IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[sibbe soi, mut' ei soinut kun kirjoitin, oli muutahi mietittäviä, vaan asia sama ja sävynä se, mikä ei ole säyseyttä. miä teen yhtä asiaa elämäni viimeisen karran. epäonnistumistani tulee seuraamaan surmateko. se on oikia ihmisen, joka on oikia ihminen, sen tappaminen niin että se ei enää kierrätä kleopatran hengittämiä happi-atomeita keuhkoissaan, vaikka koneella hengittäisi, kun ei se hengitä. se on niin ja kun minä uhoan, vaikka sairaitakin, niin minä voin olla hyvin tosissani. mutta tai siis ALAS, kuten archonissa tai neissa sanotaan, katso, tai huomioi tai odota tai empimättä ota todesta, nyt tulee ja enter tenter ei tender ender, joka oli joku keltaisen ruusun edustajakin jossain motrepoessa vai missä niitä nauravia juttuja palkitaan, kun ei muutkaan palkinnot kelpaa ja jotenkin on noteerattava vaikka ei olisi nokisutaria maila-halmehilla. miä lähen murhasta vaan en vähemmästä. ne vettä myyvät jupit, jotka kokoontuivat jäähalliin. miä sanon että minua odotuttaa antti seen takia kun sen pitää saada johonkin harjotustyöhän poolopaita, musta, ja hakee sen hannes ja maurizista... eikö ollut aika minun, millan tai kuka se nyt oli ja se eräs hyypiö ja paulin aika sen arvosta että käydään ettimässä poolopaitaa, vittu, siä äijä tulet luistelemaan loppuelämäsi keppihevosella kun täytät 42, antti mikä antti olitkaan, vittu kuivalainen vai märkäpää vai mikä vitun pelle loikkari... ota luistin mukaan kun kävelen sua vastaan. vittu, samanlaisia paskanaamoja kaikki noi lampaat ketkä heiluttelee luistinta tai mailaa, tikkanen, märkkorva-karalahti. vittu.

noita kahta naamaa miä vielä muotoilen toista enemmän ja toista lisää. jos joku on nähnyt miten tikkasen paskanaama hakkaa laitaa vasten makaavaa jätkää mailalla polvitaipeeseen ja sitte se vielä ulisee jossain katsomossa että tule kattomaan pelin jälkeen, jollekin pelaajalle ei minulle tai yleisössä kelleen vaan siis pelaajalle, joka on jäällä. ja toi narkkari-rotta-karalahti on toinen vitun koppakuoriainen, se on niin heleppoa toi tappelu luistimin jäällä kuin aakkosin galleriassa että jospa jatkaisin sitä hiekkaisella tiellä. mutta sovitaanko niin että minä pidän lupaukset ja kirjotellaan iltapäivälehtiin kuinka nätisti niin kovamaineiset ja epäurheilimaiset paskat on kovia kaukalossa ja vielä jäähallissa, että jääkiekkoa markkinoivat noilla ottein.

pane siä tikkanen kaikki sormukset mukaan kun lähetään ja miä irrotan sulta kaikki ne sormet joista sormus puuttuu ja karalahelta lähtee kaikki ne hampaat mihin se ei kielellä yletä, niin se on tasapeli. jos tikkanen on muka joku suunsoittaja niin sitte on ja jos karalahti on joku teurastaja niin sitte on. tollanen pitää karsia kiekkoilusta ensin ja vasta sitten galleriasta.

vitun lespo-kauranen-hintikka-tikkanen-karalahti-my-arse-tonight-tonight

anttia tonni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.