IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

odotellessaTiistai 05.10.2010 01:36

[on kaikkia mielessa ja tallennuskia tehaan nyt]

olen menossa kattelemaan big botheria ja tulin tupangille tähän tietokoneitten huoneeseen. kattelin sytkärin lojuvan tuossa monitorin alla mutta eipä ollut tupankiaskia, ja juuri kun olin saanu istuimen käännettyä niin että nousisin liikkelle niin aivan kuin hidastetussa maailmassa tai jossain, huomasin että tuossa tuolostimen syötelokerossa lepuutti jalkoja cameli-aski. panin puhaltimen päälle, varpaita kun kylmettää ja vileä en ole saanut laitettua tulia pannuun, mikä on aikeista suurin ennenkuin uppudun game maker 8.0 ulottuvuuksiin, niin käänsin jakkaraa ja tuli sellainen olo kuin olisin spitfiren ohjaksissa ja kurvasin kiinni askiin.

nyt kävi huriseman ja piippaamaan kello television vieressä ja on käytävä se tuuppamassa hiljaseksi niin että teen taas välitallennuksen ja katon käynkö tätä ilmasotataistelua vielä vai keksinkö jotain muuta.on nimittäin mielessä muuan ihmeteko ja huvittaakin. mutta tässä vasikoiden maailmassa miä tästä lähin varonkin sanomasta mitä miä olen tekemässä.

työ, irc-gallerian facebookilaiset ylläpitäjät teetätte testauksen käyttäjillänne ja miä olen tota teidän editoria rääkänny aika hyvin ja missä on siitä kiitos?

poistetaan kuvia mun hakemistoista ja käsketään vaihtamaan ilmiselvästi minua kuvaavaa tekstiä ja ja ja. miä oksentaisin teidän päälle, jos teistä yksikään ilmestyisi lähteelle, mutta niin ei käy. miä luulen että lähde-tapahtumasta puhumalla miä en tee muuta kuin kateellisia paskoja, ja se on sitte se minun tarkotus. olla esimerkkinä siitä, kuinka suurila puheilla ja pienillä kommenteilla piirretty minä saa kyytiä niin että seuraavaksi poistetaan kaikki kirjottamani. niinkö se olisi?

miä ihailen teitä, ja erityisestei oikopolkuja niistä vielä sorateitä.

ihailija vaan(ko)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.