IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ internetti on sitä varten että runkut puhuu (kuten miä) ja miä kerron millasia paskoja ja runkkuja loisia ja hyväksikäyhttäjiä sitä on koko ikänsä ihmetelle. ja miten miä siitä eteenpäin kun isä ei enää käytä kaupassa? jariiiiii, timoooo, miä kävelen lääkärin käskystä! ]


jo(t)ku nyt vaan oli, toimittaja tai sen tapaiseksi halusi tulla ymmärretyksi, koska näin sanon. toinen puolestaan sitten lie oli aivan auktoriteetti.

puheenahan oli tietenkin tämä tablejen (sähkövärisähköllekosdekstusherkkä-table) kautta tuleva kirjoitus kun tolla sms-menetelmällä jo tehtiin paljon vahinkoa suomenkielelle (siis aika moni ajattelee niin, minä en kun es sitä osaa, mutta en sen vuoksi kuvittele tai ajattele, ainakaan en tietoisesti pahaa tekeväni kielelle. otetaas semmonen ihmisten esimerkki:

jos minulla olisi lapsi tai koira niin kai sitä pitäisi jotenkin kouluttaa, mutta koirankohdalla ehkä toimisin niin, ihmisen osa olis olla sellanen että tuo ihmettelee miten minä toimin koiran kanssa, ja välilä - ikäänkuin . mielelstäni siis kehotan lasta toistomaan jotain tai tekemään jotain samantapaista jo vaikka heitettävänä ei ole keppi vaan männyn käpy. kattoisi kuinka kauas se lentää (että tuleeko siitä keihään heittäjää vai panenko se tuonne suolle ahertamaan, kunnes keksin koiralleni hauskempaa tapaa olla niin että kuvittelisin sen aivoissa synapsien napsineen niin että sillä on mukava olo ja se tahtoo maata hetken, kissan vieressä, sitä kiusaamatta vielä, kun se (koira) unta nähessä vasta oivaltaa että sehän voisi koittaa jonkinlaista tehtävää sillä teettää.

kissat nukkuu aika paljon. miäkin välillä. välillä niin paljon että se että minua hävettää ja hävetyksenä on myötähäpeä, niin se on aika kauhia tunne. jos pitäisi valita että meneekö saunomaan ja uimaan jäiseen järveen (tiedätte mun pohkeet ja nilkat, miten ne kramppaa) tai alexander stubb tulis tähän näin ] jonkun hakukoneen (vrt.) korsoraattori - pätemään: se oli A-vaihtoetho - kylpeä kylmässä (eiku jäässä), eli kylmässä, pidetään nyt asiat yksinkertaisina että pääsen (kato se pääsee, siinähän se onkini) eteenpäih. no vittu kylmässä eikä ole lihasrentouttajia, vittu. mikä se sun vittu vaihtoehto on? poimia esiin joku asia että saan tuntea myötähäpeeää sen noin kahden tunnin (yhtäjaksoisen) saunomisen sijaan siihen asti kun maammelaulu tulee ja siä sen laulat kun ei radiosta kuulu tulevan?

sanotaanko niin että tein valinnan aika helpoksi, kun ajattelin oikeaa henkilöä väärällä hetkellä.

- Alexander Stubb: CiiiC-vittuC, miCtäC Ciä valitCit?

