IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ajtuskin - epävarmuus ohjaksissaPerjantai 29.07.2011 01:18

[rainbow snowman - http://www.youtube.com/watch?v=xA_SLTwv19Q ]

[siis toihan on ihan puhtaasti ritchie blackmoore, mutta eipäs henkilöidä]

inderwebistä bitäisi muutenkin karsia ja rääkätä ulos kaikenlainen sellainen kirjoittelu, jota ihmiset ovat kautta historian harrastaneet niin että historiaa on syntynyt tai semiootikkoja tai esteetikkoja tai teknokraatteja, jotka siitä sitä tekevät.

puolueeton toverini Tuomioja. minä katselin tänään televisiosta, satelliitilta, bbc entertaimentilta (onko siinä ja tuossa jotain vikaa, jos ei niin sanonpa vielä) fawltyt't toweria eli sitä jotain hujoppia, joka luulee, vieläkin, olevansa hauska vaikka se oli vaan yksi monty pythoneista.

sinä, puolueettomani tove5r Tuomioja kiitit mainetta sillä olemuksella, jolla sinä saavuiy vaikkapa nesteen (bvai mikä se oli) hallintoneuvoston kokouksiin ja kuinka sinun lakkiasi ei saanut kohdella ja audi anto ajoneuvot ja sitä rataa. sinulle olisi pitänyt käydä pari kertaa, edes, kuten minulle on t6apahtunut käymän. on ollut sellaisia tapahtumia, joista voisin käyttää ihan vaan asian ilmaisemiseksi selvemmin, tapahtumattomuuksina, kun hattu hukkuuu. miä tahon kovasti ajatella että sellaiset hatut joita olen kadottanut ovat ollee6t a) (a b) (b c) (xzy ja kissa kävelee ja virkattu vaikkapa kissankynnestä tehyllä virkkuukoukulla tai olen ite ollu sitä lankaa kehräämässä. sinä, vitun, vihakirjottelun kohde ja kuvatus. opettele käyttäytymään valtionyhtiön hallintoneuvoston kokoukseen tullessa, edes narikassa, ennenkun rupiat ehottelemaan mitään isoja juttuja julkisuudessa niin että sinä sanot radiossa että inderwebissä (internet, sinä taisit sanoa, minä virheellistän, onhan minun tehtävä sinusta vihattava, vitun pellenä ettei sun tarvi hävitä ja mua hävetään, jos en itseäni - joka teettää hatut halpatyövoimalla ja ulisee audista päästyään kun ei ole kukaan sontikkaakaan tarjoamassa. vittu tommasia uunoja miäkin olen saanu kestää ja nyt siitä kärsin, kuin sika hikoilee), mutta ja kuinkas minä saisinkaan itseni taas raiteilla... aijoo, se katainen... rakas ööh, ministeri-kauppaauauneuvos-ja-rotari-ja-leijona-ainakin-kellona -torgue heppapollevelikulta. kuukauden saa yleltä hakea että sinä sanot jotain meinaten niin kuin minä tarkoitan sinua lainata; sinä, tuomioja sanot jotain sellaista että, iderwebissä, jota varmaankin tarkoitit kun yritit käsittää jotain, ei käsitellä vaan käsittää siis vallan ihan kokonaan käsittää ei mitään käsittelyä, kuten että otetaanpas tota anja rahikkaa kankusta kii kun sen x-man on rikospo0liisi ja raikasti ilmaa imatralla, voi jeesus kun ei sandaalit kanna vetten päällä mutta kyllä sillä ajatuksissa pääsee pitkälle... noniin no ja niin... tuomioja, ööh, mitä on sinun asemassa olevan henkilön puhe niin että sinä tahotoisit rajottaa inderwebissää (oih taas se tulinkin ite) pitäisi nyt rajottaa nimimerkkien käyttöä... että lehdistössä ainakin toimitus tai mikä se on en minä tiedä, valvoo jotenkin mitä kirjoitellaan, (huom. kirjoitellaan) mutta interneteissä se on toisenlaista ja se kuinka sinä vielä siihen jatkat - henkeä vetämättä - että et tiedä kuinka se laillisesti olisi mahdollista... ketäs suomessa sitä lakia oikein säätävät... olikos se toi ratmud?


vitun vasemmistolta menee maine mun takia ja vihreet saa äänivyöryn kun tuomioja tekee myyräntyötä. namen est omen. tuomi tuoksuu hyvältä, kyllä. mutta onko rumepmpaa huntua kun ne madot saapuu. madot saapuu, madot saapuu.

