IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

niin on kauhiaa että hirvittääTiistai 27.09.2011 20:18

[ ja kohtahan niitä saa, onneksi, ammuskella, kunhan tappaa. joskus voi tietenkin käydä niin että on luvan määrä jo kaadettu kun ei ole puhelin tullu mettään ja on ampujat vähän hajalla torneissaan niin sitte on jahattava kiinni ne haavotetutkin, etteivät ole laahustelemassa talvella suolaa syömään ja hyppimässä teillä autojen eteen tai päälle]

mutta ja mutta kun...

tulin vaan ja kummastelen tota windowsia... pitäs keksiä joku järki-alusta, jolla soveltaa ja kehittää ja alkaapa tuntua siltä että java-vm on se teh alusta. ei pääse mihinkään.

tämä on sitte ihan vaan muitten iloksi ja itteni hyödyksi muistiinpanona täälä että on jossain tallessa kun heivaan hittoon ton winxp:n... vähä noita mikkiksen common language runtime ja mitä lie common language interpeter eli tulkki eli voittepa verrata vaikka semmoseen tota ohjelman suoritusta kun ollaan yhdistyneissä kansakunnissa

ollaanpa YK:ssa ja ajatellaan että silä joku ählämi on esittämässä hakemusta että sais olla jäsenmaa ja barak obaman vieressä joku juutalainen uhoaa ja vakuuttaa ja ihan toteaa että se ei tule ikinä menemään läpi että joku vitun palestiina olis jäsenmaa. mitä vittua?!

no ajatelkaas nyt että se adis adeba dior puhuu sielä omalla kielellään, joka on jotain arabian dialektia ja sitä sitte simultaanitulkataan aika monelle kielelle ja kun voi käsittää minun puheista, joita kirjotan ääneen, asiat ihan väärin tai välillä miten haluaa niin tommosella mekanismilla että suorittimen päällä on pari kolme virtuaalisuoritinta ja sitte lukusa joukko erilaisia ohjelmointikieliä ja niitä käytellen kun yrittää piirtää kolmiota avaruuteen ja projektiota kuvaruudulle niin hommat ei tapahu ihan nopiasti ja aika monta kertaa voi olla niin että ei ruudulla näy mitään. ja nyt on sitte päätetty että xp:n tuki lakkka (olikos se?) 2013. tiedättekös työ millsella mekanismilla windows 7 ja kasi toimii?

kannattaiskohan pikkasen miettiä, etenkin työpaikoilla että jos jäädytettäisiin noi laitehankinnat ja ohjelmistopäivitykset niin että pysyttäisiin windws xp:ssä tai niissä joissan server2003 versioissa, että jollain ohjelmantekijöillä olis kutalaisen suora yhteys niihin rautoihn, millä tämä tekstikin piirretään. tätä tekstiä kun ei tarvi suorittaa sielä lähettäväss päässä vaan täälä missä miä tän kirjotin ja missä joku mahtaa lukea.

no ja niin simple basicin ajattelin asentaa ennenkuin poistan ton silverlightin (sillä voi soveltaa kehittämistä niin että toimii vielä xboxissa, mutta niin voi visual studio 6 ja visual c++ 6 ja sdk directX8, jolla on koodailtupoodailtu mm. dungeon siege I j II)

ja se memo... tätä ei tarvi kauhian paljo lukea ja linkit jätin vähiin kun toi .asp tarkottaa just sitä että tieto ei varmaankaan pysy tallessa vaan on käytettävä hakusanoja kuten nimet ja artikkelit ja blogi-polut

XP ADMIN CLR CPU LOAD .NET NGEN.EXE NGEN JNE arafat :P

"What is mscorsvw.exe and why is it eating up my CPU? What is this new CLR Optimization Service?

shorter version" (see, ks. MSDN Blogs > David Notario's WebLog > What is mscorsvw.exe and why is it eating up my CPU? What is this new CLR Optimization Service? )

"mscorsvw.exe is precompiling .NET assemblies in the background. Once it's done, it will go away.
...
One important thing is that while you may see 100% CPU usage, the compilation happens in a process with low priority, so it tries not to steal the CPU for other stuff you are doing.

..."
SOMETHING YOU MIGHT NOT WANT TO DO(fatarahko):

"If you are really want to get rid of mscorsvw.exe from your task manager, just do:

ngen.exe executequeueditems

which will drain all the queued up work."

--
--

"Longer version " (lingering too, fatara) ":

If you don't know what NGEN is you may start by reading Reid Wilkes' excellent article about NGEN in Whidbey: http://msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/05/04/NGen/default.aspx . Reid is one of the members of the team that has been working in NGEN and the Optimization Service."

