IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ olemme määritelleet sinulle kaltaisesi [vah]Suomi[/venna] -- örf -- enivei ja muutenkin niin -- http://www.youtube.com/watch?v=uzsk70C7MkM :: Infected Mushroom - Becoming Insane (Widdler vs VoodooSteamBoat Dubstep Remix) " I Am Only Becoming... and hear the heels inoninon the ceiling -- imaginenenene tai stay for a while ja ikikuntaisesti ]

tämä pitkä näkymättömyys, jota pidän ilmeisenä ja ilmeisen selvästi ihmeteltävänä vähintäänkin niiden mielissä ja niissä piireissä ja niillä säteillä, joilla kuvittelen, ajattelen tai käynneilläni tulen kuvailleeksi reittiä tai sädettä tai säännönmukaisuutta, jota tahdon edustaa ja toteuttaa voidakseni tehdä ja olla toteuttamatta kaiken sen muun mitä kuvittelen tai saatan selvänännä(örf)nnäkijän (tai miten se oikein kirjoitetaankaan) kyvyillä tai mitä niitä ihmeitä on mitä en osaa ajatella tai tule arvanneeksi silloinkaan kun niitä on.

asiat - katsokaas - kun mietitte, vaikkapa niitä tai jotain muita asioita, niin asiat vain ovat kovin kummallisia ja välillä kummallisen vaikeasti toteutettaviakin, kuvailtavissa vielä harvemmin. ja sitten taas ja toisaalta katsoen (tai niin ajatellen) tai ehkä ihan ajattelemattakin toiset asiat tulee tehtyä vaikka joku kuvittelisi ne täysin mahdottomiksi - se inhimillistä, lie. siksi minä teen aika vähän ja enimmäkseen asioita vielä vähenmän(ei se konsonantin kahdentuminen ihan niin yksinkertaista ole, se on kaksinverroin kauhiampaa). selvennykset sikseen ja muut niiksee.

haluaisinhan minä, ja aion myös, kun keksin kuinka harkitaan ja kun saan mieleni ajattelemaan että harkinta ja vara

tulee musiiikkia jonka pilkkuja ja valoja ja kaikkia hauskoja juttuja, jos saan kuvitella...


suigglasonica siis...

ja hyvä ajatus, hyvää tahtova ja hyvää pyrkivä, mikä hetkeä aiemmin oli mielessä ja aikeena käydä puhelimeen tai muusta syystäkin ( kellon toki ollen 1:05 useammankin kellona, joka aikaa esittää niin ja niin näyttäessä, mutta yhtä lailla varmaan ilmankin, se sulku jää ja se ajatus ja se mitä en aikonutkaan, se kaikki oli ja minä tanssin ja askeleni olivat kevyet kun en käynyt ulkona niitä vaan ajatuksin ja pari pientä hetkeä puuhelimella. ne puhelimella tehyt oli oikein tärväystä. hölmöilyä ankarimman kautta...

niin minä päätin, että en jää vaan lähden täältä, minne tahansa ja lähden vain, Tanskaan en, siksi lie ja vissiinkiin, Eestiin ensin ja sieltä heti tavoittamattomiin... passitta sovellan kuten on toteutettavissa, se EIUTA on... saan mielen vääristymään, se helpotuksena, lohtuna ja kannustimena: käyn maan petokseen, sen teen ja siihen kehotan, en kansanrymää kohtaan vaan niistä niitä edustamaan. perustuslaki, vittu jaja! VITTU JA PERUSTUSLAKI. HÄKÄMIEHETKÖ (ja kATAISET JA SALOLAISET) TÄSSÄ MAASSA SAA VAIHTAA URAA JA VAIHDETTA PITÄMÄLLÄ 9.9% kansanosasta, joka on työikäistä ja itsemääräämisoikeuden omaavaa, ruodussa!? EI MUUTEN VAAN EIKÄ VITTU ENÄÄ!

jos minä olisin hitler:
- en vaatisi karjalaa takaisin
* en kävisi siitä edes neuvotteluja
* sitä ei edes yritettäisi, eikä neuvotteluista puhuttaisi
- karjala olisi sellanen yhteishanke, johon
* rakennettaisiin rautatie, joka kuljettaa vettäpitkin kuljettua nopeammin, aina
- matkustajia pietarin lentokentälle, tietenkin helsingistä voisi olla:
+ yhteys pietariin ja pari ranskalaista viivaa ja mitä niitä on, klausaaleja
- kulakit takasin, ja:
* minä sinne, ja
+ niille kans'
- kaikkea hyvää ja isoa enemmän...

