IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

kerta se on ensimmäinenkinLauantai 17.09.2011 08:16

[ mutta onko siitä pakko kertoa ja kuten huomaan ajattelin vain kysyä, pysähtymättä, missä kerron ja jatkaa täällä, eiks' je? ]

oli synkkä ja myrskyinen yö tai sellaseksi miä kuvittelin sen kun kävin kattomassa terassilta tupakoidessa, menin ihan vasiten kattomaan ja vahingossa samlla tupakalle ja kun nyt tuli sekin mainuttua niin puhutaan siitäkin.

miä olen (miä miä miä siis taas näitä juttuja, mutta juttuja kuitenkin, EIKÄ TOTTA, jos saan korostaa arvon vainoharhaisille että kaikki mitä internetissä kirjotetaan ei ole totta. seuraavaksi miä siirryn vikipediaan kertomaan juttuja itestäni ja ne on totta, mutta esitän ne myös siinä valossa... vitun valossa... sellasessa asussa, no suomeksi sitte tai sen -omaisesti niin että kyllä siitä lukiessa näkee jälkeen päin että se kyllä varotti aika selvästi, aika kumma ettei kukaan uskonut, sen vielä jotenkin ymmärtää että oli tottelematta, mutta vasta näin jälkikäteen, jolloin on ikävä huomata että tottelemalla tätäkään ei olisi koskaan tullut tehtyä. ja niin moni asia taas jäi tekemättä ja vielä monen monta kertaa monemmin jäi monen monta asiaa kertomatta, mutta se voi olla ihan hyväkin juttu kun vertaa sitä vaikka siihen että juuri nyt 0308 meinas alkaa soimaan joku axel rosen ja bon jovin ja rasselitaskun ja vielä sen äijän kuka laulo kun kevin kostner matki sukkiksissa monty pyhtoneita ja kukaan ei nauranut.

ja sitte radiosta kuulu semmonen ääni kun windowsin sammuessa, jos ei ole vaihtanut sitä vakio ääntä... nyt mun satelliitti-antenni osottaa kyllä ihan päin persettä. tommosta tavaraa ei pitäisi koskaan tulla. olen kuitenkin kovasti uhrannut aikaa sille että jotkuu fourier-analyysit hoitaa homman niin että kaiken maailman vesa-mtti loirin -syylät ja bändi kans' tai sopi torsakoskelle lopettaa se laulujen tekeminen just silloin kun minua oksettaa, ja minuahan oksetti.

olenkos miä kertonut siitä kun miä olin "perustamassa" tuotantoyhtiötä, televisio-ohjelmien maailmaan? eli enhän miä mitään perustamassa ollu kun olin kuullu hyvältä tyypiltä huhun että spede (no just se vittu) oli pannu huhun liikkeelle että se olisi myymässä jotain niistä tuotantoyhtiöistään ja miä tunsin silloin äijän mikä ei ollu maksanu verojaan ja olisi ollu siis irtonaista rahaa, vaikka ei omaa, mutta ei pankinkaan eli aika kätevää käteistä vaikka vielä sanonkin. no siinä kävi sitte niin onnettomasti että miä kun silloin pistelin asiat etusijalle sen mukaan miten juovuksissa mahoin olla ja kuinka se jää muilta huomaamatta niin miä ultrasin aika paljon. tarkotan, tai ainakin tahon tarkottaa sitä ultraamisella niin että kun ei kukaan huomannu niin join lisää kun kukaan ei huomaa ja tein kaiken kyllä kaikkien nähen, joku saatto kuvitella tietysti, töissä, että miä olen kaappijuoppo, jos se kävi minun laatikoilla ja kaapeilla, mikä on kyllä hyvin perusteltu olettamus kun minulta varstettiiin aika saatanan tunnearvokas lyijykynä (kolme eri kokoa yhdessä kynässä, nykyään semmosia on jokaisella, mutta ei ehkä ole saman merkkisiä)

no se nuusku, joka mun laatikoita ja papereita tonki sai kyllä aihetta huhuille, mutta ei se mitään liikesalaisuuksia ikinä päässy näkemään, sehän mun idea tossa hommassa on aina ollutkin. mitä arvokkaampaa asia on, oli se sitte tavaraa tai tietoa niin parhaiten suojassa se on näkyvillä niin että ite tietää ketkä sitä ehkä kattoo tai ketkä ei edes kato, ne on molemmat yhtä luotettavia. jos on joku sellanen ettei tarvi nähä mitä siinä on niin on parasta ettei näe että on mitään. rahan kanssa miä toimin samalla tavalla, valitettavasti.

