IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[mul soi toi thrust-pelin c64-sample päässä kun miä tätä kuunellessa kirjotin[ta-ti-ti-ta-a-da-dipidaa-aa-a-aa-aa thrusista rob hubbardia, joku on sen blitz-basicilla juklassu aika nättinä ja sitte mahtavana ja ron hubbard soi deluxessa blitzbasicilla]

[jokainen jäljenjälki jonka minä painan hankeen jää nähtäväksi, en tee niitä paljoa tai montaa, kuinka haluaisittekaan mitata, ja minä niitä jälkiä teen, teen niitä kävellen vaikka ei pitäisi sillsä minulla on kipeät jalat, nyt ei yksi kipeä riitä kun olen niin kovasti levännyt]

Nyt minä niitä jäkliä teen ja nyt on tänään. meiltä eli eli täältä lähtee yhdet ja samat palaavaaat, minä vain kävelen johonkin siinä välissä, jonka olen jo ilmottanut käynnistyneeksi, mutta minä käyn.

minun on käytävä. ymmärrättekö te tai haluatteko kuvitella itse itseänne tilanteeseen että Te olette ehkä samattanne päättäneet jotain ja se on henkilökohtaista kunnianhimoa itsellistä ambitiota?

mietitään sanoja ja ollaan suffaamatta sillä minä teen, ja tehtyäni minä palkaan ja keitän kahvia itselleni jos en tällä saa tekemätöntä tehdyksi, ja siihen en voi luottaa, edes niin että kuvittelisin.

kuviteltua riittää, ja siitä kerron, jos se tänne joutuu on syy toisten.

Näin minä näkyäni korjaan ja näin minä sanon niille jotka minulle sanovat että eivät halua kuulla enempää sanottuaan jotain!

minä kuritan itseäni, mutta minä en tahtoisi liikkua. en olisi tahtout ajatella, mutta ehdin.

ja miä saan kuulla puhelimessa jotain kommenttia 'tähänkös tää taas meni", kuules joos, tähän tää taas meni, eiks je?!

tahtoisin tosin!
rajalla huuan että setät haistaa vitun, ja viittaan sköftelsvjkin katos nyt tekstiin jonka mänttäri on tehny elokuvaksi katsastus ja niin vain tapahtui, ja siksi minun oli kerrottava se nyt kun vielä olen pihalla.

millaista pohjasakkaa ja valehtelijaa miä joudun kattelemaan. olisittepa §0000 vuotta työtön ettekä toimisi minkään liiton kassaan. sillä teistä ei ole!

antti-vaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.