IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KuuMaanantai 03.10.2016 18:09

Ruutuhyppely ja megaliitti liittyvät (ainakin Saksassa) läheisesti toisiinsa (koska megaliitti on valittu tai muotoiltu paikallaan seisojaksi ja tasapainonsa pitäjäksi). Hassu juttu: jos en väärin muista, niin kun pienenä hypättiin ruutua koulun pihalla 6:lla ruudulla, niin heitettiin "para"-niminen kivi ruutuun... miksi minusta tuntuu, että sitä sanottiin paraksi. Ruutuhyppelyn täytyy olla HYVIN VANHA leikki. Ne on ne faaraoiden ja muinaisten kreikkalaisten "pakkomielteet" paraan ja tasapainoon sotkettu siihenkin! Tai siltä ainakin alkaa tuntua. :) Entisaikaan Suomessa on uskottu johonkin para-nimiseen henkeen (/voimaan?), jota on manattu loitsuin ja taioin esiin. ...olikohan se para ruutuhyppelyssä jonkinlainen suoja siinä ruudussa, ehkä, en muista. Vai merkkikö lie ollut. Ainakin noussut aurinko on ennen jonkinlainen suoja ollut, lamputtomassa maailmassa... ja kupu/luola myös. Jos verrataan "para":a ja suojaa. Pa-ha... = peä halaki. Onko para sitten hyvä ja suojelija, pahan vastakohta? Hyvyyden vahva kupu, joka nousee ja voittaa. Horisontti, varsinkin auringon laskun ja nousun aikaan, on kai sitten itse pahuus, koska se puolittaa pallon. Aion kaivella vielä näiden merkityksiä.

I meant to write: "Mass is taken". Is the pha in the al-pha and in the pa-ra "mass"? Just a thought... people of old times thought in 3D and mathematically, and they had obsessions with weight and stuff. :D They talked about mass, weight, force. (I haven't checked, what dictionary says about pa and pha.)



Started to go through the surface-photos. (Many would see those stones just stones. I think they may be dead organisms. If it looks like "faces are watching to the same direction", there are no faces, watching, propably not. Just "collars"/mother leaves/nests, leaf-queues, I'd bet: protective chambers of moss-kind. Possibly "fungish" leaves, possibly something moving too.)
There WERE big leaf-formed things
hanging or growing, & down there smthng big.






Jatkan vielä Kuu-aiheesta. Kun tietää mitä etsiä, niin heti ensimmäiset vilkaisut kuuhun näyttävät vinoneliöt (tai niitä vastaavat soikiot, se ei ole aina neliö), niistä ristiin lähtevät langat, ja jatkumon. Jos se jatkuu, se on elämää. Väitän tätä alkuelämäksi. Universumin elämäksi. Se on aivan samanlaista kuin alkeellinen, elämänä tuntemamme "kasvu-jatkumo". Edeltä käy ilmi, että sitä on tähtimassassa, kaikilla planeetoilla, kuissa, asteroideilla, komeetoilla, kalmistossa, 0,5 - 2 miljardia vuotta vanhoissa kivissä, ... Epäilen, että Alfa-merkki saattaa kuvata sitä - en ole tutkinut. Ja että se on pienentynyt, matkalla elämään, jonka tunnemme. En voi tietää, sisältävätkö nuo ihmeelliset risti-langat ja reuna-langat jotain ... erikoista... minusta ne ovat erikoisia. Erikoisia, todellisia, jatkuvia, helposti havaittavia ja todettavia, etenevät kuin elämä eivätkä valu tai leviä summittaisesti, toteuttavat aina uudestaan samoja vaiheita, tekevät sekä 1 cm että 5 aurinkokunnan (en ole katsonut monenko aurinkokunnan, 5, 10 vai 20) kokoista palmikkoa. Mielestäni reunalankojen välissä olevat lehdet ovat kuussa/komeetoilla seitinohuita, läpinäkyviä, lähes näkymättömiä - mutta ehkä välillä paksujakin? Ne jatkavat matkaansa, luoden eteensä aina uuden lehden ja lehden kammion. Neliön tai soikion muotoiset kammiot tahtovat lähteä luistelemaan jonnekin paikoiltaan. Pelkään kammioiden sisältävän madon ja lehden välimuotoja, ainakin sitten joskus myöhempinä aikoina. 0,5-1 / 0,5-1,5 miljardia vuotta sitten Maassa, mikä tarkoittaa aikaa kambrikauden ja Suomen pinkkien neliöiden ilmestymisen välissä. [Minä teen aivan omaa tiedettäni, ja arvailen asioita. Pahemmin välittämättä siitä, miten nämä "löydökset" sopivat johonkin oikeiden tiedemiesten viralliseen maailmankäsitykseen, tai tietämättä juuri mitään näistä luonnontieteen aihealueista.] Oho, olen turannut keltaisen ison neliön oikealla olevan kulman hieman väärään paikkaan. Oli vaikeuksia löytää sitä lankojen nurkkaa. P.S. Keltaisella merkitty kuva on negatiivi.
_____________vinoneliöitä_______________________________________
_____________kuukengän jälki_______________________________________


_____________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.