IRC-Galleria

Miksiköhän? Onko facebook vienyt voiton? Noh ainaki miulla, mut ei tääl näy käyvän tuttujakaan :(

Tänään on nautittu ihanasta auringosta. Tällaisiana päivinä olen etuoikeutettu kun saan olla ulkona paljon lasten kanssa, siis työni puolesta :) Säälin vain kaikkia sisätyöntekijöitä. Huomenna suunta Siuntioon rakkaan sisson luokse kun hänel asuntovaunun kunnostustalkoot.

Onneks tää päivä alkaa olee ohi.Keskiviikko 15.04.2009 20:51

Tää oli sitten se kauanpelätty tuomion päivä. Multa ronkittiin Kaks viisuria vasemmalta puolelta. On kiva kun poski ihan tunnoton ja jomottaa särkylääkkeistä huolimatta. Vieläkin ihan diapampöhnässä tai väsyttää Meikäläisellä on hammaslekuripelko ja en olis suostunu operaatioon ilman esilääkettä ja ilokaasua. luojan kiitos niille!! Taas oli yks siedettävän positiivinen käynti mutta nää jälkipirskeet ei paljoa helpota.. yhyy.

Ouboy! :) Sunnuntai 08.03.2009 12:49

Ei tullu kultaa eikä tullu kunniaa eilses turneessa, mutta eihän me olla harjoteltukkaan mitään talvella. Oli tosi kovatasoisii joukkueit jotka oli treenannu säännölisesti, ommas valmentajan jne.. me lährettiin vaan kylmiltään.. Sen kyl huomas. Olo on kuin jyrän alle jääneellä. Lihakset huutaa armoa ja sellattii.

Turneen jälkeen mentiin yhden karvislaisen luo saunailtaan missä tanssimattoa ja singstaria.
Osaporukalla lähettiin Rokkariin jossa tämä täti ei kauan jaksanut vaikka seura oli mitä mukavinta.
Päädyinpä sitten ah aina niin ihanaan Virkkalan paikalliseen. Ihan ikävä oli ollut ja onnekseni siellä paaaljon ihunii ihmisii ja sai laulaa ja sai tanssahdella.

Olin jo jalkeil tänään ennen seiskaa.. Ei pysty-kykene nukkumaan ilman ihanaa tuhisijaa joka oli isinsä kans mummilassa. Hyväolo on jos lihaskolotusta ja särkyä ei lasketa. Kiitän siitä illan aikana ahkerasti nauttimiani vesilasillisia.... Suosittelen...

Kiitos vielä kaikille karvakuomille eilisestä ja hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille!! <sydän>

OkeyTorstai 05.03.2009 22:52

tarkoitus olis mennä La. Karvisporukan kanssa pelaileen naistenpäivän futisturnaukseen Nummelaan. Ei oo kuntoa, ei oo sihtiä, mutta onpahan ainaki hauskaa :)

my weekend.Sunnuntai 22.02.2009 20:50

Äiti on vähän enemmän tänään väsynyt. Mul on taas ollu aikamoinen weekend. Ensinnäkin kauanodotettu Hangon reissuni uhkasi peruuntua kun Inka otti alkoi oksentamaan pe-la yönä. Ja nosti kuumeen melkeen 40 asteeseen. Loppuyöstä en sitten nukkunut mitään kun piti valvoa ja kuulostella ettei oksenna enää.. Onneksi jäi yhteen kertaan. MIKSI KUMMASSA MEILLÄ AINA ÖISIN???


Noh huonosti nukutun yön jälkeen päädyin tarkkaan harkittuani lähtemään Hankoon koska tyttö voi jo paremmin vaikka kuumetta tosin olikin. Inka pakattiin Villen kera mummilaan jossa oli sitten hyvin mennytkin ja viihynyt. Meitä oli Hangossa 4 sisarusta ja aloitettiin ilta singstaria laulellen.. Aivan mahtavaa :) !! Syötiin hyvin kun oli vähän niinkuin nyyttärit ja kaikki tehnyt jotain herkkua. Salaattia, suolaista piirakkaa, coctailtikkuja ja suklaatikakkua...

