IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

hesaria jälkimoderoidaan?!Keskiviikko 27.07.2011 00:00

[lähde yle aamu-tv]

[musiikkia, arvaattehan: infected mushroom - people are strange, adele - rolling in the deep, children of the bon - squigglasonica, infected mushroom - noise maker, rainbow - snowman, fireman - rushes 7am, DV8 physical theatre, osuuspankki, mouse on mars - rondio, iz - somewhere over the rainbow (tuli muuten tänään Turners Classic Movies eli TCM toi leffana, siis se oz vai mikä se on, oksettava julie garland ja the wonderful techincolor world, ja katoin, eka kertaa tap heels ja ruby shoes, tekstipelit opettaa ja valistaa... miä vässykkä, postikortit. mitä tälläkin energialla taas...]


örf. mitä ihmettä (vittua) on helsingin sanomien jälki-moderointi, jos on painettua sanaa? sinä ja minä, sinä päivänä ja minä numerona oli artikkelissamme, joka käsitteli käsittelyä virhe. artikkelissa mainittu inderweb oli latojan (jackson) virheestä syntynyt sana, jolla tarkoitettiin internettiä, tarkemmin world wide web -sivua, joka on sielä ja täälä ja sittemmin poistettu. pahoittellaan kauhiasti ja jälkimoderoidaan sanomalehteä. kovaa hommaa toi.

homma menee vielä hurjemmaksi kun joku menee televisiossa aamutv (yle) sanomaan jotain sen tapaista että anonyymi kirjoittelu 'nettisivustoilla' tulisi estää tai moderoida (ts. sensuroida). miä tahtoisin nähä sen että eussa aletaan sensuroida www-sisältöä kuvitellun 'kiinan-malli' -mukaan. se onnistuu, kyllä, jollain tasolla ja juuri sillä yleisellä tasolla. ääri-liikkeet olisivat helpompia seurata jne. jne. *pommiuhkauksia ja väkivallasta puhumista, nimin*

minä olen tehnyt kaiken 'vihakirjoittelun' juuri siksi että en tekisi sitä mitä ajattelen. se ei toimi aina, se ei toimi aina kaikilla, mutta se voi helpottaa kun ei ole muuta elämää kuin tämä joka on. ei pidä - eikä missään tapauksessa - yleistää niin että esim. minun kirjoitteluni olisi jotain sellaista, joka tulisi poistaa tai 'jälkisensuroida'. jos sensurointia kuitenkin tultaisiin suorittamaan ja minä toteuttaisin jonkin kuvittelemistani uhkauksista, sen ei pitäisi olla todisteena siitä että jokin tekoni on harkittu. moderoinnin tulee olee totaalista, jos sananvapauden rajottamisen suhteen siirrytään laillisesti totalitarismiin (vrt. nolla-toleranssi).

eniten minua kuitenkin ihmetyttää se että joitain yksittäisiä tapauksia pidetään sellaisena uhkana että ne johtavat lainmuutoksiin, jotka koskevat kansanosaa joka on täysin lain ulkopuolella tai että sillä tähdätään utopiaan, jossa ei ole aseita. jos joku haluaa aseita ampuakseen ihmisen tai ihmisiä tai panna muuten maanalaisen jumiin niin tuo varmasti saa tarvitsemansa tarvikkeet, eikä välitä siitä mitä se maksaa. vaikka tekee pahaa sanoa ja ajatella kuten olen esittänyt, niin olen sitli sitä mietlä että vertaisin tuollaista _totalitarismiin ohjaamista 'kyttää napuria' -sivuihin ja kuolemantuomioon. vertaan tietenkin tässä toimintaa ns. demokraattisissa valtiomuodoissa, joilla on kovin epäyhtenäinen käsitys laista, ja sen mahdollistaa liittovaltiomuoto, kuten USA. uskon että sama pätee myös venäjään kiinaan ja muihinkin suuriin, kulttuurisen perimän moninaisuuden maihin, esimerkkejä voi hakea kolumbiasta, argentinasta ja chilestä ja useista afrikan maista tai valtioista, jos ne sellaiseksi voidaan katsoa.

