IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KarttaKeskiviikko 28.02.2024 21:52

Sininen viiva, joka yhdistää vasemmassa reunassa olevan scorpionin oranssiin palaseen: Siinä on olevinaan sellainen kehitys, että:oranssi pala on sellaisen matoliaanin yksi osa. Pitkä harvasukaismato. Ja/tai käsi-/käärmeparille sukua. Ehkä hiusharjamainenkin? Sitten sen harjanvarsi kääntyi takaa pystyyn, sukaset muuttuivat jaloiksi. Scorpionikin on sukua monelle vieressään olevalle, ja varsinkin vastapuolella olevalle hämähäkille.



Muovikupeilla merkitty kaareva linja: matemaattisten kierteiden olentoja. Linjalla alhaalla vihreä on mehikasvi. En jaksanut/osannut nimetä. (Sen yläpuolella hipsuttelee linjaan kuulumaton: se "shakkikuninkaan-nenä-mato", jonka nimeä en tiedä. Hyvin erikoinen.
Ylhäällä näkyy vaakaviivan haamu. Yhdistin ne, joilla on "sieni päässä". Epäsymmetrinen sieni. Niitä on 3:
1) Se anomalocaris, joka muistuttaa chontracanthus-äyriäistä, sitä ihmismäistä "käpy-ukkelia" siis.
2) Kalannäköiset merietanat
3) tanssivat hämähäkit
P.S. Trilobiittien päät eivätkös ole myös epäsymmetrisiä... mutta eivät niin paljon kuin noiden.

Kartan reunoja on hieman korjailtu, otin keskustan entisestä kartasta ja liitin tähän. Äyriäisiä on jäänyt lisäämättä sinne, ja mikä saurus, nimi luki siellä entisessä kartassa.

3 vasarapää-matoa. Näkyvät rakentaneen hyönteisten panssareita aikoinaan, liimautumalla pintaan. Köntti jäi elämään niissä fuusioissa, ja tuotti uudenlaisen emon kaltaisia poikasia. Kalojakin tehtiin niin, ja vaikka mitä. Ylin vasarapää on sellainen pikimusta liimautuja. En tiedä, liimautuvatko ne enää.
Keskimmäinen vasarapää on Pangean mantereen aikainen nautilus. Sillä oli jotkin sulat, mutta se pää oli sama kuin nisäkkäiden pää. Kiepin sisällä, Vinkeä löpöparta katsoo sieltä kiepin sisältä.
Alimmainen vasara on Etelä-Amerikan 'giant hammer'. Se seisoi maassa väärinpäin meihin nähden, tarkoitan, että meillä on kasvien suu, joka on kasveilla maassa, mutta giant hammerin pää oli leveässä päässä niinkuin mustekaloilla tai samettimadolla. Tai siis sen maassa ollut pää oli sama kuin meidän päämme. Oliko niin? Eikös ollutkin?
Alimman vasaran juuressa on sulka, ja selkärankaisten suuntaan "nenäsulka", sellainen, jolla oli pitkä nenä, sen varressa silmät.


Unohdin vetää viivan alhaalla sienijuuri-rivin "Set ben dome" -palasta ylös oikealle hyönteisiin, joka pala vihreä. Sillä linjalla on takajalka koukussa valmiina hyppyyn. Ei varsinaisesti siinä alimmaisen palan kohdalla sienijuuressa, tai mikäpähän jatkumo lieneekään, mutta siinä istui paikallaan jokaisessa yksikössä ikäänkuin sammakko (lumileopardien maastossa), jatkoi kasvua eteenpäin.

En usko että kartta voisi enää dramaattisesti muuttua tästä.

Otukset, joita ei tiedetä olevan, mutta jotka
ovat kartassani, ja jotka löysin itse,
tai jotain muita löytöjä tai hoksaamisia:

1. Klo 10.30 Aurora. Löysin etelä-Savolaisen ihmisen kuvaamasta revontulikuvasta, joka näytettiin Ylen uutisissa

2. Klo 10.45 (bit) Himalajalla näkyy olleen "vuoren käärmeen" selkä koostunut 150-250 m pitkistä kilvistä, joiden häntä oli pystyssä kuin x-ravuilla, jotta siitä voisi pitää kiinni seuraava pala, anomalocaris-pihdeillä, kaksoispihdit.

3. Klo 10.50 Vuoren kalmari. Kartassa tosin tavallisena kalmarina. Himalajan silloin elävissä seinämissä saattoi olla perä-lätkästään kiinni jokin, ajattelen että olisi olleet jotain itiöiden tai siittiöiden muualle kuljettajaa. Tai ampuivat paikaltaan venyviä juttujaan. Ei minulla ole tästä mitään todistetta, heh. Tämä kohta ei ansaitse numerointia. Tämä on hatara kuvitelma jostain, joka oli saniais-syvänmerenmato-asci-pori-limasieni. Se istuu paikalleen kyllä!

