IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[tulee mileen iha mitä vaan niin tässä on semmonen juutuubin ja sinun välinen latenssi-linkki, tää soi joka kerta vähän eri tavalla mutta meinaa aina unohtua että tuli kuunnelleeksi kyllä mouse on marsiakin kun istahin koneen ääreen syömää leivän tomaatilla(1

1)sisäinen viittaus minään, ei saisi toimia kaikille, mutta ehkä jollain poletilla tai edes vaan sillä että on, mutta kun mikään ei riitä niin sitte ohjataan vaikka minkälaista paskaa ja aina siinä on no en halua edes arvata mitä nykyän. muutenkin pitäs satsata enemmän vaan radioon tän internetin aikana, mut ei mihinkään kissfW. yle radio puhe tai sitte ihan tota klasissta, mut tekisi mieli kaivella jotain napsutusta... no tää nyt on, varmaan arvaatte: ei neron leimas vaan napsterin idea

kaikki tykkää pyramideista. kaikki suuret ja vanhat ja muinaiset ja muut hullut ainakin... eli kaipiasissa oli vankijuna, ja se pysähty kievarissa, joka on suvussa ja sielä on tsaari syäny ja siitä puhuu juhani aho ja maailmalle.

vähän sama kun paavo haavikon kullervo siis (noo kaikkihan nyt kullervon tietää, se hamlet, ootte työ kuulleet ja ootte työ luulleet

olin siis kirjoittamassa jotain kun radio puheella sanotiin nimi Kirsi Ranto ja joku miehen nimi, sen perään siksi en muista sitä kun olen vähän hidas ja tajuamassa vasta että se sanoi ohelman nimeksi "unelmahomma ja keikkamatkat"

noniin,ruusuvuori, siis siä joka ajat taksi, anna mulle rahaa että miä saan velat maksettua. tästä tulee mulle postikorttei kohta, varmaan, kaikki hullut naiset, jotka eivät ymmärrä minua.

niin ja siis todellakin. minultahan on tainut jäädä sanomatta kaurismäki jossain vaiheess. no näillä paikkeilla kun tämä on ollut silloista aikaa kun kirjoitin tämän muistavani kun lunttasin kierjekuoresta (ei ole kenenkään kirje, en yleensäkään jaksa availla kirjeitä koska vuonna 2001 mulle tuli enemmän postia kun sulle, mut' kun en osaa tehä rahaa. tarvis jonkun joka antais sitä että saisin vähän sellastakin oikeutta että ei olis taas siinä tilassa että on kolmeksi vuodeksi tehty päätös mimmosia elämäntapoja noudattaa. olen koittanut tiputella painoa, toiset nostelee, mutta mullepas sanokii lääkäri et ei tarvi sun, meet uimaa sen jälkeen ei ainakaan haisi hiki, niinku mun jälkee... en sit tiiä että kuka siin oli ollu ennen mua.

kuinka sanotaan liinojan äänellä ja rykäisyllä puhelimeen kun on kysmyksessä puhelu kiinasta

et sille tää on vähä niinku repair.. eli oli usbibusbilla käessä tähän koneeseen jolle olen tullut... saapunut... neiti tietää kyllä mitä tarkoitan kun ei ymmärräkkään, siksi neiti on juuri minun sihteerini. tulikos tossa nyt kehuttua naista vähä niinkus jossain suomisen ollissa, vittu. miä tappaisin pöystin jos se ei olis niin vanha ja miä näin nuori ja tervekin kaikin puolin. täysissä sielun ja ruiumin voimissa huomatan tuosta taas että tulisikos neidin kirjoittaa nyt ruumiun vai kenties kehon... joo kukkakauppias pikkaraiselta vei taas pojat harjat piiloo että ne löytää sen viinpullot... meiltähän tämä käy sano hydra, sillo kun sillä vielä oli päättömiäkin hampaita, ne oli sen viimiset sanat saa mennä battii ja kysyy (tallii siis kato on mullla ihan toisenlaiset arvot elämässä kun göstalla, pitää olla yks ravihevonen niin huono että tulee välillä hävittyäkin.

[samaanaikaan navetan pihalla]

hähhäää. mummo menee lypsää lehmii. mennääs katto. "saatanan paskiainen, nosta sitä koipeasi ja lapi mäjähtää lehmän päähä. ei mikään alumiini lapi vaan muovinen kertakäyttölusikka mikä on ollu mun suussa. nyt sen maidossa on myrkkyä.

aargh sukkanauha puri minua kuvitelmissa ja muutenkin on hämärää.

joku valtamerialuksen töräys ja bladerunnerista se kuvaus ku rutger nexus sanoo if only you ja se leikataan toho i've seen space ships over the soulder of orion... jotain mikä pilaa tunnelma että ajatukset pysyy kasassa, siis keko. työntelen sinne sormia ja muovailen jotain niinku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.