IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

{jouytsäkäkädäkäkäkä

tällästä 0 vuotiaiden syömishäiriöt ovat yleistyneet
eli ehkä mä pidän sitte pääni kii kun on ilmajosetkin jo vaienneet. vittu meen vetää henkeen ja verreen noi katkeneet sikaarit ja pirautan papalle että on pikku tilanne...
täskdäkä... aika reeeltaime hei voisko joo toiimii kun on kuitenkin galtsus ollu joskus jonkun vippikii!? täh!

no vittu anonyymit voi mennä itkee...ainiiniin

marco bjursröm ja sinun häikälemätön mainoskapanja itsäsi kohtaan ja pulesta ja vastaan ja vastentahoistesti sinusta ja ulos tai vaikka valehtelemalla pam pam pam niinkun lahdessa vuonna se ja tää sä myit itteäs johonkin jonkin vuositapahtumaan jonain esiintymiskonsulttinta vai mitä vtiun nimikettä nyt silloin kehtasitkaan käyttä, ja kuka se sitten olikaan se, kuulemma ihan pätveä sinut korvaamaan tullut nainen kun sinulla oli samaanaikaan oliskohan se ollu ttuolla leveilllä no noita poronkusemia ja kuten olen joskus sanonut että eikös se ole oikein kansainvälisestikin arvostettu elokuva ollut joku saana ... ja sinne hankeen se menee kun se oli joku lapin nuita kai se leffa tai jotain nota taruja... mitä liä. varmaan olis joku nakkikiskalla osannu sanoa paremmin tai sitte se marco kuka tän jutun oikeastaan sillon..olikos se nyt millon alulle kun se rupes ittään myymään ja minulla kun oli noh, se noita kokomukselaisisa... ne saa puuhastella kunhan vaan muistavat vihajasta ihan vaan vaikka salaa että se nuorna vitrsavaivaankin on varpua käytetty...satanan kataiset ja marcot vittu, pianukaa sinne välimeren taakse mistä on teän kirotot hintathavat mustat tukakikahkurat.vittu tollasia vitun alikasvusia ylipitkä vituilleen määriteltyjä hyypiötä... iljettävää slossia kosko saatana kokoomukselaisoikeistolaispopulisitnensekeidapeikkolaisuus. hukkukaa noihin strumffeinhinne ja höfföhrrerehin ja mitä ihmeellimspiii 1 2 3 4 6 7 en osaa sanoa noita numeroita saksaski, mutta ei varmaan tän jälkeen haluasi osata ykskään sen niminen jothon nyt kuivttelin viittavani ja jos en niin sitä suuremmalla syyllä. meillä on niin vastakkaiset suunnat, että emme enää tapaa. oli vitun kiva nähä sut telkkarissa. vitun fotoni!
voitte viedä sen juutalaislegioonlaisen-markattivaununne vaikka veivamaan niitä kodittomia ja roskapaikattomia napolilaisia taskuvarkaita ja niiten posetiiveja kun tulee seuraava cos nostra damus ja una tottu suuri rotufifamme taas ja sitte yhtäkkiä ollaankin vaan makarooneja kun tuli vähän pataan jossain erämassa, beduineilta. mutta se olikin vähä epistä kun ne oli beduiineja.

-niminomatus makiporattus modporaatus eximop potoensia ja sitte keulii jo...vittu käy niin kaikkille noille makaroneille että ne on veteliä paskoja loppupeleissä.

miä lähen syämää näkkäriä ja soittaa iskälle että jaska kiusaa... ehkä... en tiiiä vielä toiottavasti ei JA TÄHÄN SUURENNUSLASI :Pheihei... ,)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.