- miä (muka) vähän kävi mielessä että jos toi olis tehty nopeammin niin olisi käyty ja käytetty vielä roomalaisi numeroita ja kreikkalaista akkoimistoa kun pitää vähän olla S että voi canoa VV olevan vaikkapa mies ja nainen, mutta kun B onkin b eli B<>b niin sitte tulee keksiä että olisko ton VV tutuissa yhtään V että sais vp (eli vähä nninu kuusysiä koittaa.... no nyt se stubbi, joka on ollut koko vaalien ajan täysin kadoksissa, täysin äänetönnä säätäny ties mitä... noh työ seuraatte niin paljon enemmän politiikkaa että minun ei tarvi. käyn paavoa äänestämässä. on tulossa semmonen kävely reissu että voi olla pikkasen vasen jalka ja oikea polvi rikki ja siksi kipeitä, niin jos tämän nyt joku lukee niin kertokaa heti eteenpäin että minulla taisteluhilikopteri ja 7 seittämän suojeluskuntalaista ja ritsoja ja puukkoja ja kaikkia pyörätelineitä, betonipossuja tuolta tukkimasta hyvää kävelytietä runkotielle, tuliasina. sitte miä käyn kaivamaan siinä vähän henkilöllisyys todistusta: ekana lämähtää vuonna 2010 umpeen menny passi käsiin niin huomautan ite että sehän ei periattteessssa käy henkkarista (kun se ei käy periatteessa mitenkään kun lakia sovelletaan ensin ja sitten vasta tulee oikeustoimilaki, joka määrää ja on sovittavissa kahden tai useamman välisesesä sopimuksessa sitoumukseksi, kun se on tehty suomen lain mukaan... hyvin yksinkertaisa

--
--

voi hitsi tuolla tulee James Spaderin leffa (joku alienhunter-eli ei nyt ihan sitä kirkkainta häntä) ja miä pidän tosta spaderista tosi paljon. se ja andie macdowll kun teki (tai cronenberg, kukaseoi) seksiä,valheita - videonauhaa niin. olin myyty! istte sihteerit ja mitä kaikkia crashei sillä on... tosi hieno kuten andy macdowellkin... toho samaan putkeen jennifer jason leigh, willam h macey (ennen tota omaa sarjaansa, tai tulleena siksi sarjakisi) christian slater ja joe mantegna.... muutamia nimiä mainitakseni.... noita kun kytkee cronenbergiin, polanskiin, greenewayhin ja milloin mihinkin niin huomaa että jotkut ovat alkaneet pelata roolipelia elokuvamaailmassa (kuvaus ja valinnat) tietenkin myös Johny Depp, mutta täytyy tosta deppysta sanoa että olen aina ajatellut että se on tavallaan pyrykyri, tai joku marlon brando että se ei tee enää tosissaan, se tekee jotain muuta ja takoo rahaa, missä ei ole mitään väärää. hän vain on semmonen ikävä poikkeus siinä kun yritän vahvistaa säännön että pelataan (politikoidaan) roolivalinniolla... jonkun spike leen kanssa kun tekee leffan toisensa jälkeen niin siinä on kyllä yksinomaan kysymys siitä että se auttaa jätkää saamaan rahaa... leetä siis ja itelle sivusssa, voihan se suunitella jotain. voihan se omisataa satoja tai tuhansia oikeuksia elokuvaukseen jostain kirjasta, mutta ei siksi että saisi rahaa, vaan siksi että haluaa ne filmat.

"haluaa-filmata -ihmiset" tai semmoseki (tässä yhteydessä määritteltävätksi kuvitellun esimerkiksi) tekee roolin kuin roolin, mutta ei tee koskaan työtä. se olisi minulle se ideaali mitä toisessa kunnioittaisin (onneksi en ole näyttelijä jos ajattelen noin; että esittämni tavalla olisi luotava "uraa". en tietenkään tarkita sitä, vaikka juuri sitä minä tarkoitan.

olen maininnut sen monta kertaa, että marttyyriksi ei kannata ruveta ennen kuin on kuulijakuntaa... ymmärrän hyvin, jos ystäväni tototoitoi noniin ymmärsi sen, mutta argumentoi toisin mikä oli varsinaista antimateriaa esittämälleni.... hahaa!

tästähän miä kekkasinkin...

miä olen noita ohjelmoijia koittanu keksimällä ettiä kun iä tiedän kaksi, ja sitten astuu taas kuvaan dilemma jos toinenkin.... kuinka saisin jarin... en mitenkään.

sanonpa se näin (sanon kohta lissää toisen osalta): häiskä kehtasi sanoa että miä olen opettanut ne (en tiedä keitä kaikkia ne on, mutta olen miä) ohjelmloimaan ja sen seurauksena on vielä minulta kateissa kirja jonka olen antanut lainaan tai omaksi, en tiedä miten, joskus 80-luvulla en paljon tiennyt edes siitä että vosi asettaa ehtoja.

