IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

harha-askeleet ja harhaiset puheetLauantai 16.10.2010 00:33

]tuumataanpa metrinen hetki... sekunteja kuluu ja sen sadasosia[

tuliko tuumista metrejä, pata kattilaa soimaan? tuliko? hä, mitäh? (niinku korkeajännityksessä)

onko kirosanoja kivalukea vai niitten kirjottaja? mitä hä, veä kuule kielihattuus? joulun alla, sikiönä kulkunen ja punakuono se on läähättäny mun olissa, jo kauan jos olet malttanut lukemaasi piisata. miä muistan mansikat ja mustikat timoteissa, sen korresssa ja miä muistan heinänteot kaipiaisissa ja kaukasuolla, yhtä hiton helvettiä.

miä muistan intissä käyessä (jäi kato hommat puolitiehine niin siksi niistä puhunkin) kuinka pellossa oltiin, polviasennossa, joku jos on ollu näsäviisas niin on viisatellu korkiala polviasennolla, miä muilla keinoin karkotan ahat muistot ja mieleen mahtavat tuon. miä tillkan parvekkeellaa ihotautisten osastolla, kun yöllä vaan tupakoida sai, sain jonkun mikon juttuja kuulla kun olin osastolla 11 eli neuro-psykiatrisella, me ja miä, olimme antenniosastolla, niin miä olen junassa sillä olleita terehtinyt ja niin tulen tervethimään. jos joku saatanan hikiniskanenn tulee ja menee ja kylillä huutelee niin siinä0pä tekee, on minulla sekin itkun aihe että sirkk-liisa sano että on imnulla hiki-ihottuma, perinnöllinen tauti, ei tarttuva, mutta ihoa ärysyttää niin että tälläsellä päällä ja näillä notkeilla nivelillää miä en ulotu niitä rasvoja levittämään, mutta niien häpiätahrojen ja niien luvattoman hienojen pälkähistä pääsyjen ansiosta miä en sentään kärsi tai ole ihoni vuoksi armoilla psoriasiksen. se olisi vielä hankalampi haitta elää, pelata ja kiusata muita.

mitä miä muuta voisin pyytää ja mitä haluaisin joos en miä tahtoisi vain lähimmäisilleni pahaa. sellanen miä olen ja sellaseksi miä olen tullu. jos seura tekee kaltaisekseen niin minua välttämällä olet kaiken tavottamatoman pahan ja hyvän, heikon ja huonon, nähtävästi näkyvän karkottmattomissa kapseissa. älä silmiäsi avaa!

näin näyn,
kuulu en,
älä lue minua ääneen, vaikka niin pyytäisin!

niin mennessä ja se pelko aina ajatuksina, elät soman, kauniin ja nätin elämän. se on tehtäväsi.
ei vähempää eikä enempää, ainakaan, pääse vähällä ja piä hyvänäsi.

P.S. ps

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.