4. Klo 11.15 Vuoret. Katsoin pori-asci -sukuisiksi lähinnä, mutta saattaa niissä olla muutakin, vanhempaa ja suurempaa ("käärme", sienijuuri, sanikkaiset, monisukaismadot, äyriäiset, hyönteiset, samettimadot). Joskus mietin, onko 1 iso mennyt 2 ison väliin, ja syönyt kyljillään vieressä olevat vuoret, kunnes itse koki kohta saman kohtalon.

5. Klo 11.00 Yorgian sukulaiset. Saatoin päätyä hieman eri paikkaan kuin mitä yleinen käsitys on. En kauaksi.

6. Klo 12.00 Pieni häränpäällä varustettu limasienivaunu Helsingissä kallion pinnassa. Muistuttaa Kuun sienijuuren päässä olevaa leväpyörylää, ja myös siten, että pyörylöitä jatkuu oikealle, omalle vasemmalleen. Täynnä pinkkejä ykkösiä, 1 on pitkä ja iso, muistuttaa salpojen johtaja-"joutsenta". (Näitä SAATETAAN tietää olevan tai olleen olemassa, mutta minä ainakin löysin tämän itse.

7. Klo 13. Madagaskarin labradoriittikiekko. En tiedä oliko niitä tutkittu. Sisällä näkyy olevan charnia, joka on sukua merivuokolle ja Turkish towelille.

X0. Klo 13. Sack. Se millin kokoinen muinainen. Niistä kuvista olisin hoksannut heti itsekin, että mitä ne ovat, ilman japanilaisten tutkijoiden suurta havaintoa. Tiesin jo ennen noiden näkemistä, että on ollut olemassa karhukaisen sukuisia selkaanlimautujia. (Jos katsoo hyönteisiä ja äyriäisiä tarkkaan, huomaa, että kaikki liimautujat eivät olleet niitä litteitä karhukaisia, vaan on ollut erimuotoisia, yhteistä se, että ovat kai olleet mustia "matoja", sukasilla tai ilman.)

8. Klo 1.30 "Limasieni-karhukais-hydra" ... miekka kivessä -juttu, jota ei usko kukaan, kun vaivoin itsekään. Ei tässäkään kuuluisi numeroa olla. :D

9. Klo 2.00 Finn Nessie. Savolainen ikuturso. En TIEDÄ onko tai onko ollut olemassa, mutta Googlen kartta-kuvan olen julkaissut siitä. :) Ampui järvestä rantaviivaan, rannan kohonneen reunan toiselle puolelle, sellaisia, jotka seepialla on pyyntilönkerot, jokin nasta keskellä, ammuttu lätkä punertaa. Pienet nököt muut lonkerot. Koko alle 30m, yli 10m.

xx0. Klo 3.00 En laittaisi chitoneita lähellekään kotiloita. Ehkä sillä on koppa / koti. En ymmärrä, miten niiden ulkonäössä voi olla niin paljon samaa kuin merituppi-yhdyskunnissa. Hmm... nyt muistan: huomasin, että ne ovat ympärillään olevien korallien poikasia. Se on aivan selvä, sukulaisuus näkyy väreistä. Eli onkohan chiton väärässä paikassa nyt... sen pitäisi olla merituppien ja korallien välissä. No voihan... se täytyy korjata, kun joutuu täydentämään muutenkin.

10. Klo 4.00 "Breast-feeding bi-valve". Sillä vaan oli vauva ja tissit, että se siitä. Päät vaihtaneet meihin verrattuina paikkaa - so what. Erittäin paljon kuin ihminen.

11. Klo 4.14 Kiinalaisella jäätiköllä. Ovatko ne kiveä? Limajuonteesta kasvaneita suuria otuksia, Ylöspäin levenevä, iso ja korkea, pitkulainen. Näyttää istuvan ikäänkuin putkessa korviaan myöten. Kurkkija on hydramainen ja selkärankaismainen. Simpukkamainen ja punalevämäinen (musta?) takki on kiinni mutta auki, ehkä kiertynyt, ehkä epäsymmetrinen? Otus on alhaalta vain limasuonessa kiinni oleva rihma. Synnyttää "rintareppumaisesti" eteensä sieltä takista uuden yksilön. Levä, sieni, bakteeri, simpukka. Suurten muinaisten peruskallion muodostajien sukua?

12. Klo 4.30 Se "n. 5 lepänlehden pituinen" lippahattu, jolla on "1 silmä" ja vaaleanpunaiset rimpsualusvaatteet. Ja snorkkeli. Kuopiolainen simpukka, ehkä muinainen. Bakteerisimpukka. Elää. Ei kurkistele kun ihminen on lähellä. :) Hyvin mystinen.

