IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

muistin ilostaLauantai 06.08.2011 01:58

[eli siitä ilosta että löysin, itelleni, nätin kuvan kera varustetun version infectedin noise maker -kipaleesta ja tässä se http://www.youtube.com/watch?v=mkboRS13Mm0]

jos ilo olikin musiikissa niin oli ajatus siinä että tupankitauon pidin ja piiin sen niin sopivaan aikaan että tuli "ihan radiosta" uutiset, jossa taas uutisoitiin tuota italiaa ja tuota gaddaffin kuolleeksi julistettamatontatua poikaa hamista, joka kualijotaasvielävasta naton pommituksissa, kun lähteenä on ne ketkä lähti kodeistaan etsimään tavaroita tai tavaroitten rippeitä sen (nato) pommitusten jäliltä.

miä ihmettelen että kapinalliset lähtee omista kodeistaan ettimään rojujaan ja antaa aihetta uutisoida että hamis on kuallu. kenen nurkissa ne pojat oikein röhnöttää ordeeraamassa pelättyjä, julmia turvallisuusjoukkoja, jos sielä on kapinalliset kotejaan penkaamassa pommitusten jäljiltä? kuulostaa ihan jenkkien hommilta. olen sanonut tämän aiemminkin että olen nähnyt dokumentin jossa oli tosi vanha setä (britti) kertomassa että persianlahden sodassa (se eka) ammuttiin ilmasta maahan enemmän pommeja kuin ns. toisessa maailman sodassa. miä en yhtään ihmettele lukuja, jos mainitaan joku b-52 (vai mikä se on), joka lentää jossain kolmenkymmenen (30) kilometrin korkeudessa ja pommit putoilee vapaasti, ja sitte joku niin vanha äijä että se on britti (imperialisti siis) ja istuu pentagonin rakennuksessa (kun se on vaan mielleyhtymä, siis, siihen paikkaan että jenkkien kanssa ja tiloissa, yhdessä siis) ja se räknäilee pommitusten hyötysuhteita, kun se on siis tehnyt sitä hommaa aikasemminkin.

minusta on kiva vahinko se että moinen ukkeli (vanhuuvenhöperökin varmaan, arvaattehan että sanoisin noin, jotenkin) huutelee julki että pommeja meni enemmän ohi kuin vietnamin sodassa, jonka aikana pudotettiin pommeja kambodjaan enemmän kuin kaikissa ilmapommituksissa yhteensä sitä ennen. tuo lausuntohan tietenkin sanoi vain, siis se papparainen, että osumaosuus oli huonompi kuin toisessa maailmansodassa.

jos suomalaiset narrasi neuvostojen pommikoneita pommittamaan ohi helsingistä laittamalla tulipaloja kaupungin laitamaille ja esim matkustajakoneet eivät vieläkään osaa muka laskeutua ilman kapteenia (tai lentoperämiestä, jos se on tajuton nainen tai joku epätodennäköisyys, joka tekee asiasta mahdottomuuden) niin miten vitussa ne saisi pommit kohteisiin lentäessään kolme-neljä kertaa korkeammalla. mietitäänpä hetki vaikkapa avaruuslentoa tai voyageria.

ajatellaanpa kuinka heleppoa on ajatella ja sitten vielä laskea että kun luukku on auki ja pommit tulee koneesta ulos niin ja noin nopeasti niin ei ne kaikki tule yhdellä kertaa. asiaan on varauduttava jotenkin niin että pommeissa on jonkinlainen ennakointi kun ne tulevat liukuhinaa myöten pudotukseen... no ymmärrättehän kyllä että nokia keräsi esim. 3010 puhelinmallit pois niin että se maksoi rahaa kaikista palautetuista puheimista. puhelimissa on kovasti paljon laskutehoa, joka mahdollistaa kaikenlaista laskentaa.

jos afganistanissa esim. ei ole nmtp-verkkoa just siinä vuoressa mihin ne haluaa keskittää (noin 10km matkalle, sori joku 6.5mailia tms.) niin näin gsm ja gps aikana riittää kun yksi pommi tietää mihin se on menossa. se voi saada paikkatietoa vaikkapa kolmen lentokoneen kautta, siltä varalta että joku toinen on pamauttanut stratosfäärissä ydinlatauksen, jonka seurauksena satelliitit ja sen sellaiset sähkölaitteet kuten maassa radiot tai tietokoneet eivät toimi, pieni oikosulku ja isot vahingot siis, mutta etukäteen.

