IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 20.02.2024 06:17

Ovat ehkä tienneet mitä kuvaavat, koska osasivat kuvata sen. Filminpätkä lähtee tästä näkymästä lähenemään maanpintaa.



Hyönteis-norsu pienellä suulla. Naamioinut itsensä ja poikasensa. Ihana nassukka. (taas:) Naamioinut itsensä kuvaushelikopterilta. Taitaa olla sukua siipiään levittelevälle viherlevä-"ampiaiselle", jota Giant Kelp:ksi kutsutaan. Ja taitaa olla sukua meillekin. Ja mille ei.
Tietääkseni tuolla isolla on paljon päitä, mitä olen niissä punalevä-vaunuissa nähnyt, vaan tuollainen 1 pieni suojassa oleva pää saattaisi olla oikea. En tiedä mitä tiede niistä sanoo.
Tuolla on ollut paljon jälkeläisiä uhkaavia petoja, koska jälkikasvu on eristetty sekä maasta että vedestä. Voisiko olla noin. Ilmasta mikään ei kai niin pahasti sitten uhannut. Siipi-ammeet eivät näytä kovin vanhoilta ...

On vähän niinkuin vitsi, että kuvauskopterilta naamioitunut, vaikka kyllähän tuo ikäänkuin naamioitunut on ... eipähän kukaan tule silmiä päästä nokkimaan. Se ei pääse pakoon. Olisivat sen tehneet, jos olisivat huomanneet. Piiloutuminen on siis välttämätöntä.

Pitää rustata vielä sitä karttaa. Nämä ovat uskomattomia, tällaiset olennot. Kun nisäkkäät pitäisi suorastaan vuoreen liittää, niin niin ... ei pirullinen, vaan pirunmoinen urakka tämä karttahomma, minusta. En minä nyt vielä luovuta. Katsokoon pää vaikka mistä kivestä, niin kyllä sille kartasta pitäisi paikka löytyä, eli sukua jostakin.

Nuo ammeet on työnnetty (kasvatettu) ulos tuolta sisältä?
"Katso kuinka vuorta vierii vaunut nuo..." Onko se laulu niitä "negro spiritual"... Katso kuinka VUORESTA vierii vaunut nuo.

__________________________


Ihan kuin jokin "kristallikallojen valtakunta". Tosi mystinen. Lue loppuun. Kuvassa lie HYVIN varhainen olento, kasvien, matojen ja simpukoiden esi-vanhempi. Tein havaintoja.



Jotkut ovat kiven sisässä. Yksi on 2:n mailan välissä. 4 on avautuvat"kivikukan" lehdet, mutta 1 niistä jäi pieneksi... ihan kuin 4-ryhmän nenät olisivat kultatuoli-asennossa... musta on periaatteessa elävää ... Istuvat oudoissa putkissa, joissa on takaseinä korkeampi... valkeiden päät vihertää ... Tiesikö Tove Jansson, että muumipeikkoja on olemassa...
Siellä oli menossa joku esitys 'putkiperheiden mittelö', ja tuo keskeytti sen.
Nuo näyttävät elämältä hyvinkin. Naamat "kiinan muurilla" samaan suuntaan oikeassa alanurkassa... - ei se ole muuri, se on vanhempien muuri. Ehkä ne osasivat muuttua kiven näköiseksi, ja uudet eivät osaa vielä... (Burgundin värisessä limasieni-ympyrässä seisovat ihmismäis-gorillamaiset hahmot samaan suuntaan.) Limasieni- ja salpa-ykköset ovat eläviä. Kaukana avaruudessa mustissa sienimassoissa seisoo valtavia valkeita ykkösiä kaarevina linjoina, kuin vartiossa.

Turkooseilla ykköa-pareilla on lähellään pieni valkea pari. Eräs pieni valkea omaa mustan pitkän kaarevan varren, ja neula-nenän. Tiedätkö mitä tämä kertoo: tanssivilla hämiksillä on AINA ne levittelemiensä "käsien" päät samanlaiset, sienimäiset. Valkea pää. Tuolla tojottaa 1 sellainen. Vihreät kaali- = pää-parit ovat niitä naaraita. Minä olin oikeilla jäljillä. Ja sattumalta tämän löysin vain vuorokauden päästä siitä, kun tein hämis-mehikasvi-kuvat. Pakko sanoa, että olen aika hyvä. Tässä vaiheessa ainakin sanoisin. ...voisiko oikeasti olla totta koko mehikasvi-ajatus... ja se "kartta-näky" olisikin oikein ja totta...Tuossa kuvassa viuhuu, hitto olleensa, se hämiksen tassu! Alkeellisten mehikasvien seassa.

Hyvin vanhaa. Vanhempaa kuin maapallo.

Ovatkohan nuo samat 4, bobbit-wormin nappaus-pihdit? Taitavat olla. Ne ovat samoin kuin b.wormin pihdit, parit toista paria vastaan. 2 pientä valkoista, 2 isompaa turkoosia. Koiraat ja naaraat. Yhdessä kaikki 4 ovat myöhemmin mehikasvi / bobbit / sirkkaäyriäinen / putkimato / maksasammal / ...anemone / hanhenkaula/helmivene / nisäkäs .../ jättiläis- ym simpukka <-- tuossa näkyy puolien erilaisuus ja koiras- ja naaras-puoli. Yllä olevassa kuvassa on simpukkamaisesti levällään toisiaan vasten valkeat ja turkoosit. Tuolla, taenpana. Hämärä, mutta kyllä siitä näkee. Yksi kokonaisuus on kuin vuohi selällään, vihreät lätkät etujalkojen pohjissa, takasorkat valkoiset. En ole ihan varma, voisi olla sellainen. Ainakin 2 koiras-törökkiä ovat vähän kuin V, ja niiden väri on kuin tanssivien hämähäkkien ylös nostettujen jalkojen. En ole katsonut tuosta sekunnista eteenpäin videota. Ehkä sieltä näkisi enemmän. Tai tarkennuksella. Tuota voisin lukea niinkin, että se, jolla on koiras-PÄÄT, synnyttää tyttöparin, ja se jolla on tytöt päinä, synnyttää koirasparin.

Eivätköhän nuo kelpaa erinomaisesti bakteerienkin edeltäjiksi. Muistatko mitä kellan-vihreitä ykkösiä löysin erään korallin "ala"-pinnalta? :) Nökötti muutaman kappaleen sarja pikku-nassukoita. Olivat olevinaan piilossa. Olivatko ne bakteereita?

________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.