IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

niinistoe.txtLauantai 26.05.2012 22:28

[ Eestin kansallislaulusta musiikki ja sillee, sori mut' kun on pakko niin pakkomielle menee edelle. se vaan on niin. nyt kädelle ]

-yhou talking to me?
-are you talkdin to me?
-huh? you talkin to me? Huh!?
-I am talk' to your hand 'cause the face's not listen'.

--
-- itkua ja hammasten kiristelyä, ylettömästikin. missä on Jungner (twitterissä, vittu... siinä on sitte puoluesihteeri. luuleko se olevasa Putin vai put in? mene ja tiedä, mutta älä lisäänny)


hyvinkään ammutuista uhreista kuollut toistaiseksi vain kaksi, mutta uutisoidaas jotenkin paremmin (eli käytetään vaan ja aina vain pelkkkiä pieniä tai pelkkiä pieniäkirjaimia ettei vaan mitenkään kävisi niin että ei tulisi puhuttua sivu suun tai ohi muillle niin että joku jää paitsioon, saati palaa):

edessä on suuri työ. aseet oli laillisia, hankittu luvalla ja säilytetty määräysten mukaan...

silti on parempi että aseita säilytetään...

ampujan kiinniotto sujui rauhallisesti...

yhteyttä norjan tapahtumiin arvioidaan... (eiks' puhua norjaa tarkottanu jossaain sukupolvessa oksentelua jos oli teekkari)

ammuskelija on tunnustanut... uutisoitiin, mutta kerrottiin tarkemmin niin on myöntänyt tekonsa eli ei kuitenkaan tunnustanut, jos nyt vähän vuollaan suolaa... ja mutta ja kun "mutta syy on yhä hämärän peitoissa"... vittu ne tulee ja hakee mun peiton?!

uhreilla on paha olla ja muutkin voi vähän huonosti... (vähän alivatliosihteeri urheilua ja sanapelia ton kekkosen kanssa)

pieni kriisikeskus on perustettu... (sekin oli kirkon judanssi, mites noi muut KIRKOT? onko ne ihan tunteettomia ja hykertelee orkussa kuten miä? evlut ei everstiluutantti, vielä)

kahest saakka valvonu vaan... (melkonen ennätys)

voimatonkin viilis, et' miks' meilä vaan tapahtuu ja tapahtuu... voi tota asiantuntijaa tuolla yle1... tule nyt jugneri apuun jo ja tapa ittesi mun nähen niin päästään täältä internetistä ja lähetään kiinaa sensoreiksi!

oho tydydyttyyy tytydyttyy... tuli just twitteri pahasti jätkeäälle suoraan lähetykseen ja kukas sen lähetti oikein... VITTU! NYT ITKETÄÄN!!? vaiiii112291119


vittu noita juttuja ja irtolauseita... JOKOHAN KOHTA ALKAISI TUNTUA SILTÄ MITÄ TAPAHTUU JA miltä kuulostaa kun ABSRAHOIDAAN...

seuraava sivistyssana!

JA MITÄ VILPITTÖMIN JA MITÄ ROBOTTIMAISIN BUSHIN-NIINISTÖN...

"vakavammin loukkaantuneet alkavat voida paremmin..."

"lintukodossa kaikki liittyy kilpailuasetelmaan... honoja ymmärtämään epäonnistumisia...
johtaa epätoivoisiin kierteisiin, tavallaan, nuorten ihmisten joukossa erityisesti"

VITTU TOTA PUHUVAA PÄÄTÄ ja Räsänen komppaa...

turvakaappia ja luvanhaltijaa... ai yksi ihminen jossain sais vartioida että kuka saa kaikkien aseet? Päivi hei! oletkos siä käynyt armeijassa kattomassa jossain varuskunnassa, vaikka, kuikna niitä aseita minun aikana ainakin vahditiiin niin että se kenellä oli pistooli ja panta, sillä oli lipas ja avaimet.

miä ihmettelisin kovasti, jos sillä keinolla ja sellaista vastuuta antamalla EI poimittaisi jyvistä akanat jatkossakin, vaikka kävis vahinko. rauha maksaa, jos yhteiskunta ei vastaa ja se on tätcheri-bushin-holkerin-reganin-kataisen-ahon-jäätteenäen-salolaisen-stubbin-zyskovitsin -linja.

