IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

usko tai olet väärässäTorstai 21.10.2010 09:51

[oli ihan mielessä joku pieni asiattomuus, mutta etusivulla sanottiin että saapi käydä kattomassa uudistuvaa etusivua, mutta huomattuani jotain omituisia vipuja ja vewmpeleitä, joita olen ajatellut ehdottaa, mutta hylänny ne väärinkäyttövälineenä... niin, no joku vois kertoa tän hommelin ylläipdolle että panee nyt ainakin jonkun uistimen kalastelemaan että jos.. eih. minul ei ole mitään mahdollisuutta päästä mihinkään näistä aiheista mitä keksin matkalla tullessani tänne, olen pikkasen poikki ja vielä pitäs jaksaa, voi taika jimi, miksi sinä olit niin pienessä osassa, haiskan, mustanaamioita (siinä on sarjakuva, josta en ikinä maksasisi, mutta kyllä niillä pääsi mättämään ei-voitoa-tuottavia videopelejä, sellainenkin liike...no, mutta minähän olen melkein aiheessa]

tämä nyt on ihan yhtä selvää tai epäselvää kuin kaikki muukin, mutta panenpa sitaatit jakeluun, en sano mistä (ehkä, en kirjota edes niitä, mutta cut'n'pastet tulee tuota pikaa, pari merkkiä ensin ikäänkuin johdannoksi.

oli tuossa puhetta jostain ja minua on alkanut kaivelemaan sellainen ärsyyntymisen, olkoon miedompana pientä kutina ja yliherkkyyttä (nyt kutittaa tosi paljo) wikihei kun eihän noita kukaan jaksa lähtä korjaamaan, ja sitte pannaa viitemateriaaliksi harvasta lie 6 + www, no sain minä sieltä kyllä hyvänkin bookmarkin... ensin pähkäilin että onko se psykologi kun se noin päin hittoa että ensin sanoo että joo ja sitte perää ei, en rupia quotee jotain wikipehtooreja nyt vaan panen pari sitaattia siitä tekstistä, minkä kattelin sen arvoseksi että jokohan sitä olisi aika tarttua tuohon otavan pokkarisarjaan filosofeista, jotain 23+ osaa, ja yksi puuttuu Hume kirja tuli jostain lukihäiriöstä tai mistä lie syystä, kuitenkin kai, voihan se olla että sitä jotenkin tiedosti että tässä jää nyt se kalenteri ostamatta kaverille, että se pitäisi minut aikatauluissa ja tilanteentasalla jalat maassa, mutta ei märkinä jne. jne. ja koska kalenteri jäi ostamatta, mutta kaikkea muuta kirjakaupasta kyllä keksi kuin irtomakeisia niin nyt on sitte tilanne se että dosetti on mun kalenteri, alkaa olla verenpainetta ja kolesterolia ja parkkihappoa ja kaikkea mitä kalaa syömällä tai sitä välttämällä saa elimistöönsä.

ja pieni aika siirtymä steriloiduista kaloista rantatontiin, joka on radiokanavan ja tv-lähetysten saavuttamattomista kaivettava esiin ihan puheenaiheeksi. tästä keskusteltiin ja koska oli mielessä pikkase pelata Marua tai jotain puljata jotain viivojen kanssa (siis tietokoneella kuitenkin) niin tuumin että en kävele tähän kirjahyllyn kautta kun sitte en saa ikinä rauhaa (asianahan oli oikeastaan vain tulla vilasemaan noita omia pikkupikku tajunnanvirtoja kun olin salaa vahingossa seikkaillut jossain kellarissa ja sielä oli sen näköinen kone että sillä saa otettua valokuvia, eikun siis ei se ollutkaan sen röntgenkoneen vika vaan tuo kirottu astianpesukone, paljaat varpaat lattialla vesilätäkössä nilkkoja myten ja cd-levyn polton tähden asennettuun upsiin koskettelu, en sentään menny tunkemaan virkkukoukkua monitorin sisään kun karisi sinne tuhkaa kun pikkasen hyppäsin ilmaan ja se minkä sanoin ilmajoseksi oli siis tän jakkaran ilmajousi tai kaasujousi mikä se nyt on kaikki tietää... turhaa riesaa tollaset mekaaniset osat tuolissa se yksikin paska-tuoli vielä jossain ties missä, kai se tallessa on, mutta vähän epäilen, enkä nyt jaksa enää siitä alkaa kitisemään ja näin pääsimme aiheeseeni, jota vain tarkastelin pikkasen kun ärsytti wiki ja ilmeisesti pikkasen epäilytti että en vaan olis sitä enempää yrittänyt päteä, enkä ainakaan käyttänyt aikaani viljellen moneen kertaan samoja nimi ja samoja outoja sanoja suomen ja sitten vielä ne sivistyssanat, ja jokaisella oma linkkinsä... voi hyvä luoja, tekee kai se wiki sitte ite ne linkitykset, puupäähän se on joka hottepedii joka hemmetin sanan minkä on joskus ajatellut että tuota sanaa ne (kaverit, tutut, ystävät, siis noin yleensä ja arvostelematta, päinvastoin) sanoo minun toistavan, ei mutta, minun osalla. tuumasinkin että pitäsi sanoa useammin vielä kuin mutta, ja linkki jonka laitan johtaa sellaiselle sivulle että en edes kattonut mitä lähteitäviitteitälie on käytelty, kattelin vaan että ei puhuta niin subjektiivisisesti, mutta puhutaan kyllä sellasta englantia, että eihän miun pitäs sitä osata lukea edes, sitte ymmärtää, kun en tätä yhtäkään suomea osaa, vielä se linkkia sitten lainais ja en jaksa jahata 16k merkkiä: (näin pätemällä emme osaa ja emme tupakoi täällä, eiksje?)

