IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

oi jos soisiKeskiviikko 31.08.2011 22:41

[selkä kyyryssä mutta en etukenossa, en kenossa lainkaan eikä puhe siitä mistä puute sillä nyt soimaan vallanpitäjiä ja päättäjiä (piirpauke - (grazy sakari) hullu sakari (oli vaihtoehtona soivalle swedish reggae [http://www.youtube.com/watch?v=-D7IUNesHkY&feature=related], soitan ton hullun kukon sitte myöhemmin ja sanon kun... hullu kukko on ravintola - ainakin oli - helsingissä, mitä yhteistä niillä on kirjainten lisäksi on toistaiseksi arvotus, minulle]

vai että vallan pitäjistä piti jotain minun... no tuumaillaas sellasta hemmetin hienoa hommaa kun kuntaliitokset ja valtiontuki. en tiedä enkä jaksa surffata että mikä on "kansalaisopistojen" suhde kuntiin tai kaupunkeihin nykyään. ihmisiä kun on ennenkin sekoittanut kunta-sana kovasti, kuntalaisia silloinkin kun oli vielä olemassa anjalankosken kaupunki ja minä sitten koitin arvailla että teknisistä syistä (ts. laillisista) voi olla kunta tai kaupunki vaikka vaalien yhteydessä puhuttaisiinkin kunnallisvaaleista...

no tuossapa on tarpeeksi mutkaa että saan asiani paloiteltua niin että pallottelun sijaan harrastan jonkinlaista hallittua ajattelua eli kappalejakoa. sekun ei kaikilta luonnistu, että lukee minua silloin kun oikein annan tulla niin että osuu jokaiseen ja sattuu kanssa.

ihmisiin sattuu ja se on kauhian harmillista, etenkin silloin kun on pieneksi hetkeksi saanut tuuditeetua itsensä sellaisen ajatuksen alle että elämään olisi, keinolla millä hyvänsä, mutta lakia noudattaen ja kuittien kanssa kauppa-asiat varmentamalla saavutettu edes jonkinlaista hallintaa elämään... i... elämääni. jos en aivan ole itse ajantasalla ja vastuullisena niin olen saanut edes vaikuttaa siihen millaiset ovat suuntaviivat, joiden välissä pitäisi haarukoida, niin syödessä kun kävellessäkin, jota - jälkinmäistä - aika vähän teen, mutta kuitenkin niin että kehtaan sen vielä sanoa.

mutta otetaanpas aiheeksi vaikkapa tuolta "paniikkihäiriö ray" -googlesta (kaverin cookieilla) mitä sellanen "jollain tapaa" virallinen taho julkisesti ottaa kantaa siihen voiko paniikkihäiriöstä parantua. no en ehtinyt lukea sitä loppuun kun tuli suihkuista niin kiireinen lähtö (kuljetus tai kyyti) että ehdin kyllä sanoa että pitäs laittaa siltäkin sivulta etusivua vähän uusiksi. teemmepä sen näin että minä teen sitä ja aloitan täältä kotoa käsin näppäimille ja sieltä sitten sähkönä mälli silmillesi.

no, rayllahan on jauhot niin sekasin että ei ole edes vertailukohtaa, jos vertauskuvastustakin ehkä löytyisi,kinkin... ja tuomitsematta nykyistä urheilu- ja kulttuuriministeriä (tuon pitäisi olla ainoa suora yhteys "poliittisiin vallankäyttäjiin"(1: niin ei ole) vain siksi että itsekin pidän jalkapallosta ja on vielä tähän ikään jäänyt ooppera näkemättä ja kuulematta ihan semmosessa mozartimaisessa esitysmuodossaan, tai siksi että yks viirapää lähti suutelemaan jotain äiti ammaa vai nuoliko se sen haavoja vai mitä hiivasientä siellä hoidettiinkaan lämpimillä sanoilla ja halauksilla. minulla on samanlainen ikävä ja siksi myös tarve kaikelle tuolle kuin kenellä tahansa, mutta ei niin suuri tarve ja lompakkokin on niin paksu (kaikista kuiteista) että lentokoneessa olisi ikävä istua pitempään kun mikä on ollut aiemmin tupakointiväli.

linja-autossa on kerran tullut muutaman vuoden aikana matkustettua ja matka kesti kaksi kertaa niin pitkään, no kaksi ja puoli (pitäisköhän desimaaliluvut kirjottaa kirjaimin vai lukusanoin vai numeroilla, eipäs se pirkko leino ole tuossa, omistamassani, painoksessa ottanut kantaa siihen, myöhempiä, joita eittämättä on en ole lueskellut, mutta aika tulee, niidenkin).

bussi-matka voi olla aika vittumainen homma, etenkin jos joutuu hyppäämään siihen vieraassa kaupungissa, jossa on kymmenen vuoden aikana vähän tehty järjestelyjä liikennöintiin vaikka nurkat on ihan samanlaiset. puhun pussimatkoista siksi että se mainitaan esimerkkinä "paniikkihäiriö ray"-hooglesivuistoilla.

