IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ajtelkaaTiistai 06.09.2011 18:05

JHejenkilöt:

Arafat: semmonen hölmö

[nyt en tosiaankaan tiedä mikä soi taustalla kun on lainssa semmonen cd-levy että en taho mainostaa enkä piraattina jakaa. sanon sitten kun mutta kuunnelkaapa sillä välin vaikkapa omaa ääntänne kuen aloitatte tämän alusta ja jatkakaa sitten]

- kuvitelkaapa että minä ajattelen nyt olevani sellaisessa kunnossa että minä voisin lähtä vaikkapa kylälle. viime kerrasta on aikaa, mutta kaikki varmaan muistavat sen. siksi en sanonut jollain päätteellä tai kysymyssanalla-miksi, koska on kyse retoriikasta ja siihen pätee sellainenkin sääntö että kysmys-sanan esiintyminen virkkeessä - ja virikkeessä - vierekkäin jonkun toisenkin sanan kanssa ei vaikuta siihem

((pikku hetkiä puhelimessa) ja kellonaika voisi olla vaikikia, siis sellasella kielellä, mutta kun en harrasta mitään vitun unicodea. tuli vaan sanomista siitäkin että käyttelin jossain terminaaliyhteydessä UTF-8 merkkejä kun en tiennyt että tollasiakin on pitänyt keksiä. toivottavasti kukaan ei ala määritellä Telnet-protokollaa uusiki seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana, jona tulen perehtyneeksi siihen, mitä olen unohtanut ja mitä on jäänyt oppimatta viimeisen kymmenen vuoden aikana nimim. elämänkerrasta kaikki alkoi soittaa ja vastaan tuut...tuut...tuut, se oli morsea kattokaas nyt vähän tarkemmin mitä miä sanon: Teille!ja pankkiasioita hoitelemaan sitä joutui vielä, mutta ei se haittaa sillä aoikomukseni olikin puhua osakkeista lopulta, kunhan ensin varmistin vaan että olen vielä oikeustoimikelkpoinen)

- no oikeustoimikelpoisuus nyt on niin itsestäänselvää kuin minä sanon no. se voidaankin jo siis ohittaa. - ja niin, sellaista on retoriikka. jos on kieliopissa sääntöjä, joita tulisi noudattaa, niin niitä noudattamalla varmaan on perusteltua olettaa että lain osalta, vaikka se olisi työeläkelakia, sitä noudatetaan myös.

- jos nyt ajatellaan mitä olen joskus sanonut ja mistä kerron jatkossakin niin olen minä sellaisessa kunnossa, että voin harkita kylälle lähtöä ja oletan että ei ole poissuljettua sellainenkaan että minä en viettäisi yötäni sielä missä tahdon tai kotona niin jatkan ajatteluani niin että jos kouvolassa on putka yhtä lähellä kun sairaala (esim. mielisairaala, en tiedä miksi niitä nyt nimitetään kun ei ole enää mielenterveystoimistoja ja sivistyspisteenkin ovi oli lukossa niin että en päässyt tulostelemaan tiliotteita)... siis käytännössä eli virtuaalitodellisuudessa - ihmiset - virtuaalitodellisuus, ironia, kyyninen tai sarkasmi - ihmiset, tiedeättekö te että nuo ovat kuoltuaankin totta. siis silloinkin kun minut häviää inernetistä niin miä olen kuollut. yksinkertaista kuin 42 - ihmiset, miä voin sanoa teistä niin teille ja jatkaa toisella aiheella.

- mitäs hittoa miä sitte tohon kylille jään jos tästä kouvolasta pääsee niin samalla hinnalla kaikkiin niihin palveluihin, joihin tahtoisi muitakin toimittaa, niin on minun ajateltava vähän ittänikin eikä vaan venhempia. (vanhempia on monenlaisia, mutta minua jos ei halua loukata tai aiheuttaa mielipahaa niin ei tarvi sanoa vanhemmaksi, se olis' eri kiva)

- niin tuossa kylällä turhaa olis minun pyöriä härnäämässä nuorempia, lähen kylälle vähä aikusempien kimppuun ja sitä varten minun on tehtävä sellanen ratkasu että miä kun saan, tällä viikolla, kirjanpitäjiltä paperit niin on kyseessä yhtiökokous jossa miä ajattelin sanoa että miä annan vähän osakkeitani pois, koska meillä ei ole osakeyhtiölain mahollistamaa osakkaiden osakkeiden osakkeiden etuosto-oikeuteen, niin sen jälkeen se siihen tulee kun on katottu että ketkä niitä ostaa ja mihin hintaan?

