IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

OBJS = fbvm.o
CFLAGS = -g -Wall -O2
LIBS =
LFLAGS =

all: fbvm

clean:
rm -f *.o *~ fbvm

fbvm.o: fbvm.c fbvmspec.h fbvminstr.h

fbvm: $(OBJS)
gcc -g $(OBJS) $(LFLAGS) -o fbvm $(LIBS)

.c.o:
gcc $(CFLAGS) -c $*.c

[ Lolita (not as much Kubrick but rather, Peter Sellers -- http://www.youtube.com/watch?v=gGGdV7PAEuw ]

rakas hannu ja kerttu ja pekka hänninen

vaikka en rakastaisi, kuten en rakastakaan, Teistä ketään enkä ties tai teeskentele sellaista niin sanonpa kuitenkin että rakas, rakas, rakasa-hannu-peekkkaa-häännninen; vaikka vihaan ja inhoankin sinua ennenkaikkea ja nimenomaan ja toivottavasti jatkossa vain mäkihyppyselostajana, niiinnn sallit tai et, tahdon oikaista pari p8ikku seikkaa:

imagine ei ole the beatlesin kappale, ja toiseksi:
olet voinut lukea jostain vieraskielisestä esitteestä mitä tahansa, mutta väitän että yleisölle tai yleisön joukkoon; jokaiselle olisi jaettu ledivalaisin, yhdeksällä ledillä ja tuo valaisin on johdon päässä ja on kilometrejä monta...

ajatellaanpa vähän, ajatellaan ihan vähän ja ajatellaan bluetoothia tms. eli joku ibarin eli ibm vaikkapa token ring. voisin kuvitella että jokin protokolla käynnistää langattomassa verkossa yhdestä vastaanottimiesta, jolla on toki 'yksi' vara-vastaanotin ihan vaan siltä varalta että tuo ensimmäinen ei jostain käsittämättömästä syystä, joka voi olla vaikkapa se että joku päättää kääriä kyseiset yhdeksän lediä folioon, josta kuori lihapiirakan, niin onpa varakappale.

tuollainen verkko rakennettuna radioyhteydellä, jonka kantama on maksimissaan 10-15m (eli metriä) verrattuna siihen että toimitettaisiin jokaiselle katsojapenkille kuparia pitkin valaisinta ohjaava signaali vaikuttaa melko hölmöltä jo ajatuksen tasolla.

RAKAS PASKANAAMA-HELLO-VELLO-VITTUJA-HIIHTOMÄKEEN -JA HYPPYRIIN KANS' HÄNNINEN: MENE KÄDELLE KUN SUN TEKEE MIELI PÄTEÄ JA ANNA KUN MIÄ nollaan itteni sinun sijassa.

luulen että maailma voisi olla paljon iloisempi paikka jos oltaisi vaan eikä ruvettaisi osaamaan ihan kaikkea, ts. pysy siä siellä hyppyrimäen kupeessa tai mun pitää tehä sulle jotain pahaa, että siä et ole sotkemassa ja kuvailemassa jo muutenkin huonosti suunniteltua ja toeutettua televisiojärjestelmää ja vielä pähkäilemässä ja uskomassa jokaista vitun brochuuria, joka kirjoitettu ranskaksi ja kirjailtu italialla.

sopiiiko, hannu-vitun-pekka-vittu-hänninen, että sovitaan tää tässä näin, niin huomenna soitan haastemiehelle, kun ne taas, vai onko se se ettii minua ja voisin kuvitella että olen taas sanonut internetissä jotain kovin sopimatonta ja luulenpa myös että nyt on etsittävä julkisen oikeusavun myöntämä lupa oikeusavustajaan ja otan sellaisen joka hoitaa asiani euroopan unionin ihmisoikeus-tuomioistuimeen... jotenkin ajattelen niin että jos joku vitun käsittämätön ja täysin käsittelemättömissä oleva käsite kuten hoitotakuu eli 6kk on olemassa niin mikäs VITTU antaa taas VARMAAN SAMMOLLE JOTAIN ERIVAPAUKSIA VETKUTELLA MUN ELÄKEPÄÄTÖKSEN KANSSSA... nyt...

tulee sen verran hieno kappale the beatlesia (hu9om.) olympialaisten päättäjäisistä, että on pakko unohtaa itku, kitinä ja muukin vollotus ja keskittyä musiikkiin, jota korvissani soi vain toisessa, koska toisessa on tinnitus. siitä kiitos kotkan anestesizizia-lääkärille kun sen on niin vitun viisas että ottaa multa pataan kun hakeudun hoitoon, salaa ja vaivihkaa, niin minä teen, niin minä sittenkin teen ja sitten minä teen...

älkää kertoko, korottakaa potenssiin, niin te minut teette ja niin minä näyn

ininänä näin,
ja vähän niinkin

Haista Vitttu,
tiedät kyllä ja
teitä on neljä.

tervetuloa,
killing listille ,)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.