aion puhua myös siitä että nyt on tehty tätä kouvolan kaupunkia kovasti ja niin hienosti että mm. lähestulkoon kaikki sellainen "koulutus", jolla koitetaan aktivoida tai saattohoitaa tai saatella tai päivitellä sitä että mikset siä menny ja tullu, senkun olisit vaan menny ja tullu ja tehny sitä ja vähän tätä ja tota, senkun tekee vaan ja sitte se on tehty ja kun menee vaan ja tulee niin sitte on käyty. koira paskoo - pääsäntösesti - siinä tahdossa miten ihminen sitä haluaa, ihminen on vähän toisenlainen kone tai laite tai vehe tai lemmikkieläin tai holhottava tai hallittava tai kiusattava tai mitä sille nyt haluaa kukakin roolitella.

sitte ihmetellään että inkeroisissa on pyöräteline taas jossain rautakirjan ikkunan kalterien välissä, kun tällä kylällä ei kannata edes pyörittää kahvilaa kun kaikki kurssit järjestetään jossain "kouvolassa" joka on ihan sielä samassa paikassa kun aina ennenkin, jo ennen sitä kun anjalankoski tunnettiin vielä nimellä sippola ja puhuttiin kauppalasta.

jos se nyt ei heti näytä siltä että asiat mitenkään liittyisivät toisiinsa niin ajatellaanko sitten niin että kaikki menee sinne kouvolaan, myös se joka pyörittää sitä kahvilaa, ja tulee sitten tänne inkeroisiin ja täälä paikallinen... örf... yrittäjä saa siltä rahaa kun se myy sille...

joo, keskitetääs vähän noita hommia että saadaan aikaiseksi säästöä. kukahan on koskaan tullu eläneeksi vanhaksi tai onnelliseksi säästämällä, tai kuka on saavuttanut molempien lisäksi vielä jotain _enemmän?

lapsuuteni Kaipiaisissa 70-luvulla ja vielä vähän 80:kin oli kaksi kauppaa ja osuuskauppa. nyt sielä on baari, mistä ei saa kahvia.

säästäkääs sitä_kolmeasataa_ihmistä, jotka ovat töissä myllykoski oy(j?)llä ja pankaa ne ihan oikialle eläkkeelle yhtään piinamatta. ei ne kaiki muuta portugaliin tai kreikkaan tai edes espanjaan tuhlaamaan niitä suomessa työssäoloaikanaan sijotettavaksi (lain mukaan) annettuja euroloisia, veikkaan.

se että miä en osaa omia raha-asioitani hoitaa tai elämänhallinta on hankalaa ei tarkota välttämättä sitä että järkeilemällä ei saisi jotain aikaiseksi, vaikka vähän joustavasti ajattelisikin kun kuitenkin asiat perustuu ihan samanlaiselle päättelylle ja järkeilylle, paitsi että siitä vastaa ihmiset, jotka ovat _järjestätyneet.

väitän että en ole väärässä, jos viimeistä kauttaan hallituksessa istuva kokoomus ei tekisi aika ratkasevanlaatusia muutoksia ja puuttumisia ilmaisun- ja järjestäytymisenvapautta käsittelevään lakiin, seurauksella että siirrytään yhä enemmän kohti anarkiaa ja poliisivaltiota, joksi usa propagandassaan nimittää venäjää...

oli kerran tiellä
tellainen antti
sitä kyllä siellä
ihmetteli kaikki
mutta ainakin miä yritin sanoa jotain
ennen kuin tehtiin tai tein tai
teillä tehtiin ja

ensin oli suo kuokka ja naurispelto
sitte keksittii että kaljaa ei saa tehä kotona
oikein kovat sääntely-, suunitelmatalouden kannattajat
makso vähän että kapitalistit sai kaljan ärrälle ja sirkalta
meni ns. jalat alta eli baari meni kii, koska see palo
sen baarin seurauksena lähti tätlä kylältä ns. pultsarit

mitäs on tulossa?

parri kaadeilla
con carne
seuraavaksi con fioco
pitäkää iloa kuvaa con kurssi
ja tolla espanjalla ei vielä tilata una servesaa vaan pyyhitään
kädet kun ne on pesty eli ei jää pullot palauttamatta, lidliin!!ykkönen!mitä vittua,kysymysmerkki,kokalolaodusoga-logo-näyttääjapediopettaa!!1!maya-päiväadba§=§

1) poliittinen vallankäyttäjä -ilmaisulla tahton tarkoittaa tahoa tai henkilöä, joka on edustuksellisen demokratian keinoilla (järjestäytynyt) ja menetelmillä edelleen edustukselliseen asemaan valittu ns. valitsijamies-menettelyn keinoilla. minä en äänestäessäni valtuuta valtsijamiehiä; sen sanoo perustuslaki ja se pätee niihinkin kansanedustajiin, jotka tulevat valituksi edustajiksi, vaikka äänestäisivät itseään kansanedustajaksi, luullessaan että suomessa kirjoituksen (tämä) hetkellä harjoitettaisiin valtion tai julkisen (kuten kunta) tms. osalla jossain kohtaa valitsijamiesmenettelyä, menettelyä ehkä sovelletaan, mutta se ei ole lainmukaista... mutta eihän Suomessa koskaan pitänyt siirtyä ennakkopäätösmenettelyynkään, koska Suomessa noudatetaan lakia, vai...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.