no ja mutta...

jos airbus a380 eli airbus ilmavavaippajaharjajakirves ei-trii-ei-ti-nnn on vähä kun istuva härkä ja hullu hevonen niin suurimpien häviäjien ja isoimpien intiaanitappioitten aikasten pääliköitten nimet oli jotenkin tekemisissä tai (näin ja kuten aina halutaan) jälkikäteen yhdistettävissä liikenteeseen...

tarkoitan siis sitä että kun nokia muutti muotoaan ja hankki kanadalaisen päätoimitusjohtajan mikrosoftilta niin samanaikaisesti... eeee

eeeeiii egyptissä, se valitettavaa on vaan (hampaita pakottaa niin että tekisi mieli tunkea lunta suuhun, mutta kun tiedän mitä kipu sen jälkeen on en sitä tee, tungen jalkani ämpäriin ja annan ihoni nilkoista kiertyä irti, aamulla saan niistä lastuista maukasta ja hyvää pekonia - aionhan ratkaista nälänhädän kannibalismilla - vähä kun sakut työvoimapulan aikanaan, mutta siitähän ei saa puhua missä ne joukkohaudat on kun kaikki on tuhkattu liittoutuneitten toimesta ettei todelliset toimet tulisi kenenkään tietoon...) noita ja vainoja aikaisia kutakin... tintti matkusti ja paluumatkakin on matkustamista ja takaisin huulihalkeamaan.

vittu(jasisoita)!(käpsijaisokirjain)

kanadalainen ohjelmoi tietokonesimulaattorin, jolla opetetaan lentämään lufthansan a380 ja se kaatuu, todetaan vaan että luftahansan jäkeen kuka vaan ja missä tahansa on valmis ostamaan. kun on myyty muutama onkin mukava myöntää ja huomata että simulaattorin takana on microsoft

ostaisitko sinä rytmihäiriöisen oman sydämesi tahdistimeen tai panssarivaunun käyttöjärjestelmäksi jonkun vitun microsoftin käyttiksen? onnea vastaukselle

onko hienompaa kun illalla on tyhempi kuin aamulla? EI. ihminen EI TOIMI niin! IHMINEN alittaa. ihminen sopeutuu ja alittaa. panee kun kani, ilman ehkäsyä ja vittu - kanit on riistaa ja rodentit on syöpäläisiä. ne lisääntyy ja sopeutuu. kuningas-riista sopeutuu enemmän ja ruokkii suurriistaa vaikka onkin kannibaaleja.

jos miä olisin hitleri miä (kans') osottaisin sen missä ihminen on oikein vitun tyhmä ja tekisin sen määrällä ja niin miä teenkin, mer-...oikein... merkkien määrään voin vain vaikuttaa.

jos miä olisin kuka tahansa ihminen miä tietäisin että illalla ihminen on tyhmempi kuin aamulla, mutta miä en antaisi tollasen epätiedon olla totta tai kattoisin onko se niin ja kirjottaisin ylös ja kattoisin mitä tuli sanottua: onko korjattavaa tai kaduttaako niin että tekisi mieli lähtä ja tulla ja olla ja toistaa, mutta erillailla, kun erillailla on tapa käytäntöön eikä ohje siihen kuinka minut tuomitaan kuten minä ihmisen. IHMINEN ON VITUSTA TULLU, SE MIELESSÄ JA YKSINOMAAN SE JA SAA PITÄÄ HYVÄNÄ. minä halveksin, noita-osin myös itseäni, muuten ylistän mutta en muista miten välimerkit meni ja kuka niitä käski käyttämään. se mielessä, mutta mitään siitä ajattelematta.

JOS MIÄ OLISIN MIÄS (tai nainen) JA KEKSISIN ETTÄ VITTU JA LYIJY JA FREON ON HYVÄ JUTTU! NE TULEE NIIN NOPEESTI YLEISEKSI JA ON NIIN VITUN VAARALLISTA ETTÄ JOSSAIN VAIHEESSA ON PAKKO TEHÄ JOTAIN. MIÄ KEKSISIN TUPAKAN JA SÄHKÖLAMPUN JA AKUN ja tekisin kaikista kierrätystavaraa ja VITUN MYRKYLLISTÄ.