Jari: kYsunkin: jos toi jamppa on ite sanonut että minulla on ollut "sanottava" vaikutus ja sen kertoo että kirja, jonka lainasin oli aavuksi on vielä tallessa. olisko tosi väärin toivoa että saan sen takaisin?

Timo: ajaistiko sinä polkupyörää takaperin inkeroisten kylillä, ellen olisi "ollut houkuttelemassa" sinua pääkaupunkiseudulle? (miäs ei ole pitänyt mitään yhteyttä ties moneen vuoteen. kaveri sitti sile kotoani (tai isäni kodista, niin heti (ai siinä se menkikin pieleen: soril HERRA TQ, siä olet niin vitun iso tekijä. ei mitään. ei mitään yhteydenpitoa. kunnes kävi ilmi että minulla oli joku kappale musiikkia, jonka itse oli kadottanut. minulla on kylllä kirjallisena ylhäällä se keskustelu koneella jossa ei ole akkau lainkaan tällä hetekellä, ja vaikka olisi. en vaatisi mitään. sitä välillä kuvittelee vaan kaikenlaaista, kun luuli että auttoi ja onhan se tietenkin yhtenä sanottavista ajatuksista esillä että apu kelpaa niin kauan kun sitä ei tarvi antaa.

apua. se on vähän eriasia huudella vesi-tai-merihädässä, kun se uutisoidaan niin eri tavoi. (koska miä aina puhun täätllä (en aina mutta niin usein että monesti luullaan kokoajan, minut lyömään jotain; kirvelllä tai kättä pidemmällä ja siitä on käynyt joskus pääkin. minä en sinun kanssa semoseen rupia. halusit tai et (ja miksi se haluaisi kun ei sa (mikä oli hän) halua minua enää edes tuntea kun menee niin hyvin rolandilla... joooh.
jartsu (jaak-kolikosta) se oli kiini: rahasta. toi vitun liuhuletti häpesi minua niin paljon, että se luotti siihen että kun miä olen miukkalin kanssa kievarissa, niin se voi siinä sanoa että ei enää, hän, luottaa sinuun, ja muutenkin, ja, jooo, ja niin-noonoooh.

-kyllä miä ymmärrän, mutta olisit siä voinut sanoa sen suoraankin. (jos sillä on mun kirjat ja miä olen sen opettanut ja jos se on sotkenut yhtä paljon mun opintoja kuin minä sen, niiin sitten toi on reilu peli.... [en nyt oleta että tätä ymmärrettäisiin niinkuin sen ajattelen, minulla ei ole aikaa (alle 1.kmrk)...

mihkali olil siinä sitte riivattavana, kuiknas muuten, ja kun se tuleemeille ajatellen että se vie minut niin se ei koskaan muista miten erilainen toleranssi minulla on alkoholiin vaikka tuo joisi kaikki vapaapäivänsä niin että muistaisi kutakuinkin juoneen kokoajan ja kaiken aikaa. sille miä miä avauduin (käytännösä sitte ihan toinen juttu, kerron sen joksus luvalla, se kaatuili niitten pihalla uima-altaisiin jne. jne. ja sitte tuli ambulanssi) no. mikalle miä sanoin että tuli joku ihan käsittämätön alemmuudentunne. miä luettelin siinä äkkiä jonkun sata nimeä ja sanoin että jos jarin kohdalla noin olisi tehnyt kuka tahansa noista muista, asia olisi käräjillä sen sairaalareissun jälkeen. Mikkeli piti kurissa... ja mitä sitten?

samana iltana on sitte joku toinen tokkurapää sielllä nukkumasa, meilleydyttyään (vrt. kotiutua) sanoo, "miä olin siellä.mikset siä tulllu sinne? ettekös työ olleet sen kanssa kun paita ja persi?"

joooh. se on tosi hienoa kun semmoset vanhat kaverit, ketkä ymmärsi koneista, jotain, mutta ei halunnneet tehä vetää tota linjaa: ajatelkaa miten minuun suhtaudutaan sellaisissa piiireissä joissa intressinä on juhlia viikonloppu, kun minä tahtoisin istua koneen äärellä?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.