- on sellanen puulaaki että senkun soittaa maksulliseen puhelimeen ja näppäilee koodin niin verkkosivut on auki ja maksullinen puhelinpalvelu konfiguroitavissa.

- tuli vähän rassattua linuxilla jotain golf-kerhon putti-laskuri-näyttöä ja sitä ennen jo tuli Tampellalle Damatix QX (ei-D), missä oli kosketusta tunnisteleva näyttö, jota sai rassata sormilla mitkä oli pahvissa, semmosessa pahvissa jonka vesipitoisuus voi olla vaikka 95 tai yli prosenttia. jos on tommonen näyttö ollu silloin niin minkälainen rannekello seuraavalla astronautilla kädessä?

- miä vähän veikkaan että miä en lähettäisi kuuhun jotain intelin multicorea ennenkun voin olla varma että jos yksi ei pelaa, yht'äkkiä, niin kaikki menee jumiin. vähän on halpa semmonen ihminen kuussa, mutta ajatelkaapas hintaa - MIEStyövuosissa - sille mikä lentää ulos aurinkokunnasta ennen ihmistä.

- on olemassa teknologiaa ja sitte on kaikenlaista teknologiaa ja minua kun ei kaikenlainen teknologia kiinnosta niin miä lopetan askartelun. kouvolassa miä saan muita sairaalaan menemättä ite edes putkaan. toista oli Ankkalinnassa... Ai, mutta Ankkalinnahan on melkein olemassa. Kansallinen kokoomus rikkoo jo toisen, ison, vaalilupauksen samanaikaisesti kun Niinistö on lööpeissä sillä että se on laihduttanut 3.5kg. Toi oli Alma-Median kannessa. hähä. VITTU! alkaa löytyä särmää siitäkin paskapaperista, mutta IS on ykkönen.

- no kylläpäs miä nyt poukkoilen taas teidän mielestänne. siis kysmys on vaan siitä että en miä rupia mistään lääkärikuluista maksamaan kun olen siitä maksanut vakuutuksetkin. ja kun miä olen vähä sosialisoinut yrityksen varoja miä ajattelin että pitäs varmaan perustaa säätiö, itelle, joku Antti-säätiö voisi olla aika rehellinen tunnustus Asimoville, joka on isoinpia innottajiani, ja siitä taas kiitän Mikaa ja Villeä, kiitti vaan kun esittelitte, miä esittelen vieläkin... eikun siis miä kerron kyllä tällä kieliopilla uuven version sammon ryöstöstä, ne pilkut kerron :P

- ajattelin että ei varmaan menisi läpi anti-säätiö tuolla pantetntti- ja rekisterihallituksessa, jonka kuvittelen nykyään käsittelevän semmosia hakemuksia mitkä ennen kuului opetusministeriölle eli oli vähän niinku noitten yliopistojen hommia. mutta kun toi politiikka on tommosta että sitä pitää alkaa korjaamaan mikä on ihmisten tietämys ja mikä on käsitys. ja selvimmät esimerkit tietenkin on kertoa mitä on ite ollut tekemässä ja jos ei ole vitiolovelvollisuutta mutta on kuitenkin tietolähdesuoja niin miäpä veikkaan, että miä en tiä mitään pahaa kouvolalle, jos miä pääsen takasin kotiin ja toi mun selkä hoidetaan kuntoon niin että nilkkaankaan ei satu. sitte miä hoidan ite ja omalla riskillä ton hikoilun, sitä kun voi hoitaa - todella - maailman vahvimmalla myrkyllä eli botuliinilla. Turussa on joku (ihotauti-toivottavsti, mutta en kuole jos on plastiikkagirurgi) lääkäri, joka on tehnyt ihan julkastuja ihmiskokeita sen toimivuudesta. ja minua vituttaa tämä hikoilu, joka ei johdu lämpötilasta tai lääkityksestä vaan on geneettinen sairaus.

