IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[janne-kultaa tietenkin tungen korvalappuihin... nyt on vaan sellainen kumma ja vähä huono homma että soi myö astral projektsuuni, mutta olen vihamielinen, katkera jopa... musiikilla ei ole siihen sen kummempaa vaikutusta kuin millään muullakaan]

mun tekisi vaan mieli vetää jotain pataan, niin että se sattuu ja näkyy. saisi olla mies tai nainen, en tekisi mitään eroa kuinkak kohtelen tai miten pieksen. pääasia olisi se että voisi lyödä osumia päähän ja potkia kun maassa makaa. miä rakastan väkivaltaa. miä rakastan sellaista väkivaltaa, jossa miä olisin suorittaja enkä uhiri, ihan saatanasti ja pitäisin sitä jumallallisena, jos saisin tehä niin.

pitäskö tehä tempaus ja heilauttaa ittesä kouvolaan. miä tiedän sieltä jonkun perheen, jolle olisi kiva aiheuttaa pelkoa ja inhoa takapaksissa, mutta multa puuttuu takapaksi mihin mahtuu perheellinen ihmisiä (tai kaksi perhettä, tai kolme, sama kai se). väkivalta on aina, minusta, ja minussakin ollut sellainen hyvältä tuntuva ja hieno tapa ratkaista asioita.

kevin wheatly (vai olikos se wheatley) on vetäny aikan rankan roolisuoritukse melko ikävänä perheenpäänä, jos mielikuvanne on se että perheenpää on mies, eikä ihminen. kevin wheatly (vai oliko se...) on vetäny myös tosi hienon roolin morsen apulaisena, joka halusi, jossain vaiheessa, siirtyä liikennevalvontayksikköön kun se - kai - tunsi ittesä turhautuneeksi kun ei etene, mielestään, urallaan morsen alaisuudessa, mutta ei se sitte vaihtanukaan yksi...

[lähti astral prjoektsoonia ... the spice extends your life... spice expand consciousnes... travel without moving... dancing galaxy siis. noille asioille ja sille mitä musiikki tuo mieleen ei vaan voi mitään, mutta on jatkettava]

on puhuttava tappamisesta ja väkivallasta. on luotava ympäristö ja tila ja aikapaikka, joka tekee ihmisestä tappajan tai pedofilin tai mitä vaan. sillä sellaisia on. minä olen nähnyt pahaa ja kuullut vielä pahepaa, ja en tahdo ripittäytyä vaan tahdon kertoa niistä.

vielä ei ole sen aika. minun on elettävä kauemmin kuin nuo, keistä aion kertoa, mutta sanon jo nyt että en aio sääliä ketään kun päätän olla salaamatta mitään.

dear,
teh kahvi,
olen pahoillani, mutta sinun pahuutesi on pantava kuriin tai puheenaiheeksi. et saa anteeksi koskaan, mutta saat turpaan vaikka olet kahvimerkki, saat turbaaniani maistaa. katsokaas, kun pieni kahvikirja kertoo että mikä on totta joskus vuonna -76. kahvi on alkujaan kotoisin jostan afrikasta.

tiesittehän te sen? jo muinaiset arabit, joita niin rakastatte että tahdotte halata heidät kuoliaaksi amerikkalaisilla hamppusäkeillä, joihin on kääritty sikaa ja kunnianosoitusta, myötätunnon punaisessa ristisissä, ja sen nimissä. ja kuitenkin tahdotte vain nöyryyttää, ivata, kiusata ja tuottaa pelkää pahaa, ja olette taitavampia tuon pahan pukemisessa pahaksi, kuin minä siitä puhuessa tarkoittamatta mitään, mutta kuitenkin...

mistä kaikki tarinat tulevat? mistä tulevat ne pahat ajatukset ja sellaiset puheet, että minä olen tuomittava? miksi en saisi käyttää milikuvitustani pahan kuvaamiseen, jos olen sellaista nähnyt? tarkoittaako se että puhun kevin wheatleysta sitä että hän olisi paha ollessaan hyvä näyttelijä? olenko minä kiertoutuneempi kuin te?

jospa se riittäisi, tältä erää, vai?

kyllä se riittää ja kyllä se siitä... elämä voittaa ja ainahan voin pyytää anteeksi, vai...toutain kuten taimen... eikös vain?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.