IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[mutta muuten olen sitä mieltä että karthago on eikun karttapallo on litteä kuin linnunrata, vain neljäs ulottuvuus ja etenkin sen havainnointikyky tekee ajatuksemme pyöräkksi, ja katso: ei kulunut kuin kaksisataavuotta kun kosmologeille aukesi tuo avaruus, ja siitä kaksisataa vuotta niin vatikaanissa se havaittin ja sata vuotta ja antista tuli pyhmys: antin-leikkaus ja loikkaus avaruuesta olevuuteen teki sellasen tähtitieteilijöille vieraan ja uskonvakauelle horjuttavan havainnon että sitä ei voi vileä ilmoille päästää, mutta on se muuan salaliittoteoria, jonka olisin ite halunnut keksiä enkä kekseinn noutaa, ja jos harvoin tai niistä lainkaan typojani korjaan niin tarkoitin sanoa keksein, jos sanoin keksein kolme kertaa niin olen sanonut sen mitä tarkoitin. loppu on tarujen kalliista maalimasta luotua ja tähän elämän kuarilankaan kiedottua, sillä kupari meiltä loppuu, mutta antaa loppua!]

siitä ovat ajat paljon kallistuneet, ja elämä maassamme, joka on muukin kuin suomi, muuttuneet kovsti. kovan ei ole tarkoitus merkitä ankaruutta kenellekään. kova on vain sitä kovuutta, jolla salaa kansoilta ja kansoitetulta mailta tai maanosilta koitetaan estää sitä vähää kehitystä. puhutaan kolmansista maista. puhuttiinko joskus, ei niin äsken vaan ihan äsken, ihmisten aikaa, kolmannesta valtakunnasta?

en tahto, sekoittaa mieltäni sakka ja juuri se mikä tekee minusta epäkypsän ja paskan. miä tahtoisin joskus, jos kerran edes, puhua asioista, olkoon asiat mitä vaan, kunnolla. noniin, nyt kouvolan kaupunki...

miä sanon että hattu nättii käteen jos työ kusetatte minua yhtään enää silmään ja annatte jonkun varma-sampon lähetellä minulle laki-ehtosia kirjeitä.

kelles miä valitan? oikeusasiamiehelle? joo, hyvä neuvo, mutta huno tulos. miä ennemmin neuvon miten pannaan noi savupiiun ylimmät hiilet hyppimääån ja miten verovirastosta katoaa nurkan lisäkisi kaikki kerrokset ja ajan sen ladan sen nurkan alle.

mulkut. miä sanon, vaikka tekisi mieli huutaa että mulkut!

jäljellä jotain? pari sanaa? tuhka ja tomu, joku runkkaa aina. miä voin tietää kuka enkä kerro. kerrointa vaan voin esitellä. tummasta toimeen eli siitä tulee jo 2.46 vai mikäs se mitta oli vai mitataanko desibeliä, se näyttä näissä raudoissa digitaaliohauksen käyttäytyvän vähän eri tavaoin, on luotava oma käyrä että äänenvomakkuus vastaa totuutta korvien, noin lineaarisesti.

ei mennä siihen katoaas vielä kerran mitä sielä clif-clif-clipboardilla oli:

Uninterruptible Power Supply (UPS) on järjestelmä tai laite, jonka tehtävä on taata tasainen virransyöttö lyhyissä katkoksissa ja syöttöjännitteen ...

jooh. miä en tosiaann keksinyt sitä, mikä on totta. tämä on tietämäni tosi: subvenointi on kai se sana, eli korvaus varallaolosta tai valmiudesta tmstmstms. katos ja kattokaas kun ennenvanhaan sai paperitehttaat, esim., pikkasen rahaa siitä että ne piti jotain dieselkoneita omaankäytöön varattuina, mutta niin että jos valtakunnanvarkkoon tarvittiin äkkiä lisävirtaa (ohminlakia ja sellasta juu) niin oli volttia kanssa ja sen alla iduktiota ja virtaa sai siten varastaaa. eiks' nii? virta muunnetaan volteiksi että sen sirtokustannuksets lämpöhävikkinä saadaan alas niin tarvii olla karmeita muutajia sitte jossain jnejnejnejne ja se 'isku-lause(ke)'? no jos nyt kuitekin olis vaan peltikatto siinä lähellä ja niin niin voisihan sitä ja kuvitellaan niin.... subventoida.

subventoitiko se oli se sana kun noista tukiaissanoista ei aina taho tietää kun noita yhteyksiä ja venäjän suuntaan poliitiikaakin jo hoidetaan jonkun katajan mukaan tekstiviestein, tuon olen lukenut iltaväivälehdistä, mutta nähnyt muunmuassa ylen pää-uutislähetyksissä, kattokaas kun kun taipu notkiasti kolmesananen yhdysana niin että sinne tunki väliviiva, noniinhän se onkin. että kuka ja mitä, miä htki vielä kehuin vissiin itteeni verraen katajaa puuna. näin nopiasti minun mielipide tai -piteet muuttuu, tai noin sokia miä olen omille sanomisilleni, sen tahollaan kukin päättää. se jää siihen.

työ tyhmät ihmiset... niin miä olen sanonut, silloin kun miä olen antti ja silloin kun miä olen arafat, ja niin minun pitää nyt sanoa ja miä kysynkin:

työ tyhmät ihmiset, aiotteko työ vai ettekö työ tiä, älkää ajatelko nyt väyrystä, se taitava puhuja on ja miä piän sitä omana lemminkäkisenäni. ottakai työ oma mielli ja antaka minun käyä noien paskanaamojen kimpuun. miä panen kaikkia lujasti...

anttiin,
morottaa kymmenellä ssoorrmellaa ja sitä enemmääänkin suku häpiääää, ja misätähän oli kysmys!!? *psst*

psst. tuli pissa housuu kun oli sanottava tää. katokais ympärillenne, ei se pissi aina johu, enää, siitä että ei ehi, ei kerkiä, tai hai häpiää sanomasta. muuan ns. lyrica-kusi kun tulee niin siiinä on minuutti aikaa ja mun minuutti meni nyt tuli täyteen enkä enempää piättele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.