minä ylenkatson tuollaista keskustelua sen rajottamisesta mitä ihminen saa sanoa. minä ajattelen että kirjoja ei saa enää polttaa. minä ajattelen ääneen ja jos en ajattele loppuun mitä olen sanonut tai kirjoittanut niin minä luotan siihen että voin jälkikäteen oikoa sanomisiani itse. kuvitelkaapa että näitä minun kirjoituksia olisi joku lukenut aivan alusta asti, aivan kellonajan ja päivämäärän mukaan ja sitten joku poistelisi merkintöjä, jollain perusteella. kirjoitukseni on muutenkin irrallista, mutta ei niin että se kestäisi sen että sitä muokkaa joku muu, kommentointi on asia erikseen. kommentointi on - tavallaan - muokkausta, mutta se ei tee minun sanomaani abstraktiksi, koska se on abstraktio itsessään. mikä kommentoinnissa on ollut joskus harmillista on se että kommentoija on itse jälkikäteen poistanut kommenttejaa, kun se mitä itse olen kirjoittanut on säilynyt muokkaamattomana. oletan että ongelma on ilmeinen, mutta en vaatisi että kommentoja ei saa muokata omia kommentteja, poistaessaankaan.

niin minä ajattelin äsken. en tiedä miltä se tulee näyttämään, mutta julki tulee.

vielä tuosta norjan... on turha syyttää terroristeja, oikeita terroristeja kuten IRA tai punainen brikaati tms., kyse ja seuraus ei ole internetin, eikä world wide webin, kyseessä on ilmiselvä ilmiö, joka on seurausta amerikkalisesta uutisoinnista, amerikan sisäistä tapahtumista, jota ovat vain heijastetta siitä mitä amerikan yhdysvallat tekee maailmaalla ja teoillaan aiheuttaa. uutisointi, elokuvat, tv-sarjat, lehdet ja lehdistö, ja kaikki tuo media, joka on propaganda-koneistojen alaisia ovat syynä yksilön tekoihin. ei www, ei kuuluminen ääriliikkeisiin, eikä terroristijärjestöihin. nuo toimivat kuitenkin rationaalisesti, yksilö ei. yksilö on harmaa ampiainen syksyllä tai eksyneenä kesähelteessä. yksilö hakee näkyvyyttä itselle, ja laukaiseva tekijä voi olla vaikkapa paljastus siitä kuinka Rubert Murdoc lähtee omallaan suihkukokneella huitsin nevadaan, jossa ei ole luovutussopimusta. viekää luottokorttinne etelä-afrikkaan tai filippiineille tai malesiaan tai antakaa ne frykma(n?)nille.

tehkää jotain tai olkaatte hiljaa. minä en tiedä millaista kirjoittelua näillä sivuilla harjoitetaan, tiedän jotain miten on sensuroitu koska siitä sentään tulee ilmoitus. mutta pitäkää mielessä että minä en edusta mitään muuta kuin omaa itseäni. se että olen täälä itseilmausta hajoittamassa johtuu siitä että tämä on hyvä paikka. voin luottaa siihen että voin korjata virheitäni - ensin - itse. ajattelen myös että nautin jonkinlaista erillistä vapautta, mutta en missään tapauksessa käytä sitä tai ajattele edes silloin kun en ajattele, mutta kirjoitan kuitenkin.

kylläpä oli muussia. tarkotius oli kuitenkin sanoa, että älkää höösätkö. on aivan omaa syytä että on edustuksellisessa demokratiassa äänestänyt, tai ollut äänestämätä, sellaista ehdokasta että pohjoismainen yhteistyö ei toimi. ilmiöt ovat politiikan ja uutisoinnin seurauksia. sama valta on tiedottaja kuin se joka tekee päätöksiä siitä millaiseksi yhteiskuntaa halutaan muokata. päätöksentekijöinä on täysin valtaväestöstä - joita he kuvittelevat hallitsevansa - ja äänestäjäkunnasta, joka ei ilmaise miltään äänestämällä - irtaantuneita ja tiedostamattomia ihmisiä. mitä muuta siitä voi seurata kuin anarkiaa?

päivänselvää,
hyvää päivää

vihakrijoituksia,

antti ala-turkia aka arafat aka fäggis aka tafara aka figgis aka nuapuri ja (haisi)watti (viittaa sivettikissaan ja sphinxiin) siinäpä ne,
copykatteja on, sille en voi mitään. niiden rinnalla elettävä. miä en voi mitään sille,
jos esim puolasta tulee vuonna aatami ja eeva joku arafat irciin, ja sillä on kaveri
tai se ite kickaa minut, kunnes mninä tunnen opsin ja sen jälkeen meistä se joka on
ensin arafat saa olla rauhassa. enää asiat eivät ole niin... nimimerkki on aivan liian
houkutteleva.

(Ana's Rising Amiga Force A-T. it's so simple - nothing to do with reality, nor realities. tho, I acknolidge Palestina as would Plato (or Socrate according to Plato). you are it - gauntlet, the arcade game. i live static, yet indefinet infinity and i like it)

(dostojevskia mukaillen (kirjoituksia kellarista) arfatkaa mitä mulla on viinakaapissa: lääkeitä, verenpainelääkkeitä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.