*bell* 19 valtakunnassa ei ole katuvaloja (*clickclick* the phonebooth, syyttäkää nyt televisiota ja sen jälkeen saatte syyttää minua ja sitte arvotaan seuraavaa sekaannusta) hullu mikä hullu, mutta kun on terveen paperit ei sille mitään voi. sitte tule cia ja tappaa, vittu!


vittu, jos aasit ei osaa puhua asiaa tai pelaa pallopelejä oikein tai pallopeli on pesis niin kattoisin kyllä hyvin tarkkaan että mitä jää käteen jos räpylä on valmiiksi märkä ja pieni kun vaihtaa ulkovuoroon...

(kuvitellaa että leikitää että passiivin sijaan tässä monikko palvelee sitä itseään ja pallopelillä tarkoitetaan sitä mitä se suomessa ja Suomessakin kai tarkoittaa yleisimmillään vaikka tämä olisi erityistapaus... *ahaa* ja sellainen elämys! (tää onkin pesisliiton salaliiton taiwanilaisten rahottama judanssi-härdelli: jos ei palloililijat suostu siihen että kummola on jumalista suuriin niin se on niistä julmin, joitain pelejä vaan on pelattava niin että voittaja tiedetään jo turneen alussa... sama tulee pätemään pian kaikkeen muuhunkin, mutta ei vielä, eikä aivan vieläkään...)

tuleeko

) suluitta saimaalle-ilmiön tiedonantaja vartiotornista ja sitä rataa kaipiaisten ohi kun kuopiosta tullaan (ja toivottuja vieraita, kaikin puolin)... miä olen konnari, koska tahon kaikkiin vaunuihin(!i) omat asiakkaani ja tarjoiluvaunut kanssa vai mitä trolleja ne on... :P

siitä paha olo jos uutisoidaan kaiken aikaa samalla otsikolla...

vaihtaisitte latua tai... ei vittu. mIÄ vähän TAHOTOISIN OTTAA KANTAA, mutta kohta on joku vitun suviseuralainen takaoven kautta takomassa jääkiekkomailalla järjettömyyksiään minun päähän kun olen vähä, joskus, valehellu (vaikka ehkä narrasin liiotellessa tai kun oikeastaan puhuin ihan totta, mutta tulevaisuudesta ei tiedä ja sitä rataa kai näitä kiskoja kuletaan sitten tämä viimenisin rasti... vitutti toi laulu joskus, ihan kehnojen sanojen vuoksi vaikka vasta sanonkin nyt eka kerran)

heitin vaan näin tähän näin tämän kun teki mieli enkä jaksa tota paskaa kuunnella enempää.

naapuriin on välit kunnossa ja kaveritkin on taas alkaneet uskaltaa osoittaa läheisyyttä kohtaani niin sitte provosoidaan huonoilla uutisilla.

onhan se ikävää ja on hemmetin ikävää, mutta ikävintä on toi tekopyhyys; sen mukainen, oloinen ja kaikinpuolin, oikeistolaista ideologiaa edustava kannanotto...

tästä PUUTTUU vain se että urheiluministeri ottaisi kantaa... ja niin ehkä voisikin ottaa, mutta en minä arhimäeltä sellaista odota, edellytä, kehota vaatimaan tai penäämäänkään, jos joku niin tekee se on lehdistö tai kolmas valtiovalta eli media, jota tämä ei tietenkään millään lailla tai keinolla tai muullakaan valvotulla ja kontrolloidulla holtittomuudella edusta tai edellytä... asia voisi olla toisin jos urheiluministerin sijaan asiaa kommentoisi toimessa ollut henkilö ja jazz-pianisti Claes Anderson, joka varmaan saisi ilmaisuun jotain inhmillisyyttä, kuten olen mielessäni kuvitellut myös edellisen presidenttimme päässeen paljon lähemmäs sitä ja niitä ihmisiä, joille jokaisessa uutisessa lainattqava pätkä, presidentin huolestuneisuudesta olisi kohdistettava.

