IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[jos nyt ensin paintaisiin musiikkia soimaan ja minä soimaan sitten niin ei tunnu aivan niin pahalta: eikös juu? no leeviä tietenkin ja niin ajankotaista "määrätietoinen, minä olen määrätietoinen. nyt mä olen määärätietoinen ja sen kyllä huomaa eli muotitiotoinen ja eleleevi ja nää jampat näkyy tehneen muitakin nättejä demoja eli heistä lisää myöhemmin tai sitten joskus nyt se leevi-video: [http://www.youtube.com/watch?v=2MEs6uRpqBc

"""määrätietoinen. minä olen määrätietoinen. nyt mä olen määrätietoinen ja muutkin sen huomaa""" ajatelkaa sitä mainosta, televisiosssa... jotain talenttia vai mitä pedoliinokuskeja siinä. miä tiedän yhden pendoliinokuskin tuolta kouvolasta, mutta miä en ole poliisi, eikä ole paulikaan]

kattelin tossa maanantaina televisio-ohjelmaa jostain suomen huippumalli haussa -ohjelmasta ja oli kyllä käsittämättömän hauskaa, kun sai itekseen kommentoida paiskunnan kuullen sitä puuhastelua.

miä ajattelin asiani niin ja sen tilan ja tilanteen sellaiseksi että siinä olisi pariskunta paikalla ja he olisivat vapalla ja lapsi vahdittavan. tiedättehän te että lapsia vahditaan, lapsia pitää vahtia: lapset ovat vaarallisia, eivät vain ympäristölleen vaan myös läsnäoli...j...oille. lapset tulee ja paljastaa mun, vaikka en ole exhibionisti, siis niin, kyllä kai miä joudun kiistämättä sanomaan että näin miä olen aika mahoton, joskaan en hallitsematon, selontekijä.

jos maailma ympärillä vituttaa, ja jos vituttaa on se sana jolla ben todistaa bigbrotherissa olevansa naistenmies ja valitsee neljästä lehmästä hiehon, joka on kaikkea muuta, niin beniä en pitäisi minän kauhian kovana tai hurjana tai verrattomana tai vertaansa vailla hakevana naistenmiehenä, sen perusteella että heebo hokee yksiössä: voi vittu, mun huulet tärisee, vittu. vittu, mun kädetkin tärisee ja tääläkin tärisee (puristaa haaruväliän) tuota hokemaa on kestänyt jo kaun ennekjuin minä sen näen tai kukaan jaksaa katsoa.

no (niin varmasti kuin minä sanon no: sanooko mitään?) jos nyt on niin tai näin ja satun ottamaan kantaa täältä käsin johonkin bigbrother-ohjelmaan niin sanottakoon sitten näin että se ohjelma olisi ollut moninkertaisesti parempi ja katsottavampi jos sen olisi saanut olla televisioimassa, silloin joskus, ruutu neljä eikä mikään vitun alma-media.

"iltaa asukkaat, täälä jälleen Susanna... niin ja Elina. haluaako kukaan muistaa kuinka se muhkurapolvi tuli juontmaan jonkun vapun jälkeen tuota ns. bigbrother talkshowta? mitä siinä on niin että se on talkshow, eikö voisi olla ihan vaan viikkolähetys tai viikon päälähetys tai bb summary tai jotain hienoja ja kiinostavalta kuulostavia ulkomaalaisia sanoja... no ja mutta. siis örf SUSANNA tulee jostain radiokanavalta, miä en - vilpittömästi - tiennyt etä sellainen radiokanava on missä se puhuu ja on toimittaja, mutta toi bb-juonto. mee susanna kotiin ja tule haukkumaan mua anonyymisti, vitun sanaton paska!

muhkurapolvi-SUSANNA se vaan lähetyksestä toiseen on muka-pokkuroitava kun elina juontaa. kukaan ei musta millanen jumikuuppa se oli parilla ensimmäisellä kerralla kun oli mietittävänä mielessä että tossa on monitori ja tossa on toinen ja kolmattakin voi katella samalla kun korvaan tulee sähkönä ääniä ja sanoo jotain prosentti-yksiköitä, joita noilla mainitulla ruuduillakin on. ääääärgh! tehdään jotain, äkkiä ja kovaa.

