IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

runukkuja.txtMaanantai 11.02.2013 17:36

[ niin niin niitä ja juuri ]


rúnukkuja vai mitä me ollaankaan, ihmisiä tietty

miä ihailen ja itteäni tietenkin. miä ihailen sellasia ihmisiä jotka on omia ittiään ja esittää sitä, esittää juuri ja siitä kaikki alkaa.

iso osa jos ei suurin, jos ei kaikista suurin ja kaunein on esittävinään ihmistä ja tekee juuri sitä. miä ihailen ihmistä, siinä ja tässä ja sitä ja tätä, miä en ole palojoa parempi, mutta parempi kuitenkin. miä en paljo halveksi mutta vähän kuitenkin, ja miksi niin, niin juuri siksi, siitä yhdestä syystä tai niitä useammasta. parempi en ole mutta eritavalla sitä ja kuitenkin.. p9omp and sircumstance...sir purcival että ja niin, elokuvasta nautitaan ja juodaan kastelukannusta, ollaan sellereitä ruukussa tai lannoitetta Dibleyn kastelukannussa, sama se ja kaikille samana.

elämä on inhoa ja realismia, ja sitten elämä ei ole. heino siekka ja nättiä nähtävänä, kaunista kuultavana, tietenkin ja aina ja vaan.

jos en elämästä tykkää tai monen kuvittele pitävän olen silti sitä mieltä että on kaikki kuvailtavana kaunista ja siksi vaan ja juuri siksi.

kuvitellaan vielä hetki ja sitä venyttämällä: elämää voi todella elää vain kitumalla tai katumalla omaansa. minä neuvon ja kehoitan kaikkia niin elämään ja katumalla toistamaan kaikkia virheitä, mistään niistä tai kuinkaan kusta opiksi ottamaan. elämä on elettävä:

elää voi van katumalla kaikkea, mutta mitään ei tehdä siksi. elämää ei laskelmoida tai tehdä sellaiseksi. on vain oltavat ja toteutusta vailla oleva, arvalla koittaa ja sillä hävitä, kuin kruuperi (se leffa croupier, clive owen). elämä on ja sitten elämä on vielä ja lisää: kun mikään ei ole.

cardicans soi ja sillä hyvällä, kattelin ja taittelin tosin kellopelkiä ja appelsiinejä, mutta ajattelin william makepeac thackarayta ja oliver stonea, kiitos ja kiitos siittää, ne meitä ja minä heitän

[ lighthouse keeper ]

http://www.youtube.com/watch?v=pr7JDZ1_yyM -- niijoose --11. I Want to Marry a Lighthouse Keeper - Clockwork Orange Soundtrack

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.