IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ei käy sellanen leikki eikä sellasella leikinlasku. äkkiä panette muistiin että ekat neljä numeroa ykkösestä alkaen kun asciissakin, kai, on nolla viimeinen ja sitte jos tarvii olla numeroita tai jotain muita kirjainten lisänä niin ekat nerljä aakkosta tai jos tarvii muitakin niin ekat kllme aaskkosta ja miinusmerkki eli --merkki, eiks juu. pitää olla salasanan sellanen että jos ei sitä ite muista niin on sitte joku jolta kysyy, vähän niinku toi mun pankkikortin numerokin on 4052)

kato varmanpäälle pelaaminenkin on sama asia kun pelata peliä jossa ei voi voittaa mitään, miä olen ajatellu että pankkiautomaatti on vähän samanlainen peli ja miä aina hukkailen pankkikorttia ja mulla on toi nosto limiitti vuorokauteen 200e ja kuukauteen 1000e niin on hauska ihan kokeilumielessä heittää pankkikortti asfalttiin jonkun spaarin pihassa kun siinä on postit-lappusella pantu tunnus-luku eli pin-koodi (nko se joku personal identification number vai mikä lie, noita saa keksiä ja sitte ihailla) ja toiselle puolen miä olen pannu sellasella painoissa tai onko ne mitä ne on niin läpinäkyvällä kaksipuolesella teipillä sen tunnuslukulistan niin sitte miä piän itelläni kopiota noista että miä voin niitten kautta tarkkailla kuinka sitä tiliä käytellään ja jos joku rupiaa ahneeksi niin miä teen ilmotuksen luottokunnalle että, VITTU, VARASTIVAT SPARIN EESSÄ NE MOPO-JENGILÄISET MUN KORTIN JA KAIKESTA PÄÄTELLEN SE MYYTIIN ETEENPÄIN KUN OLI JUNIORIT viisaampia un vantterit jotka ahneuksissaan rupesivat turaamaan koko tiliä tyhjäksi, mutta kun noi nostorajotukset esti sen huvinpion.

no tollasia eläinkokeita miä teen. sitte jotkuu spraymaalia haistelevat idiootit tekee kommandopipoissa hyökkäyksiä pohjanmalaisten pitämille turkisfarmeille. (pannaas tehen niin että panette turvakamerta ja otatte minut sinne nurkille, tai jotain mun tuttuja, niin vedämme turpaan niitä sällejä ja sumutamme kaikki ne spraypullot mitä löytyy niien suuhun ja neänään ja mukana on kaiken väärinkäsityksen varalle omiakin puteleita millä turvat saa maalattua, näin miä olen poliisilta saanut opin ja näillä miä kohtelisin noita vandaaleja ja terroristeja, jos on geonazional-peaci-in-greenin haalarit niin saa vielä jotain lasikuitua hengityselimiin, siitä ei edes veloteta, homma pelaa ja terrorismi on äkkiä niin hoidossa että se loppuu tykkänään, tykkänään on sellanen sana että se tarkottaa sellasta tapahtumaa mitä ei edes ole eli niin nopiasti saadaan hommat hallintaan ja nilkit ei paljo huutele missään mtv3-urpolla-on-nenä-tukkeessa-kun-ei-ole-mitään-muutkaan-asiaa eli suvannossa nukkuupi ja lopuuu se isojen kalojen kalastamishäirköinti jos annatte minulle laivan. miä teen sellasen piraattikunnan että greenpeacelta uppoaa vähän muutakin kun kumiveneitä, mutta ei. juutalaiset kiusaa palestiinalaisia ja hommat saa tapahtua. katotaas kun miä rupian terroristisoluksi että miten noita-asioita voidaan katella vaan sivusta ja ihailla miten se sorto loppuuu)

antakaas mulle sellasen ihmisen osote, jolla on grean-peacin haalarit ja pituutta yli 190cm niin miä käyn kysmässä siltä että miltä tuntuu mun nyrkki sen peräaukossa, se on mun mielestä aika nätti teko terroristille, paljo nätimpi kun panna piikkilankaa kireesti päänympärille ja hunekaluja selkään kannettavaksi vaikka veden ääreen kun tietää että lähin ranta tai lätäkkö on yli 10km matkan kulun edessä tai takana, miten se nyt sitte pitää sanoa. mutta tämähän on taas kaikki sitä kirjallista proosaa ja paskapuhetta, mitä nyt juttelen. minulla on paljon asioita joita pidän mielekkäinä ja ihmiset tai muut ihmisenä ittiän pitävät pitävät sairaina. minusta ei ole ollenkaan sairasta olla ihminen ja ajatella että esim. jos olisi totta että joku on joskus sullonut omenoihin partakoneenteriä, niin on paljon hienompaa ajatella että jokaisella paikkakunnalla (kunta on kaupunkin onkkunta, kuules tötterström, sillo kun asiasta kinattiin niin minna kai se keskeytti ennenkuin miä ehin sanoa että kunnalisvaalit...tahtosin ja tarvisinkin sinua, kun tahtosin tehä vähän isoa koodia ja yksin ei pysty, ja sinun kykenemisiä tiedän...) noh ja niin omeniin niitä, mutta kun heroiini saapui kaupunkiin tai kuntaan, nykyään kaupunginosaan ja se on ihan jokainen kouvolan kaupunginosa niin sitruunoihin tungtaan ruisku ja imastaan mehua ruuttaan että voi vetää hepoa hihaan kun muuten käy jotenkin huonosti suonille. en tiedä, joku kemisiti tai biologi voi selittää mutta ollaan nyt (anteeksi, en kertakaikkkiaan keksi, siis muista) elokuvaa (enkä näyttleijää), jolla olisin kuvaillut tätä sairaanloista ajatelmaa, mutta ja siis tämähän on elokuvaa, helvetti soikoo!