- jos nyt on syyskuu niin kauppoja tekemään. miä en juonu yksin melkein miljoonan asuntoa helsingistä 10v sitten (21m^2) ja olis kiva kun joku vähän jeesais, ettei tarvi panna hyvää firmaa lihoiksi.

:PaskaaSuuhun:P

ei vaan ja tosissaan, täälä ("galtsu") pitäs vaikka keksiä sellasen vastaliikkeen tolle vouhottamiselle mitä harrastettaan sananvapaudesta - eikä itkeä sitä miten arafat saa yksin olla tollanen ja silti sen näkee kaikki paitsi alle 18v- tai miä lopetan ton bb-puhelinäänestykset. eli palvelu tänne galleriaan että voi sallia itelleen semmosen toimittaja-palvelun, ts. voisi vähän harjotella kustannustoimittajan ammattiin, sihenkun on kovin vähän minkäänlaista koulutusta, Suomessa. sitte vielä inhimillinen oikolukuohjelma korjaamaan pienempiä virheitä eli pilkkuja siirtelee ja semmoset tarpeettomat värinkirjotukset korjailisi pois kun mediakin on mustavalkoinenen eli ykköstä ja nolla, jota rasteroimalla voidaan sitten asteuttaa harmaasävyksi, nelipainohommat sujuu sillä samalla koneella ja reprokamerat löytyy, niitäkään tuskin enää minkään "oikian" lehden toimituksessa enää tuskin tunnettaan. jaa tulikin mieleen että mullahan taitaa olla pari vuosikertaa sitä painoalan lehteä mikä painetaan aika setelipainotason tarpeilla. sitähän voi liuttaa ne musteet pois ja vähän kikkailee heidelbergin kanssa postimerkkejä ja veroleimoja, miähän taisinkin sanoa että miä pistin hologrammin jakeluun kun kuulin että siinä jokaiselle pikselille on oma kuva, ja kattelin tota mun desktop-kuvaketta 12v sitten töissä vähän kiihkeästi (tais olla nimeltään lsd-collase, jostain dea:n sivuilta sen kävin hakemassa kun lueskelin että niihin aikoihin vietiin yli 97 amerikan yhdysvaltojen essoile belgiasta bensat ja jihadin vastustusjärjestö MOSSAD hoiti kuletukset, ja kongresissa oli joku vähän huolissaan siitä kun CIA sano että alkaa siirtyä se bensanjakelu tonne brasilian suuntaan... asiat on semmosia että täälä pannaan viinaa ennemmin auton tankkiin kun omaan suuhun. miä ihmettelen teitä joita ihmiset käyttää valtateinä sitä saadakseen kun asiat voi hoitaa hemmetin tyylikkäästi junalla. miä tunnen konnarit hyvin ja ne tykkää minusta :P

tosta vielä perään franz shcubertin neljästä surullisesta lauluista Ich wanken Ich [http://www.youtube.com/watch?v=AIois3Gaegk] kytipojaksi. näk-näk, ay? .monta pyyttonia sitten Eric Idle

pps eli pumpulishittiäkin piti vielä mennä lupaamaan eli keksitään nyt vaikka sellanen seema että seuraavat neljäkymmentäkaksi vuotta miä tulen keskittymän siihen miten miä määrittelen ihmisen taustatietotutkimuksen, jos Niinistöstä (KOKOOMUS) tulee presidentti niin sitten tulee minustakin enkä tarkoita sitä kahvia sillä olen sitoutumaton ,)

ainiin, ajatelkaas, jos miä olenkin sellanen ihminen että miä teen mitä lupaan tai sanon tai olen sanonut tehneeni. olisin aika määrätietoinen, minä olen määrätietoinen, nyt mä olen määrätietoinen ja muut sen kyllä huomaa :P

[http://www.youtube.com/watch?v=2MEs6uRpqBc göstaa ja media tuli tuutista ulos kuin homo kaapista. unioninkadun naiset taitaa nyt kyllä menettää mun kannatuksen ja se meina sitä että demareiden on tsempattava, mistään vitun niinistöstä miä en halua ylpeillä ulkomailla kun olen Nokia nuoriso-ohjaaja, nonii, nyt miä mokasin tonkin nimimerkin rekisteröinnin, mutta on mulla noita jo rekisteröityinäkin, miähän olen kantasolusta tullu, MIÄSS!1!!1!2]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.