otetaan tuolta jostain, varmaan samalta kanavalta toi rocka-billy -letti lehmä hoitamaan toi homma ja se tosiaan hoitaa sen, siis juontaa live lähetyksen, jos se nyt sellaiseksi on oletettava ja muhkurapolvi-SUSANNA posaa lyhyessä mekossa ja aukoo suuta niinkuin akvaariossa kala: ei kuulu pulinaa eikä pulputusta, kiduksia heiluttaa ja polvet muhkuralla se seisoo siinä kun viisas ja älykäs sami aalto tahtoo että se on siinä ja sami aalto on the BB, niinkuin on timo ta mikkonen sitä mieltä että "tämä ohejlma-formaatihan on kotoisin jenkeistä (tai mitä sanaa se usasta käyttää kun sitä seuraa mustat autot kun se on selvittelemässä keneddyn tai dyynien murhaa). jos nyt kuitenkin sanotaan että onhan noita ohjelmia tehnyt ja noita ohjelmia tehdään, mutta kyllä se krediitti tuosta englannin kautta ja myötä suomeen tulleesta bb:stä on hollantilainen ohjelmaformaatti, ja se ei tarvisi sellaisia viisaita miehiä kuin toiminimi ta mikkonen tai joku vitun joukkomassasosiaalipsykoosisaikologistia kertomassa puolituntisessa niitä juttuja mitä miä puhun eellä.

herätkää! bb on kuollut. bb on sivu joka joskus, ainakin, vaati sos.turvatunnusta että sinne voi lähtä puhumaan asiaa. miä olen erittäin halukas antamaan sos.tunnukseni jollekin almamedialle, joka sen voi julkasta vaikka tällä sekunnilla. minua ei kuunnella.

kysmys todella on siitä että minua ei kuunnella, ja jos minua ei kuunnella niin silloin on mahdotonta ajatella että minua ymmärrettäisiin. minun on muutettava esitystapaani, jos aion sitä täällä jatkaa ja jakaa, jonka nyt taas kuvittelen hyvin mahdolliseksi.

mutta minulla on ne postikortit kotitehtävinä ja minä aion tehdä ne ja mennä takaisin kotiin eli BatMUDiin. irc-galleria on paras mahdollinen muoto sille mitä ajattelen tarkoitettavaksi kun puhutaan sosiaalisesta mediasta, vain yksi seikka on korjausta vailla.

irc-galleria.net :issä pitäisi olla noiden jaa palveluihin yhteydessä linkki, jossa ja jolla voidaan jakaa vaikkapa blogi merkintä luettavaksi suoraan, osana, yleisradion jotain lukijapalstaa. minust irc-gallerian toimintamalli sopisi hyvin tuollaiselle ns. sitoutumattomalle ja riippumattomalle mediataholle, jossa sananvapaus vielä jotenkin toimii. ja jotenkin niin myös että jos, vaikkapa minä, joskus tulisi tuomioita siitä mitä on sanonut ääneen, tai väittää niin, ja kirjoittaa sen niin se saa jäädä jos siitä on tuomio annettu. minusta...

niin niin niin taas... minusta, jos ajattelen miltä minusta tuntuu niin minä ajattelen että kaikki tällainen tekeminen, joka tapahtuu katoamattomassa mediassa sen pitäisi antaa olla, mutta sen yhteyteen voisi ehkä liittää, jälkikäteenkin, merkintöjä siitä mitä palkintoja tai tuomioita teksti on tekijälleen tuonut.

muuten olen sitä mieltä että MUHKURA-POLVI-SUSANNA-JÄTTIMÄISEN-NÄTIN-BLODIN-TUKKAN kera vois pitää pikkasen pitempiä helemoja ja puhua vielä vähemmän, mutta sitä voisi näyttää silloin kun se oikea juontaja, joka osaa, eli elina, puhuu. tehkää nyt, vittu, kaupallinen ja raadollinen paska-tiedon ja vittu-ajanpuutteen almalaiset edes kaupallinen paskanne kunnolla.

nyt hikoo samin kämmenet kun tuli niin huono sakki ja sitte toi benin valinta... olikos sellanen kirjakin olemassa, joku sophien valinta vai mikäs se oli, ei kun joo olenkin nähnyt vaan sen leffan missä oli merryl streep feministinä. sori kauheesti sinne unionin kadulle. mutta toi bb on niin täyttä sontaa että minun tekis mieli itkeä ja kiivetä sinne asukkaaksi, mutta kun se ei käy!

irtoviiksi

pppspspsspsps TUKKA-PUKKA-MUHKUURA-POLVILUMIO-SUSSANNA: olet ällöttävämpi kuin mä kuvassani. vedä, vittu, mekko silmillesi jos se on noin lyhyt, tahdon nähdä sun alusasuta ja tumputtaa pissalla käydessä jatellen sua. tai jos vaan laittaisit pitemmä mekon ja jäisit pois. niin minäkin teen, tällä kertaa, ja kohta jatkan, kuten sinäkin, muhkurapolvi-susanna!

jaa pannaas vielä loppuuun leevi and the leavings ja määrätietoinen minä olen määrätietoinen, nyt mä olen määrätietoinen ja muutkin sen kyllä huomaa....[ http://www.youtube.com/watch?v=2MEs6uRpqBc ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.