jos JOKU KÄVIS VITTUILEE MULLE NOIN HYVISTÄ JA kierrätettävistä ja välttämättä korjattavista hyvistä ja huolellisesti ajatelluin laskelmin yleistetyin kikoin keksityistä hävityksenkauhistuksista, miä olisin vaan tyhmä ja sanoisin että ei voinnu tietää, olin vaan töissä siellä ja täällä ja ties missä ja vasta jäljestäpänäinkinkäteen että hei vittu jA KEKSITÄÄN JOTAIN VAARALLISTA JA TYPERÄÄ. myydään sitä JA SÄÄDETÄÄN JOTAIN MILLÄ SE ON KORVATTAVA. TUODAAN TÄNNE JA LUODAAN UUTENA keinotekoisia rakenteita ja malleja... luodaan hiilipäästöt ja sen sellaiset ääliömäisyydet... patentoidaan ilmiselvyydet ja noudatetaan sellaista lakia mikä tuomitsee, jos sen säätää joku ihan VITUN MUU, vaikka MONROE - marilyn monroe!

JOS miä yhtään mietin mitä miä teen ja sanon miä sanon ja teen niin että miä haen turvapaikkaa eesitstä, mutta kun eesti on eu-maa on mietittävä hetki... ok. siellä on vähemmistöongelmat vähän kuten meillä, miä samaistun, se heleppoa on saan itsetyydytystä ajatellessa monta uutta ajatusta ja niistä hyvän mielen. teen kuten ajattelen. sanon mitä ajattelen. teen mitä sanon ja olen mitä pitää olla.

olen oman itseni se ja se ja se,
on soiteltava taas kansallisarkistoon ja ties... HEVONVITUNVITUNminne vittuun lie...

hankitaan asianajaja,
noudatetaan perustulakia ja sen suomia oikeuksia käyttäen toimitaan kuten on pakko:

"täällä ei olla tekemässä diagnoosia. täällä ollaan päättämässä eläkkeestä" - nimetön lehtori vai mikä vitun tuomari se oli jossain käräjäoikeudessa.

kehotan kaikkia käyttämään ja miettimään miten sovelletaan perustuslaillisia oikeuksia...

kehotan kattomaan että vaikeita hommia ja hankalia hakemuksia tehessä saa palkata asianajajan, soita ja kysy "HÄKÄMIES, kumpitahansa, uhkaa kuolemalla ja sano että internetissä joku käski, noudata ohjeita paina numeroita jonota ja nauti"
nouda kaikki lääkkeet, lääkkeet on sitä varten että ne syödään ja maksetaan.
älä sinä hanki itellesi maksuongelmia kun ne voit hankkia jollekulle muullekinkerrankans ja kostaa sen mitä ite et tehny, mut' sulle kyllä.
tule ja ota neuvoa. seurustele moniavioisesti, eläimellisesti ja ole mahdollisimman terve.
lääkäreillä on provisio ja eläkeyhtiöillä on lääkärinsä,
uskovaiset lääkärit ja asianajajat ovat saatanasta,
liittoudu oikein saatanallisen rahanahneen paskan kanssa seurustele ja sairasta, mutta
HUOMIOI, ETTÄ LÄÄKÄREILLÄ JA ELÄKEYHTIÖILLÄ ON LAKMUSPAPERIA PAREMMAT VEMPAIMET,
paremmpaaat oikeastaan ja varmaan siis ja siksi niin selvittä että olet terve tAI JOS
ET OLe OLET NIIN terve että näkemättä arvaa ja henkiä haistamalla havaittee,
että jos kuvittelet sinulla olevan kipuja ja lääkäri ei kuvittele, mutta lääkärit tai yksi tai usiampi ajattelee kun yksi kuvittele, mitä tahansa
ja kivut mitataan myös. ihan kun puhaltais pilliin ja olis ratissa selvinpäin,
pumpulituppoa poskeen niin on niin vitun kamoissa (bentseenit katsokaas rakkaat autoilijat, bentseenit, ne saa ihon reagoimaan mitä kummallisimmin ja kohta on rattia vaikka ei olis koskaan edes ollut orifgaamisen kemian hömpötyksillä käyvää koostumusta mistään kohtaa)

kädetkin on niin synteettiset ja syyntakeettomat että voi vaan rakastaa itteään ja vihata ihmisiä,
loputtoman ahneuden ja tyhmyyden ruumiillistumia, kuten itsestään itse varmaan sanoisivat, jos älliä olisi ja rohkeutta edes parin merkin verran

kun ei niin sitte varmaan!

haarukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.