IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

No, mitä heppa?Tiistai 17.04.2012 22:17

Ne kysy sulta, mutta siä, vitun vitun heppa i(oli pantava ei i kun heppa vai mikä vittu siinä nyt oli pantavana oli pantava kuitenkin) kahteen kertaan kun tuli noin typer kysmys ja siihen vielä vastauskin. näköjään.

olen aika onnellisella tuulella. niin hevonvitun onnellisella tuulella olen että on suunnaton onni ja käsittämätöntä seurausta että miä en menny ja sanonut tolle poliisille että oveen tulee lommoja enenkun olet autosta pihalla ja sitte vaan käy niin että sun nenään tekee toi äsken harjattu asfaltti semmosta viiltoa hiekkapölyn esuraksena, että sitä on hoidettava jossain ja miä olen kotonona!

MITEN VITUSSA TÄSSÄ NYT NÄIN PÄÄSI KÄYMÄÄN? eikö se laki vittu velvota kun tulee pataan ja ite haastaa riitaa? eiköhän jostain päin maailmaa löydy hakattu akka, jos noin ihan viekkaan vaan ja sitte on kohta se vietun miehekäs nainen tossa ovella parin kaverin kanssxa ja kaasua on tiedossa niin että sen pappakin haistaa kun keskiviikkona on oltava paikkojen puhtaina.

voi kun voisin sanoa että niin on ja niin on aina ollut ja pääsisin kuin koira veräjästä, mutta kun näille puheille on jostain etittävä jotain totuutta niin asiat alkavat näkökulmastani näyttää tosi hanklilta.

mitä siitä jos turpaan tulee, mutta kun virkavalta toimii jo noin niin mistäs vitusta miä alan apua pyytämään kun se, sekin päivä siis, tulee se päivä että virkavalta minut hakkaa museoon. joka voi olla vaikka juuri se mitä nyt luetaan...

sitä odotellessa miä hiivin ovea kohti ja mulla on leipäveitsistä... jaa enpä kerro minkä naapurin talossa tänään asun kun niillä on kaikilla talvikelponen kesämökki... miä säntäilen sinne ja tänne ja olen niinku miä aina olen, ihan kun mitään ei olisi koskaan tapahtunut ja tämä edeltäisi alkuräjähdystä...

singulariteetti kiittää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.