MAHTAA KOKOOMUSTA VITUTTAA KUN ON PÄÄMINISTERI SAMASTA PUOLUEESTA just nyt... vittu poliittinen kenttä kärsii ja kukaan ei pakota mun päätä, just nyt

ähäkutti.

tappamisessa vaikuttaa vaan määrä ei laatu,

uudenvuodenpaukkuja vielä 40v keräilevä nimetön arkkityyppi arpoo ja katuu sanojaan tai itkee ja katuu tai jos ei niin sitte on tosi sairas, jo...

P.S. Varma-Sampon virallista ja vallalla olevaa kantaa noudattaen ja esittäen näitä sanoja pannaan bittinä tunneliin ja selvin päin. tulkaa ja puhalluttakaa!

(kylmä-kalle-kotipsykiatri vai mikäs se ohjelma bitissä olikaan, tykkälän juttuja... noita-juttuja ja niitä vainoisia aikoija muistellessa, ajatellessa ja odotellessa tulee kai tehtyäkin vähän sattumankauppaa ja jälki näkyy kädessä, siitä sitte ennustetaan että arpi tossa on kyntöaurasta ja toinen kynttilänjalasta. voidaan päätellä ja on arvailtavissa että jos on kyseessä kyntöaura on sen oltava jotain painavaa, kuten sanatkin voivat olla (ja vertaus - kuvinakin) ja johdantoa sille että kynttilänjalka on kai olemassa jollain tapaa kun on kättäpidempänä tai sitä tavoitellessa jotenkin tehnyt haavoja käteen, jos ei tikkuja päähän. kestosta päättelemällä voidaan arvailla edelleen, esine metalliseksi tai metalliksi: käteen mahtuvaa ja kätevää. kyntöaurasta jos olisin saanut päähän niin kuka uskoisi, mutta jos on arpi peukalossa niin kukapa ei uskoisi... se_suuri ja sen suuri musta, kookomusta edustaa ja katos kun on lapsella leikit ja kalut isien ja pohhhhjattomien mukaan (louhi lie vittu mikä niitä typoja säätää) niin voi olla käteen mahtuva jos ei sopiva kyntöaura ja minä naapurissa laastaria tai muuta paikkaa ettimässä ja olen tässä sitten se vaarallisempi. oveenkin tuli se reikä kynttilänjalasta siksi että meniin siskon huoneeseen karkuun, paniikissa ehtiny ajatella että ehinkö pitemmälle niin pään korkeudella oli reikä siitä muistuttamassa, toiselssa ovessa vähän tukkaa siihen asti että siitä joku sukulainen(kin) kysyy, niitä kun ei täällä näy, vaikka ilmeisin syy ei olisi totta niin siten elän. sijaiskärsijä ja jouluna saparo "jos luoja suo" - eli kylätaskua ja sitä mukaillen... baarissa oli ja jorma todistaa (jorma on kyrpä, mutta tarkottaa pippeliä). porvoossa silloin, mies kysyi että tunsinko, ken'ties, henkilöä, jota kehotin, "minä en ole luoja, vielä, mutta kysyppä tuolta" ja osoitin _baarimikkoa (viitti kaikkia nimiä tähän hätään keksiä kun päästä vaan). en sano ettei kiinnostanut, enkä sanoisi jos olisikin, mutta onnittelen itseäni ja Jormaa (joka näin tuli) sanomalla ja sanoi sen olleen kylätasku, ken' kysyi, ahtalla tiskillä, väliin tunki; sanojen, lihan, ihmisen ja ihmisten sanoen: jos luoja suo, ottaisin vielä yhden oluen... lyhyestä virrestä jää sanat mieleen, pitkästä sanoma: SITÄ IHMETELLESSÄ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.