13. Klo 5.30 Kuun sienijuuri. Sienijuurella on juuri, sama kuin 2-päisen simpukan takapää, sama kuin ihmisen pää. Ja näyttää itseasiassa ihmisen päältä. Koko olento on iso, 1/2 kuun halkaisijaa vähintään. Juuri on upoksissa, mutta paljastuu kuvankäsittelyllä. Halkinainen, ja melkein näyttää kuin työntäisi jälkeläistä ulos siitä keskeltä. Toisessa päässä on se kuun suurin tumma läiskä, joka vaikuttaa punalevältä ja on tarkasti punalevän kaltainen. Koko juuri siis muistuttaa aika paljon esim. hanhenkaulaa. Periaatteessa sama, erittäin samanlainen olento, muodoltaan, suku ja paikka vaan on eri. En tiedä elääkö, kuka näistä valtion tai planeetan kokoisista tietää. Voihan se olla kuollutkin nykyään. Vaikka olisi kuollutkin, niin en usko etteikö olisi lisääntynyt ja paloittunut ja pienentynyt, uskoisin että siellä on jotain. Ei ne niin vaan häviä.

14. Klo 6. Ihmismäiset, rotifermaiset jättimadot, "jord gubbe", planeettamme pinnassa. Ylen säätiedotuksessa tv:ssä näytettiin Euroopan kartta, joka oli hyvin kolmiulotteisen näköiseksi tehty. Kohdan 13 jälkeen ei ole niin outoa sanoa, että maanpinnassa on valtion kokoisia matoja. Elävät tai ei, niitä näyttäisi siellä olevan, näyttävät haamuilta, jotka kykenevät menemään kaiken läpi. Tai kykenivät. Kreikan kohdalta kun kuoriutui 1 matalasta kiekon muotoisesta munasta, ja kurkisti ulos hevosmaisen rotifermaisena, niin eikös tullut jonkun pää katsomaan reunalle, että hmm uusi vauva syntyi. Sellainen näky on kartassa. Elääkö niistä jotkut, vai ovatko nykyään vain kastematoina olemassa, en tiedä. Uskon kuitenkin silmiäni, mitä näin.

XXX0 Klo 7.30 Viimeisimmät tutkimukseni. Onko niissä löytöjä? Punalevä-"simppu", jolla oli saarten kokoisia ammeita sulkina? Mulle ainakin merkkaa paljon nähdä samanlainen kiviputki seisomassa pohjassa merihevos- tms päällä varustettuna, kuin mitä roikkuu katosta samoissa luolissa, ja lohta muistuttava sienijuuren-pesä-kotelo on aivan huippu, puhumattakaan valkeiden ykkösten valtakunnasta... vertasin niitä mehikasveihin ...

15. Klo 8.50 Giant Hammer, etelä-Amerikka. Siellähän se törrötti maasta, ja limavanat ohjasi vaikka minne. Aika erikoinen olento. Etsi vettä, ja kuoli. Sama kävi Marsissa - niitä oli siellä, ja kuolivat. Näemme 3 erimallista varsiterää (parranajovälineitä) nahistamassa toisiaan päällekkäin. Sellainen olento ei kestä kuivuutta, voi todeta. Limaolento, ei tietenkään kestä kuivuutta.

16. Klo 9.05 Pangean nautiluksen sukulaisuus vasarapäämatoiihinkin.

17. Klo 9.45. Helmiveneen sisällä nukkui muinoin pienipäinen nisäkäs, niinkuin muurahaiskäpy ja näätä/karhu.

18. Klo 10. Hanhenkaula on ammoniitin ja pussieläimen välimuoto. Toisella tavalla ajateltuna: se on yksi pussieläinten edeltäjistä. Ne kehittyivät hanhenkauloista, ja me kehityimme helmiveneistä. Väite kuulostaa absurdilta, mutta katsopa karttaa (ja taaksepäin aukeavaa pussia!). Eipä enää niin hullulta näytäkään. Huom: kehitys ei mene niin, että kartassa vain vasemmalta oikealle. Niitä on vastassa oikealla käärmeet, meitä on vastassa imettävä simpukka! Meidän koko tämä nimemme "nisäkäs" tulee imetyksestä, niin matka kartassa ei ole aina sama kuin matka ajassa.

Nuo löydöt tein. En meinannut jaksaa listata. Löytänyt vähän muutakin. Iso sääski(kö?) se oli, meren pohjalla. Ja kuplaolento järven pohjassa, kuuli kun puhuin. 100km pitkä rotifer Chilessa. Ja mitäs kaikkea muuta pientä löytöä sitä on ollutkaan ... punalevänsyöttö-suutin... ehkä kortteisiin ampuva hydra-laatikkokin oikeasti ampui limalangan... ajattelin viimeisimmäksi, että se muistutti mehikasvia, sellainen laatikko.
___________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.