joku arm10 vai mitä ne on ne 400mhz taajuuksilla nakuttavat suorittimet joita vaikkapa nokia käytti niin nepä taitaa olla aika halpaa hubaa. montakohan sellaista puhelinta on myyty vaikkapa intiaan?

no oli miten oli. ymmärrättehän nyt että pommeja voitaisiin siis ns. klusteroida, ja kun klusterin ohjaava kapine iskeytyy maahan niin se varmaankin lopettaa kaikenlaisen radiolähetyksen, mutta sitä ennen se on kuitenkin ollut kaikenaikaa yhteydessä johonkin. tämä klusterin ensinmäinnen (ehkä kolmas ja viides ja seitsämäs ja 11sta jne jne) on voinut myös saada positio- tai paikkatiedon siitä mikä sen sijainti on johonkin lentueeseen nähden, ei tarvitse olla satelliitteja, edes. ei. vietnamissa ja sans ström (vai mikä sans serif se fontti olikaan) ts. eka persianlahden sota (huom. eka ja toka, joka on käynnissä oleva vai loppukos se eka koskaan eli olikos se eka suuri sota ja sitten tuli ltoinen maailmansota ja sitten tuli alpo rusi ja kirjotti kirjan ja sano siinä että kolmas maailmansota käydään terrorismin keinoin (sitä haastatteli jari tervo, jolle jörn donner veti tosi pateettisen froidilaisen kun se sano tyyliin että, kyllä sä, tero tiedät...). no arvatenkin noissa sodissa on vielä käytetty ja vieläkin käytetään toisenmaailmansodan aikaisia vempaimia. niihin on joskus asenneltu jotain laitteita, mutta kuvat, joissa pommi menee ja pimenee ahtautuessaan ilmastointikanavan kautta jonkun mauseleumiin ovat huonompilaatuisia kuin mitä minä saisin aikaan ihan vaan jollain ilmaisjakeluohjelmalla, jolla voi tehdä esim ray tracingiä ja miä tekisin siihen vapaaseen koodiin itte viheitä niin ja näin ja sitte vielä kuvaisin sen kuvaruudulta ettei varmasti voisi arvata että toihan on tehty kotona toi video.

ideani siis on että minulla on sellaista kokemusta omasta isästäni että hän kyllä ei järkyty pienistä, mutta suojelee minua. mitä siis gaddafi olisi julkikuvansa mukaisena diktaattorina valmis tekemään lastensa vuoksi? tekisikö se göebbelsit, jos ajatellaan että mitä perhe göebbelsille tapahtui.

no jos minä olisin gaddafi ja minun poikani olisi noin vahva osa ajateltua koneistoa, jolla pidän diktatuuria (valtaa, kuria, järjestystä tms tai jotain em. verrattavaa, joka on hallintamuotona välttämätön kultuurisen ja uskonnollisen ristiriidan ja konfliktin alaisessa valtiomuodossa että sanaa valtio voi edes ajatella käytettävän), tietenkin minä isänä kiistäisin poikani kuoleman ja jos käy niin että menee tuoli alta (siis en hirtä itteäni, vaan joku muu tekee niin) niin olisi se kiva jos lapset selviäisivät hengissä. oli ne sitte muitten mielestä hyviä tai pahoja. eihän puolisoaankaan vastaan tarvi todistaa esim. suomessa tai itseään vastaan antaa raskauttavaa tietoa niin minkä takia sitä koko sukuaan uhraisi...

saahan se bushin klaanikin viljellä karjaa ja luotia mustiin teksasissa niin että vain valtaapitävät ovat tyytyväisiä ja kukaan muu ei edes muista. ja clinton on vieläkin vallassa kiini, moniavioisuus siis ei näytä olevan ongelma edes ääri-länsimaisissakaan kultuureissa.

turhaa hikoilua harrastetaan paljon ja vääristä syistä. en yhtään ihmettele että joku tulkitsee vallitsevan tilan niin että käyttää siitä nimitystä jihad tai ristiretki. jälkinmäistä ymmärrän vähemmän, mutta kun ajattelen makarooneja niin tulee mieleeni apostoli, joka on minunkin suojeluspyhmys ja nimeni juuri eli paavali ja siitä vatikaani ja kun ajattelee sanaa klaani ja kaani niin yhtä hyvin minä voisin olla se joka libyassa rakentaa kaivoja, vaikka sielä olisikin makaroonit ampumassa jenkkien pommeja ranskalaisen lennonjohdon oipastamana.

sota on kivaa
ei tarvi tapella mistään,
sotii vaan eikä piittaa

[kuvii ja sanoi vaan http://www.youtube.com/watch?v=yNKhIJfB510 ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.