aikainen lintu, aikainen lintu, aikainen lintu nappaa madon. myöhäinen mato nappaa linnun. pyy kymmenen povella on riistaa ja haluia hampaittenvälissä, saan siitä elimistööni lyijyä että proteiinini on riistaa, linturiistaa, riekkoa tai jotain - pihkanmakusta rintapalaa - toista on broileri välissä paninin, bakersisssa jos tarkkailin timo eränköä. äijää hetkauttaa, mutta ei siltä vaikuta. sitte joku kuka vaikuttaa on ihan niin lippahattu vituillaan ja lapasesta kuin kaikkilla niillä ketä se yrittää hallita.

mees tuomioja katuojaan ja pissaa mun takille. miä kuutelen vaan piruja, kukanhajuisia, jotka tuovat mieleen pikku-kakkosen ja sen postinumeron, johon viläkin kortteja laitan vaikka olenkin vähän aikuisempi.

[kuuntelee takaperin ja seisoo käsillään kun veivaa posetiivia ja näyttää peter sellersiltä, number nine ja teh beatles... ei ihan pärjää sillle mun musamöykylle, mutta on edes yritystä, lähinnä toi karmea stereovaikutelma. yritys hyvä kymmenen http://www.youtube.com/watch?v=LVf5Cr4M-F8

ja mitä sitten tapahtuikaan

my god,
it's the state
it's the statamachine
and i'm but a component


please,
please,
saanko miä?

vihaan kirjottelua,
tahtoisin kirjoitella

a day in any life (in dreams only tms. the beatles siis)... http://www.youtube.com/watch?v=P-Q9D4dcYng&feature=related ]

yours,
cincerelly ja gingerhead,
en haluaisi olla tuomioja,
mutta en kyllä sitä enää palvbellakaan.

lopputilli tommoselle demokraatille, joka istuu hallintoneuvostossa ja pähkäilee miten ja kuka lakia säätää ja miten on mahdollista rajottaa jotain toimintaa...

hattu!
lepo!
hattu!
lepo!
hattuja,
tuomioja!

hattu ja,
kerjuulle

lue mua ja eti nimimerkki itelles, vitun kullinaama-tuomioja. eduskunnasta ne sammakot kuullaan, vai olet siä kansanedustaja vai ministeri vai politrukki vai mikä vitun hattu sulla on nyt päässä, pitäs olla pikkasen viisaampia ihmisiä päättämässä maan, ja kansan asioista kuin min, katainen tai tuomioja, mutta kun ei niin ole, on niiin että ei ole katainen, tuomioja ja minä. ei edes niin. mä lähden ääriliikkeisiin, niin mä teen. mä mustamaalaan ne ja tuun paimentamaan. teen eläkkeetönnä töitä ja työllistän mielisairaana, nostan bee-koo-teetä vaikka kahvia juon, maitoa laitan ja sokeria paljon... mä lähden stadiin... eikun jotain muuta piti soittaa... jotain göstaa... häpäsenpä senkin tähän... sotken kaikki piirustukset ja sekotan mariskankin taas näihin kesäjuttuihin... sillä minulla ei tule olemaan mitään elokuuta, tänävuonna, eikä ensivuonnakaan. minun on sopeuduttava ja minä soupeutua alkaa nyt. minä alkaa sopeutua alkaa olla vähän hiljempaa ja sitten ei ääntä lainkaan. sitten minä en syö enää verenpainelääke ja minun päässä soi vaan käki. se kivana. sitä vailla. aina ja vaan. minä elän tai sitten minä en elä. minä bi, minä di, vinetto daika-daika-duu-daika-duuduu ja taika jimiä, mustanaamioissa oli aina (joskus) taika-jimiä... minä etsiä mustanaamio ja minä ajatella taika-jimi. heiehi!112

-naapurissa.
-ai. sori piti soittaa yleiseen hälytysnumeroon, mutta en muistanutkaan että olen ylikuormittanut sen numeron teidän numeroillanne. kovastipa hyvä sattuma. tuukko paistaa munkaa makkaraa. tarjoan kahvit enkä puhu tietokoneista tai televisio-ohjelmista. olen vaan ja kuuntelen kun puhun. hei jutellaanko vielä vähän... biten vaan. hän sanoo päiväää... mä sanon mää ja näytän lampalta. sen koira nylkyttää mua tai mä sitä. ihan miten vaan, kaikki käy, jos kaikki pelaa.

(hemmetti kun taas tulee tätä editointia niin että kohta menee varmaan taas tallenustila ja sitte on kikkailua että saa kaiken yhteen artikkeliin... vaaan... siis tuon snowmanin perään kun pistää (seuraavan) linkin mukaan infectedin noise makerin niin kyllä on harmonia kohdallaan :P tässäpä siis, noise maker... http://www.youtube.com/watch?v=sqiY89bDFLk )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.