IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[katsotaanpas löytyisikö meille jotain lars von trieriä kun sattuu tuo idiootit (idioterna ja vaikeita kirjaimia, tuttua tulevaisuudessa, siinä jossain). no jos sanotaan että still born ja suomentaja sanoo että piikkarikorkopornoa niin, örf. ymmärrän kyllä että viestien, jotka ovat ambivalentteja, toimittaminen perille voi tuntua valinnalta, mutta kun sen tosiaan voi esittää, jopa suomentamalla, kun kytkee asian kontekstiin.

no tuollaiset asiat, abstraktit niin ilmeisesti, ovat ehdoton edellytys sille että tarina voi kulkea kolikkona taskusta toiseen, ollen väliin kihlasormus ja toisinaan vaan pala paperia, jonka arvo on sidottu huomisen toiveisiin.

niin on hyvä hoitaa ihmistä, monessa. avohoito tarjoaa paljon paremmat vaikutusmahdollisuudet oman itsen hoitoon, ja kun hoitoa on lähes 100% ns. avohoidossa lääkkeiden syömistä. niin minä voin ihmetellä ja siksi ihmettelenkin sitä että miksi minua ei hoideta niin kuin on suositeltu: tulee keskittyä henkilön elämänlaadun parantamiseen. olisiko elämänlaadunparantavaa se että minulta estettäisiin vaikkapa tämän palvelun käyttö? perusteita ei varmaan puuttuisi. mutta tällä kertaa tahtoisinkin vedota sellaiseen mitä ei mielestäni saisi olla, ei saisi eikä voisi.

onnenani asiaa esittäessä onkin se että olen 'toimenpide' (peli) -kiellossa. aika selkeä homma, punanen kortti pelikielto. ei ollu mistään dooupeista kysmys, ensin, mutta sitten paljastui että olihan pullonpyöritys ollut seuraleikkinä kun kävin naisten pukuhuoneessa kertomassa millainen nero lars von trier on. hän ei ole vielä pyytänyt (/tai käskenyt, kuinka halutaan) postikorteja, mutta on varmaan siksi varovainen ettei niitä pyydä ennen kuin olen saanut osoitetuksi että sellaisista selviydyn, ja vieläpä ilman väärinymmärryksiä.

mutta tuo kaikki on sellaista että mitä enemmän sitä lähden ennalta arvioimaan tai ennustelemaan on samassa suhteessa vaikeampaa minun toive kerrallaan niitä toteutella. ja mitä siinä ohessa.

en käytä valtaa. en ajattele enää että kukaan ajattelisi niin, mutta kuvittelen että jos ei ole asioista perillä ja selvillä, niin voi taas kuulostaa siltä kuinka ja miten teen kärpäsestä härkäsen, ja niin teenkin. joskus vaan on niin että hullut leikit ja hauskat asiat johtaa siihen että sitä vaan tulee saaneeksi aikaansaaneeksi. ja minä en anna päiävmäärää, vieläkään, mutta tämän vuoden minä olen ollut kaunis ja nätti, somasti alati ja kaikkialla suu auki ja korvat sepposen selällä. miä olen kiva, puppeli, jouko, touko, ben, irwin, niittykjasteen ja al elin... prodigy -vittu...

miä taas tällasen televisiojutun, koska tämä on mun mielestä semmonen homma että jotain 'risk' ajatellessa sitä voisi ajatella vaikka niin ja sitten se vaan tapahtuu.

no miä ajattelin että tekis maapallon netti-kartan niin että maapallolla mentäisiin sisäänpäin. tietenkin tuossa esim pilvenpiirtäjät kapenee ylöspäin (maan keskipistettä kohden) kasvaessaan. mutta piirtorutiini vois olla nopia ja näppärä. tolla vaan "simuloitaisiin" sitä millainen järjestelmä on koska dataa liikkuu niin paljon... siis tästähän olen melua pitänyt että yle anto kanavat valtiolle ja nyt niitä saa eu-maat sitte vuokrailla ilman että suomi saa penniäkään. meillä on sentään aika kova tausta noista radiohommista... jos vaikka lystää kuunnella ne latinaksi... so ffuccianolli ollaan makarooneja ja otetaan kunnia. otetaan vaan, perlusconi on sanonu jo että sen nimeen saa tehä diiliä siihen tahtiin kuin ehtii ja suomi ja saksa ja tanska maksaa, ja englanti.

mitä luulette että tekee fransmannit? englanti, tuu auttaa, suomalaiset käski sakemanneja kiusaa meitä, ja ne tottelee. miksette te?

jeah. giljotiinilla jos mun pään irrottaisi niin lupaisin että vahvistaisin, jos on vahvistettavissa (ei mitään ambivalenssia tässä kohden) että kun kaula katkeaa niin kipu ei ole ongelma. ongelma on se että minä näen taivaan, terän ja punotun korin pohjalla tiedän pääni makaavan niin että aurinko paistaa matalalta niin että silmäni ovat varjossa, tämän viisi sekuntia. siinä viidessä sekunnissa. joka on se: ei ihminen näe elämäänsä kulkevan elokuvana silmiensä edessä. miksi näkisi. elämästä tulee uni kun tajunta häilyy ja mieli himmenee. kaikki muuttuu kuvitelluksi, juuri sellaiseksi jonk olisi halunnut kokea toisin tai ainakinn uudestaan.

se ei ole oikeus. eikä sellaista olotilaa suoda. vähän kipeänä ja säännöllisesti ehdonalaisia hakevana minä pysyn kurissa aina kolme vuotta kerralla.

nojoo. ehkä nyt meni taas vähän liian pitälle mutta kun näitä merkkejä on ja toi telnet-asiakasohjelman teko on niin rankkaa :PP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.