IRC-Galleria

1.2.....Keskiviikko 27.06.2007 19:38

Kaks pirun päivää viel pitäis jaksaa. Sit alkaa 4- viikon LOMA!!!!

Jipii!Lauantai 23.06.2007 23:08

Talviturkki heitetty!!! Ja ajatella että vielä kesäkuun puolella... <hymy>

möyh! Tiistai 12.06.2007 22:16

Jipii sain otettua itseäni niskasta ja menin ja tein töiden jälkeen 5,5 km.n kävelylenkin. Huh on kunto päässy vähä rapistumaan ja laiskuus iskeny. Kävin mm moikkaamas ankkalammella sorsia ja tuli jubailtua vanhemman rouvan kans siel. Hän oli syöttämäs näit kesyjä örkkejä. Tuos näköjään meidän parvekkeen liepeil pörrää ihan kahjoja lokkeja. Muutaman kerran jo tulleet tosi lähelle katteja. Ihanku hyökkäisivät. Peukele kohta otan ritsan vaik eläinrakas olenkin. Mut enemmän rakastan mun omia pikku pehmopallojani ja teen mitä vain heidän suojelemiseksi.

OutoaLauantai 09.06.2007 19:15

Kumma kun täällä on niin ihmeen hiljaista..hmm... miksköhän ihmiset ei kauniina aurinkoisina päivinä jaksa kökkiä sisällä netin ääressä? Olen varmasti maailman ainut sen sorttinen ihminen joka kökkii sisäl ja enimmäkseen petin pohjalla. Ei ole vieläkään helpottanu tuo kirous!

pashkaLauantai 09.06.2007 13:05

Mulla oli niin suuret suunnitelmat tälle päivälle. Että pääsis Hesaan katsomaan vanhoja ihania kavereita ja että pääsis vähän pörrää kauppoihin... Mut kuinkaollakkaan migreeni päräytti päälle taas eilen ja jatkuu vieläkin. Kävin eilen hierojal ja ihanaa oli. Eipä vain auttanu tähän päänsärkyyn. :(

töiden jälkeenKeskiviikko 06.06.2007 23:12

Eipä ookkaan vähään aikaan tullu kirjoiteltua mittään... No Tänään kävi kyläs valloittava kohta 3-vee pikkuherra äitinsä kanssa. Kissoja ihasteltiin ja paijailtiin. Syötiin minidonitsdeja ym ym...
Sen jälkeen kävin vielä morsanin ja tyttösen kanssa pähkinäniemessä. Minä lillutin vain jalkani koska vesi oli mulle too cold!! hyrr! Kiitosta jäätelöstä muuten!

Luojan kiitos!Torstai 24.05.2007 21:21

Jumala on sittenkin olemassa. Tänään aamul heräsin ahhh!!! siihen tunteeseen et migreeni oli poissa! Oi jesssh!! Ja eiku töihin. Töiden jälkeen oli viel energiaa käydä kaupas, pyykata, siivota ja laittaa makkarakeittoa :) Otin tosiaan kaiken irti tervehtymisestäni.

Sitä samaa...Keskiviikko 23.05.2007 21:43

Olo ihan suolesta. Nukuttu on taas tääkin päivä. Pimeessä vaatekomerossa kylmäkääre otsalla. Ruoka ei maistu ja niskat niin jumissa kuin olla ja voi. Saas nähdä miten huomisen duuniinmenon käy. ..

weekend :)Sunnuntai 20.05.2007 21:00

Joup, ihan mukava viikonloppu takana. Eilen oltiin Rikan ja hänen suloisen pojunsa kans uimas neidonkeitaalla. Tänään Kolusin läpi tanharin kevätmarkkinat ja sen jälkeen jammailtiin Jean.s.n tahdissa Lohjan torilla... Mukana oli mm. Rika perheineen ja mun sisko tyttärensä,seuralaisensa ja tämän lasten kanssa. Mie vain onnistuin polttamaan itteni paidan kaula-aukon kohdalta..Petollista onpi kevätsää...