IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

öööh. tota noin. ööh. joo. sori, vittu, että olin kirjottelemassa teidän pavelussa ja nyt on ikkuna niin iso että pienempi kärsii jo ahtaanpaikankmmosta.

olisin lisännyt kuvan tältäpäivältä itteäni kuvaamaan tohon omakuva-osioon, mutta kun tulin jatkamaan istuntoa niin olipa niin ahas ruutu ja niin vähissä valinnat että itku tulee.

jos tämä ei ole bugi vaan ylläpidon toimi vähentää minun toimiani yhteisössänne niin pyydän että annatte sen ns. kokoruudun käyttöön siksi aikaa että kopion omat kirjotukseni itelleni talteen.

jotenkin kai bugaa toi kun on promo-cute-blurry-flyffy niin ei pelannut ensin kuvan lisääminen vaan anto otsikon mukasen virheen ja kun koitin tehä itestäni vippiä niin sekään ei toiminu.


kuvittelin, nähkääs, että jos vippaan itteni niin saan pantua ite, mitä harvoin teen, ottramni kuvan omasta itestäni ja survasen sen tohon omakuvaan kun siinä näkyy noi kyynel-hikuset tänään erityisen hyvin kun olen hikoillu niin hemmetin sopivasti, mutta kun ei niin ei.

miä itken vähä-älysten egoistien pelleilyn tähen ja muumioidun andeille.

että teitä voi kunnioittaen ihailla ja varjosta halailla salaisin käsimerkein. miä miä miä en tiiä että miten teitä voisi kehua niin että sanakaan menisi jakeluun. miä itken ja kiitän

kiitäen lujaa, mutta kiitän miä kuitenkin.

Arafat aka Fäggis aka Antti Ala-Turkia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.