moni tekee elokuvia ja kirjoja sairaan tai sairaalta vaikuttavan mielen syövereistä sillä aikaa kun minä joudun, nuoren ikänii vuoksi ja tähden odottamaan että aikalaiseni tai ne keiltä olen kerrottavat tarinani kuullut, odottaman että he kuolevat, sillä elävistä en tahdo kertoa. on siis keksittävä elämästä valeita ja kerrottava ne totena.

ja katso, tyhmää suomalasita kun italiassa oli talviolympialaiset ja samaan aikaan parman kinkut oli ohmeessa ja perlusconi sai elintarvike-viraston itelleen, kun suomi joutui tyytymään johonkin aivan mahdottomaan kemiallisten aineiden... sanotaanko vain TVATM (terveydell vaarallisten aineiden tunnistmis ja merkitsemis -menetelmä) eli ja noniin... viisaat ja vikstu, kaurismäen kasvatit meneee ja laulaa italian poliittisesta voitosta tietämättöminä suomen jääkiekkomenesystä ennen sitä laulellen jotain toto cottunin laulua epun sanoin 'olen suomalainen' (voi olla että on epun sijaan jonkun tapion sanottama, mutta silti italialainen laulu alunperin)

miltä se siis kuulostaa? suomalaiset, idiootit ja ignorantit eli tietämättömät paskat, laulaa jotain olen suomalainen -laulua kun italia nöyryyttää lipposta poliittisesti? Te idiootit, jos te edes himpun tietiäisitte siitä ja niistä taustoista, mitä kaursi...anteeksi Akateemikko Kaurismäki vetelee, eikä oikein itekään tajua että mitä tapahtuu. pikkasen jäitä hauttuun. pikkasen enemmän jäitä hattuun kun minä omaan pipooni laittaisin. mutta ettehän te, miksi te, pitäsiikö teidän kun ei kukaan muukaan?

miä kysyn ja Te ihmettelette, akateemikkoa ollisiii voinut vähän harkita vaikka peter von bachia, mutta ei... kun neuvoteltiin niin ei sitten. jörn donner, EI EI EI EI EI EI EI ja vielä kerran EI, niinhän?

arkajalka

((kuulkaas työ kaurimsäet, ja etenkin ne idiootit, jotka on päässeet törhösen oppiin... voi vittu, ennemmin niitä dramaturgeja kai tässä pitäisi...toiset ja ja jokaiasta toista kohtaan kolme teistä kirjottelee omista traumoista ja samaistuu niin saatanasti, että teistä tuntuu varmaan siltä kuin minustakin, te, vain te ja te ainoastaan voitte kuvata sitä ihmisen elon tuskaa kun te voitte ja kykenette ja pystytte samastuman ja olemaan empaattisia kun te baarissa istutte ja kuuntelette niitten viisaitten puheita, joista piti ja tuli ja sitten ne meni ja hukkasi ja on nyt teille vain materiaalia lähdeaineistoa, ja te olette niin empaattisia. voi että te olettekin. miä ihailen teitä, ja etenkin, sanonko hiekkateitä, vittu.

siä, työ ja kaurismäet, tehkää elokuvia ja sovittakaa berrechitä ja eskimoa ja minotaurusta ja ibseniä. kyllä työ sitte tiiätte ja osaatte ja on teillä enemmän elämästä sellasia kokemuksia ja voi että työ olette lahjakuutenne parhaita kakkuja ja karmelleja sen pääle vielä ripoteltavaksi. miä itken kun työ olette niin saatanan surkeita! vittu, että jossain asuntolan syystalkoitten rääppiäisissä ja illanistujaisissakin joku idiootti kyllä innostu sitte puhumaan kun joku sano samassa pöyässä olevansa näyttelijäksi opiskelemassa jossahin muualla kun amkssa, niin jo rupesi juttua tulemaan, mutta siltä jäi opskelut kesken (minultakin on jäänyt, mutta nyt puhumma tuosta) ohjaajksi elävien kuvien oli opiskelemaan päässy, ja sitte lauri sano että sinusta ei ole mihinkään. ja se 'oli duossa' kun sanonta kuuluu.

mutta opiksi ja olelliseksi neuvoksi edellisestä tahon korostaa opittavaksi, no se on väärin sanoa, jos ajattelisin sanoa ajateltavaksi että nöyryys noissa asioissa kun ollaan oppia saamasssa on kova sana ja sille kannattaa altistua ja olla ihan nöyrä ja kuulija, siihen asti kun sitte, jos pääsee, assarikksi, miä tässä kohtaa antaisin puheenvuoron henkalle... mutta annan senkin olla

miä ihailen ja sitte minulle tulee mileen se eila kantola tai joku toto cottuni tai kaurismäki ja sitte miä itken, vihasta miä itken ja siitä että nyrrkini ei ulotu tarpeeksi syvälle heitin persereilää, niin miä survoisin että lähtis varmaan sappikivetkin liikkelle. sellanen terveyenhoitaja ja hyväntekijä miä olisin tollasia surkimuksia ja akateemikkkoja kohtaan.
miä nauttisin elämästä ja tunkisin syvemälle niin että miä saisin lisää valeheltavaa.

valehien totuus, mitä miä hinkkaan survottuani murskaksi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.