IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Mikä maa mikä valuutta?Torstai 13.12.2007 14:15

Pikkuneidillä on masu kireellä. Ilmaa lienee. Ei muuta kuin ruokailut venyneet paaljon pidemmiks etenkin öisin. Nukkuu kunnon pätkät kyl välissä mutta syöttöhetket ikuisuuksia kestävät.. Ei täs hirveästi nukkunut yöllä. Päivä uniin mulla on itsellä vaikeuksia totutella. Sit mennäänkin pikku pöhnäs kokoajan tulitikut silmillä. Eilen pääsinkin pariks tunniks kaupoille. Ihan mukavaa oli pitkäst aikaa. Ei ollu neitee sit viittiny isukkia vaivata vaan nukkunu suurpiirtein kokoajan. Hyvä tilanehhan mulla kaikenkaikkiaan on. Mieskin on ollu kiitettävästi mukana ja auttanut pyydettynä ja pyytämättä.
Kiitos hänelle <sydän> Toivottavasti pysyy tuo ihana osallistuva asenne ja kultainen sydän.

Unohtelen asioita. Tuttua varmaan monille saman läpi käyneille. Vie vain itseltä ja muilta hermot kun pää on mikä on.. siis TYHJÄ!! Hukkuneet autonavaimetkin kerkesin pitämään Villen piikkiin... heh.. sori... Arvatkaas kenen laukusta ne löyty sit vaik olin muka penkonu sen jo monesti...

blääh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.