(huyi hitto, koskahan toi hieno vinkki on toho tullu tän hienon editorin vierereen että vois vielä upottaa tähän jopa 10 kuvaa, kuluttaakohan ne merkkejä, pitää varmaan panna rasteroiden ja mustavalkosena, kuten tahtoisin maailmani näkyvän, mutta kun tuo hottepedi olis saanu keksiytyä vähän myöhemmin, zorkin perilliset on kuitenkin irc potenssiin kaksi että saa vähän niinku ulottuvuuden siihen kun värit jo on, mitä voisi kaivata? no sisältöä ja tämä ei ole sitä, mutta ei ole minulta pois vaikka ilmoille lasken. toiset piereskelee julkisissa kukuneuvoissa, tahallaankin, vissii. on ollu tuosta vuodesta 2008 ja kolme vuotta sitä ennen jo, niin lyhyt lieka että tämä jakkara tai joskus raskaampikin jos liikkuu risaan nilkkaan sidottuna niin sitte liikun, muuten en. ja vähissä on sellaset kuskit jotka otta minut taka0penkille ja repsikanpenkille pallojalkasen, mielessään varmaan konttori - tuolin... örf'):::

http://www.iep.utm.edu/cynics/
"
The Cynics deride the attention paid to the Olympics, the “big thieves” who run the temples and are seen carrying away the “little thieves” who steal from them, politicians as well as the philosophers who attend their courts, fashion, and prayers for such things as fame and fortune.
"

mutta älkää nyt turhan vakavasti ottako noita-sanojakaan se heti isolal sanoo, että Internet.encyclopedia.of.philosophy ja vielä heti kaikki vastuu pois pienellä präntillä: a peer-previeved academic resource.

eli sen takia se kirjottelija oli niin jotenkin psykologisoivan olonen kun se ajo intressiä, se halusi että jesse, se teh kirjan mies olis ollu skiekyynikko. mutta minä olen niin kaukana erämassa että kohta ei sininen hampaani kanna tai pure.

mitä sinun olisi pitänyt uskoa, alunperin, otsikon perusteella? se, että tästä kohtaa ajassa taaksepäin tehdyt blogi-merkinnät on tehty kyllä ihan omilla typoilla eikä siihen ole tarvittu joutavia juomia, vettäkin käskettiin käyttämään vähemmän kun väitin (ja totta puhuessani tosissani kuten nytkin) että saatan nauttia yksin nesteitä (kuten kahvi (maidolla) ja vesi ja mehu) noin 5-8l pv niin tuli äkkiä kielto rasittaa niillä määrillä munuaisia. ei sentään sanonut tyylin tarkkaile virtsan väriä ja antanu jotain lakmuspaperia, niinku lars von trierin rigetissä johtava lääkäri neuvoo ruotsalais-kollegaa tarkkailemaan kakka ja päättelemään kellumisesta asioiden (siis kaikenlaisten ei vain vatsa jne.jne. tarvipa taas alleviivata). ehkä jätän epäonnistumaan tuomitun lars von trierin kertomisen sille vastuulle että yle vielä uusii ne niin että muutkin saavat (ja minkäkin muulle kuin videokaseteille, kun ei löydy konetta, jolla niitä veivaisi, eli sellasta se on kun ei harjoteta kyynisyyttä vaan kuvitellaan että se on samasana sanalle tunneköyhä. mitä hä, mietitääs vähän enneku laitaan internettiä (www) tai lähtää telkkarin takia kirkkoa karkuun tai ostelemaan hulluja kirjoja!

jeh. kerrankin asiaa, mutta ei ymmärrettävässä muodossa ja aina vain abstraktimmin, mutta sellaista on luonnostelu... sellaista on kun kynän sijaan käsisä on tietokone, pitäskö tehä postikortit ja riunata ittesä takas taistelemaan ascii-merkkien kanssa, ei omien eikä rumilla sanoilla vaan merkkien haarniska ja hybris ratsunani, demoni selkään ja hobbitilla burrowiin. hämähäkkejä vaan kapsutttelemaan. se on kivaa, usko tai olet väärässä. oho.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.