Sitten piti lähteä karaokea jollottamaan paikalliseen mestaan. Muutama tunti siellä ja vanhin sisko läks jo nukkumaan. Jatkettiin muut vielä johonkin raflaan jonne piti jonottaa sisään. Ei kumosempi mesta edes ja ihmiset siellä... sori vaan nyt kaikki hankolaiset.. Mutta tosi sisäänpäinkääntynyttä ja juroa porukkaa! Yäh! Melkein sai pyydellä anteeksi että oli muualta kuin hangosta.

Kotia snakarin kautta ja alkuyö pikkiriikkisellä sohvalla joka jumiutti mun niskat. Argh! raivasin keskellä yötä veljeni varastot ja löysin pienen lastenpatjan jonka päällä sitten yritin nukkua. Mut nuku nyt sitten kun yksi pieni kiimainen kissanarttu ahdisteli mua koko yön. Nauku nauku nauku, raapi ja läpsi minkä kerkes. En nukkunut sitten pahemmin. Kissa ilmeisesti viehkoontui meidän Paavon hajusta ja siksi otti minut silmätikukseen..

Että tällainen reissu. Mukavaa oli kuitenkin viettää laatuaikaa kaikki sisarukset kerrankin yhdessä. Kiitos vielä kaikille.

ou mai gutnesKeskiviikko 18.02.2009 13:00

Neiti tosiaankin on päättänyt laitaa hankaluusvaihteen päälle. Ensinnäkin jouduttiin taas aloittaan noi antibiootit kun korvat oli kuulemma sen näköiset. Ja kerran kun viel uusii niin sitten vain korvalekurille lähetettä...

Meillä aamut täysiä kaaoksia tytyn kanssa. Etenkin ne joissa pitäis aamupalaa tarjota. Puuro ei ainakaan uppoa ja kiljuminen alkaa heti jo kun näkeekin. Ei mene välttämättä leipä tai banaanikaan. Muroja joskus mutta ei niitäkään aina halua tuputtaa. Sit ollaan ja huudetaan koko aamu ja ollaan muutenkin kiukkusia. Pelastus on ne aamut kun vien hoitoon aamupalalle. Silloin ei kuulemma ongelmaa.. hmm...

Toinen epätoivon aihe on nämä pottahommat jotka 9kk asti mennyt tosi hyvin meillä. Nyt ei halua potalle millään ja alkaa itkut siitäkin. Sitkeesti oon yrittänyt ja saanut vähän valoa tunnelin päähän kun hoksasin että tyttöä voi isuttaa myös aikuisten pöntöllä ja tulostakin ollaan saatu :) Sitten on kiva vetää yhdessä vessa kun homma hoidettu.

ääääh... Toivottavasti eletään vain vaiheta joka menis äkkiä ohi!

Hyvää ystävänpäivää kaikille!Lauantai 14.02.2009 15:48

Tein tänään ensimmäistä kertaa elämässäni maksakastiketta. Mistä lie moinen mielenhäiriö. penskana sitä viimeks syönyt kun äiti teki ja tietenkin tykkäsin. Nyt oli pakko kokeilla. Njam!

Ohhoh..Perjantai 13.02.2009 21:27

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902139083617_ul.shtml


Katoppas vielä englanninkielinen linkki ja video...

Voi pientä :(Tiistai 10.02.2009 11:49

Neidille iski taas kuume viime yönä. Tänään siis jäätiin kotiin. En ole koskaan nähnyt Inkaa noin voipuneena. Kun yleensä kuume ei ole menoa haitannut, mut tänään kiukuttiin ihan kaikesta. syömisestä, pukemisesta jne. Neiti on selvästi ihan rättipoikki ja mamma pelkää pahinta taas että korvat oikkuilis... Ens ma olis jälkitarkastus, mut mahdetaanko sinne asti odottaa? Nyt nukahti omaan sänkyynsä jonne ei normaalisti päiksyjä nukahda. Huoh....