tää mun solidaris-sosiaalisen-utopian suurin kompastuskivi tälllä hetkellä, vielä, onkin juuri toi että on olemassa semmonen käsite, joka ymmärretään maksuvälineeksi ja vieläpä niin että sillä on aivan oma nimensä (tai useitakin, ihan varmaan varotoimia, kuten arvaatte, noi sen synonyyit, muutenhan ne loppuisi muiltakin ja se olis ihan kauhia tappio ihmisille, etenkin niille ihmisille, keillä mitään niistä ei koskaan ei kukaan edes esitelly ja sitte ne kuulemma sen takia kuolee nälkään) valuutta, noilla snobbeilla ja meillä maanläheisillä se on raha mikä haisee aina kun joku on pielessä. sen takia voi ajatella vaikka niin että mistä se tulee se sanonta jos joskus kuulee että joku sanoo että haisee sähkö ja sitte ihmetellään ja sitte ihmetellään muistamatta että sitä tuli ihmeteltyä jo vaikka nyt ihmetellään vasta sitä että se oli pakastin mikä oli lakannut toimimasta, mutta onneksi oli tulet vaan takassa silloin kun se yksi sanoi että haisee palanut sähkö ja muut sössötti jotain takasta ja muovista. tossa mun sanoin tahalla että saan korjata meidän kun tarkotan perhettäni, mulla on siis perhettäkin, veljiä siskoja, isiä, äitejä... ei multa häpästävät lopu kun jätän itteni rauhaan... katokaas.

miä kun ajattelen niin miä ajattelen niin ettäkun miä ajattelen niin sillloin on jonkun muunkin täytynyt ajatella ja siksi miäkin ajattelen niinku zarathustra tai kuka vaan kuka on sanonut toistamatta että kaikki maailman kirjat on kirjotettu, tarkottamalla tarinoita. eiks' je? tää on taas tätä kun miä olen alkanu sotkemaan ajatuksiani sillä että pitää ajatella paljon mutta vähän asioita ja jos toi nyt ei ollu tuttu niin siitä tulee sellanen kun miä sanon että... ai siellä on joku jo... no kuitenkin lyhymmästä sitte virsi ja asiaan. maxim gorgi se sanoo semmosessa kirjassa mikä nojaa mulla olohuoneen pöydän jalkaa vasten, että tullakseen kirjailijaksi on luettava paljon, mutta vähän kirjoja. miä kun olen alottanut tämän blogaamisen jo muodossa ja yhdessä sun toisessa yli 16 vuotta sitten niin miä en mitenkään kehtaa ajatella että olisin ollut eka. mutta tuola ALMA-MEDIALLA ON SITTE NIIN VIISAS JA ROHKIA JA OMAPÄINEN MIÄS, ETTÄ se on oikein etittävä se pahvilappu missä sen paskanaaman nimi on... tähän menee nyt tovi, jota Te ette huomaa tämän kummemmmin ja juuri se olikin kunnianhimoisia tavoitteitani ja kuten houmaattte noiden sijamuotojen kanssa räpläilystä että kieltä osaamattakin se tuli ihan vahingossa snotuksi että miä en ole vielä lähössä täältä mihinkään, että kiitos ei ja pitäkää patsaanne ja palataan asiaan kun teillä on jonkinlaista monumenttia esittää.

niih. Anja Kauranen, taisi olla vielä Anja Kauranen+-Snellman(3, kun se sano jossain mediassa(1 että hänen patsaansa tulee vielä paljastetutksi, sijotuttuaan, hakaniementorille. siihen keskelle mielellään, kiitos on käsky!


