte kiinnostuksen parii-kolmeen ohljelmoija-nöraan niin että teillä on käytettävissä sellaset ohjlemoijat, jotka ymmrätää fysiikan ja täthitieteen sanoastoa sen verran että saatte ne malllintamaan kaikkea sitä mitä te ajattelete ja haluatte ajatella ja kuvantaa. se on minun neuvo ja toivo teille, ja tuleville sukupolville vuosituhannelle 200-2050, siitä eteenpäin en osaa ennustaa. miä teen vaan pelin tai kaksi, joita sitte viilaan...

pyramidihuijaus

((vein itteni taas sellaseen raivoon että saa lääkeet jäähä ja sellsata huutia että mietin missä pistän oman, vitun, blogi-palveluni pystyyn ja linkaan teille kuvat vaan. saa sanoa mitä haluaa, eikä tarvi pelätä että auktoriteettejä uhmaamalla tulee nottia ja remmiä, niinkuin kuten tuntuu käyvän kaikkialla, mihin menen ja missä suuni niin avaan että on kirjoitettavakin jotain))

(((mut sehän on hyvä että häivyn täältä ja teen noin, katotaan kauan kestää kun olet jonkun twin peaksin kansssa jakamassa tietokantaa ja osotteita. nythän on niin että jos tehään tietomurto johonkin facevookin kanssa olevaan systeemiin niin on hyvä tekosyy mennä sen alle, kun sielä on toi tietoturva ihan toisella tasolla... eiksje!?)))

P.S. että voi olla räkästä porukkaa ja kodia. jos merkkaa oletuskuvan muutettavaksi, ja enen sen tekoa on kaikki muut toiminnot (lähinnä minua kiinostava blogin) estetty, niin silti tossa heiluu joku mainos kaikenaikaa että tee vippi-tilaus kymmnelle kaverille niin saat natsan lahjoja tms. hyvänen aika on sama kun VITTU, miettikää nyt vähän miten noita lippuja voisi sinne tietokantaan panna ettei nyt aleta tollasia mainoksia tunkemaan, jos on oletuskuvaa vaihdettava. vai menaakos se sitä että jos donaan ton verran niin sitte saan heittää ite piirtämäni omakuvan oletuskuvaksi, ja vielä laitaa siihen viereen kädestäni tehdyn muotin kuvan? äääliöt koodaa, oliot ohjelmoi, niinkö? tietokannan sormvaaminen on kovaa koodausta (tiedättekö mikä on corba, sillä olis päässy 10v sitte nokaille töihin, HETI!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.