IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mehikasvi-näkyMaanantai 19.02.2024 07:07

Turaan täällä yöllä vaikeasti ja hitaasti kännykällä, vaikka läppärit ovat edessä pöydällä.
Mehikasvi-näky, karttaa tuijottaessa.
9. ja 10. lonkeron lähettävä "mielikuvitus"-iku-hydra järvessä, se on kartassani hyvin lähellä hämähäkkejä. Jos sellainen "hydra" tai muu herra olisi todella ollut avaruuden mehikasvuston koiras, niin sain sen "naaraan", mehikasvin, siirrettyä vastakkaiseen reunaan, ja silloin "matemaattisten kierteiden" linja muuttuu kaarevaksi, jolle asettuu kaikki ne kiekuraiset.





Tein kännyllä kuvat, suttuista piirtämistä.
Alimman kuvan ylimmät herra-ruskeat ovat siinä vain siksi, koska ovat niin omituisia. Pystyyn nostetut perät ovat kai aika litteitä, vaan tuossa ikäänkuin naaraalle näytetään jotain ihmeen taikalamppua, johon on piirretty jokin egyptiläinen kuva. :)

Saattaa olla vähän hulluja ajatuksia, mutta ... ei voi olla muistamatta näkymättömiä suuria "levä-hämiksiä", siitä yhdestä avaruuskuvasta, jossa ne käyttivät sinistä käsiasettaan. Niiden koko on kai valtava. Mutta levää muistuttava olento ei ole mikään ihme.

Hmm... nuo ruskeat hämähäkit voisivat olla jotain feikki-kuviakin. Joku on saattanut laittaa nettiin. Toisaalta noita on olemassa toinen toistaan kauniimpia lajeja, ja kuvioita on. Yleensä kuviot eivät ole noin kapealla viivalla "piirrettyjä". Yhtä hienoja kuitenkin on olemassa, olivat nuo sitten aitoja tai ei, nuo 2 ruskeaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.