1) on hyvä pitää listaa ja esillä jonkinlaista lähdeaineluetteloa aina kun esittää jotain jostain julkisuuden henkilöstä. en nyt tähän hätään vaan mitenkään löydä sitä pahvilappua missä sanotaan missä se Kauranen sanoi mitä sanoin. no, tämän asian voisi kyllä varmaan myös varmentaa Jari Tervo, mutta koska en tiedä että hän lainaa minua eikä hän tiedä että minä käsikirjoitan häntä niin painetaan asiaa villaisella nojaamatta mustetyynyn, ja sehän on heleppoa nykyään kun ei kai mustettakaan enää käytetä edes sormenjälkien ottamiseen. olen semmosita sukupolvea että en tiedä moista ilman että asia pitää selvittää ja kun minä niin tahoisin hoitaa tuommoiset selvittelyt puhelimitse ja kello on vasta noin vähän ja vaikka ei olisikaan niin seuraavan kerran kun kaikki on hereillä on lauantai ja silloin on turha koittaa selvittää yhtään mitään. vituttaa tommonen puljaaminen ja sählääminen. etätyöpäiviä ja niitä tekee tutkimuksen (ties minkä, uutisissa sanoi, ylen) 17% työväestöstä jossain vaiheessa. voi kun kuulostaa tosi paljolta, 17% jossain vaiheessa. jeah!(2

2) kela naputti mulle jotain siitä kun olin toimittanu tiliotteen niin että piti ottaa printscreen viimeisen päivän osalta kun ei osuuspankin järjestelmä suostunut tulostamaan verkkotiliotetta päivään,(5 jona olin sitä tulostamassa. tuumin että varmuuden vuoksi tulostan senkin että ei vaan tule mitään tekosyytä olla maksamatta! No vittu sentää, en nyt tähän kirjota sanatarkati kaikki kirjosanojani, muun kuin sen lainkohdan, mihin vedotaan todettaessa että pitää toimittaa tiliotetta siltä ja tältä... sain aika tarkat ohjeet ja näytettiin päivämäriä ja kylllä ne stemmasi, mutta vielä piti saaha päästä ja sieltä keksiä aihe että saa muistuttaa että en miä mutta kun toi Laki toimeentulotuesta 2§,... miä en olis tota kirjottanu vaikka vitutti niin että piti oikein papan kuulleen kiroilla sitä että kuiknka, meillä kun joissain asioissa näkemykset on melko yhtäläisiäkin, ja vaan kun se pitäis minusta lujemmin kiini kun miä alan soitella ihmisille virka-aikana... no kerron siitäkin kun tulee joku toinen synkkä ja myrskyinen yö [musiikin aioin jättää pois, mutta tuli nätti, hidas madonnan kappale [Frozen], ei nätti madonna... soi joku radio serbia, lautaselta, kato!½!! *oho*. noin kivahan se on olla oikeustoimikelpoinen kun on jossain tuolilla ja puhelimella ei saa kiinni kun soneralla on niin hyvät robotit että edes niitten omaan helpdeskiin vai mikä se on, ei pääse ilman äänitunnistavaa ohjelmaa(4

3) katso Ajna?Kauranen:Snellman(5, hassuja nimiä ja satumaisia päivämääriä: "Veikko Forsnäs suomensi sukunimensä Koskenniemeksi Snellmanin päivänä vuonna 1906, samoin hänen äitinsä ja sisarensa. Runoilijanimeksi vakiintui V. A. Koskenniemi. -- Oulun kaupungin kirjasto tietää ja miä olen vakuutavinani ilman wikipediaa [ http://www.ouka.fi/kirjasto/kirjailijat/koskenniemi/opiskelu.htm ]

4) olen onnistunut luomaan ystäviä monella taholla ja se haittaa välillä, jos joku haluaa pitää hauskaa

5) kyllä anja kauranen in pitää googlessa sijottua vähä paremmin kun anja snellman. onsk tää nyt jotain vihakirjottelua vai ihan vaan pahuutta, ilkeyttä ja pahantekoa?

[ toinenkin kappale musiikkia, rem joku je-jee-jeje ]

ai multako taas muka
karkasi ajatuskin ja kirjaimet loppuu, kun pitäisi paimentaa?

miä nyt säästän teiät myötähäpeältä enkä sano lisää nimiä... ja luultavasti juuri moinen ajattelu voi antaa aihetta ajatella paperille että minulla on taipumusta vainoharhaiseen ajatteluun. en häpeä kumpakaan, ja pian tämän jälkeen iloitsen myös ensinmainitusta. eiks' jej?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.