--

"What problem is the CLR Optimization Service trying to solve?

One problem with precompiled assemblies (I will refer to them as NGEN images) is that they are very dependent on the VM and other asemblies. For example, they have Method Tables in a binary form, know what CLR helpers to call to do various tasks, may inline code from other assemblies, etc...

The downside, of course, is that whenever the runtime (for example via a Service Pack) or one of the dependencies of your ngen images changes (version upgrade or patch), your ngen image becomes invalid. In v1.0 and v1.1 of the CLR we weren't really encouraging people to use NGEN, and this was one of the reasons, nobody recompiled the assemblies if they became invalid, so anybody that NGENed an assembly had to NGEN it again after servicing.

Due to some changes in our long term schedule, we decided after shipping Beta 1 that we had to have a better story in Whidbey for this problem, hence the CLR Optimization Service was born. The CLR Optimization Service will keep track of dependencies of assemblies and will recompile them as necessary. For example, when the .NET Runtime gets serviced, the SP installer will tell the service that there have been changes in the runtime and that it should start recompiling assemblies. Of course, if you have 1000 managed applications installed, that would mean it would take some time to complete the installation of the SP, so instead of waiting to recompile the world, it will compile assemblies in the background."

--

"How does the CLR Optimization Service work?

Reid's article already covers most of this, so I won't extend myself much on this." (link to MSDN Blogs > David... see above, ks. yllä)

--

"There's 2 ways of waking up the service:

- Notifying the service there have been changes that may require recompilation (via ngen.exe update): The service will start up and figure out what needs to be recompiled and will queue up the work that is necessary.

- Queueing up new work (via ngen.exe install /queue): will add new work to the queue of assemblies that need to get compiled."

--

HUHHUHHUHHUUUUH nuita microsoftin juttuja... toi vitun virtuaalikone ja windows 8 ja mihin te ihmiset oikein investoitte kun ostelette noita pc-koneita, joissa on valmiina windows 8... koittakaa nyt, hyvänen aika, pikkasen perehtyä siihen mihin rahanne laitatte tai rahojanne laitetaan ko. laite tai laitteet vrt. laitteisto!

ottaisitko mielummin työpaikalle uuden yltiömultimetaforebackgroundbuilditaskinsäipäivehkeen jolla kirjottelet tekstiä ja siirtelet ikoneita vai 40e/kk palkankorotuksen aina kun koneita tai kirjottimia uusitaan?

--
--

"Why don't you take advantage of my multiproc machine?

Because we don't want to degrade machine performance. The CLR Optimization service tries hard to do work in the background, having 2, 4 or 8 compilations happen at the same time multiplies by 2, 4 or 8 the memory/CPU/I/O resources we would need."

--

minul on käytössä p4 jjoltain vuodelta 2001 ja siinä ei paljo säikeitä ajella ja voi jeesus kun noi säikeet sitte on niin vitun viksu keksintö että

joko oli joku eisenstein sanonut että asiat pitää nähä niin yksinkertaisina kuin mahdollista, mutta ei sen yksinkertaisemmin. (juutalaisia, molemmat eli hyviä on yhtä paljon kuin pahoja, sanottakoon sekin nyt näin ihan ja sanoin ettei vaan tulisi kunkaan mieleen kuvitella että olen joku idioottin antisemiitti,-tisti tms. well.. I am not!)

round-robin on semmonen säie-päie että sillä pitäs pärjätä hemmetin hyvin jos on usiampi ohjelma ajossa, mutta että sulla on kotona ja työpaikalla yli 1000 ohjelmaa ja ne on ylläpidettävää koodia eli managed code, kuten ms sanoo ja se tarkottaa kovaa tehottomuutta ja sitä että sinun pitää olla päivittämässä konetta kaikenaikaa tai sitä laskutehoa ja sun osoitetta käyttää joku muu, ja silloin se ei yleensä ole tekemässä mitään kivaa ja hyödyllistä tai ainakaan jälkinmäistä, jos ensinmainittua itselleen. (vähän siamilasita logiikkaa kehiin, osoitukseksi siitä että hommat hallitaan ja on tiedossa...)

taisin laittaa jossin vaiheessa sen sunin jätkän linkin tosta javan virtuaalikoneeesta ja jos en niin eiköhän se vielä limesty.

tämä nyt oli poimintana vaan vuodelta 2005, jonka pitäisi riittää jos käyttää win xp:tä... [ http://blogs.msdn.com/b/davidnotario/archive/2005/04/27/412838.aspx ]

fäggis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.