IRC-Galleria

TenavadieettiTorstai 29.01.2009 22:35


Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut lähes kaikki keinot ja oli epätoivon partaalla.Lopulta hän päätti kokeilla toisenlaista lähestymistapaa. Näin syntyi tenavadieetti. Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensä hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieettisuunnitelma. Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva. Älä kuitenkaan aloita tätä dieettiä neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Muuten voit tarvita häntä jälkeenpäin. Onnea!

Ensimmäinen päivä

Aamiainen - Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää aprikoosihillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteisiisi.
Lounas - Neljä väriliitua (värillä ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja ja lasi maitoa (kolme siemausta, kaada loput lattialle).
Päivällinen - Keksi, kaksi kymmenpennistä ja viisikymmenpenninen, neljä siemausta tiskialtaasta.
Iltapala - Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle.

Toinen päivä

Aamiainen - Ota eilinen paahtoleivän viipale keittiön lattialta ja syö se. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.
Lounas - Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraise leikkipihalta tuodusta tupakantumpista pala. ja niele se yhdessä jääkuution kera.
Välipala - Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo sitten sisälle ja pudota matolle.
Päivällinen - Kivi tai kuivattu herne työnnetään ensin vasempaan sieraimeen. Sekoita limonadia perunamuusiin. Syö lusikalla.

Kolmas päivä

Aamiainen - Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois ja piilota se sohvan tyynyjen väliin.
Lounas - Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole se siitä.
Päivällinen - Jäätelöä, kourallinen perunalastuja, kahvia (jos toiset eivät huomaa).

Neljäs päivä

Aamiainen - Neljännestuubi hammastahnaa, palanen saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle.
Lounas - Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.
Päivällinen - Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi.

- ja eiköhän paino putoa!


JOS EPÄILETTE KENEN TAHANSA IHMISEN LAIMINLYÖVÄN, SATUTTAVAN, PAHOINPITELEVÄN TAI HOITAVAN LASTAAN PÄIHTEIDEN VAIKUTUKSEN ALAISENA, TEHKÄÄ ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI ILMOITUS!

Keneltäkään lasta ei oteta pois ilman riittävää, tarpeeksi raskasta näyttöä, eli jos siis teette ilmoituksen joka onkin perätön ja epäilyksenne todistetaan aiheettomiksi, perheelle ei koidu haittaa asiasta!
Selvitystä asian tiimoilta tottakai!
Ilmoituksen voi tehdä nimettömänä.

Suomen sosiaalitoimi toimii siten, että lapsen ja äidin (huoltajan) suhdetta kunnioitetaan ja yritetään mahdollisimman pitkälle tukea ja auttaa siten, että perhe pysyy koossa, eikä niin, että lapset erotetaan perheestään syyttä, tai heppoisin perustein kuten monet kuvittelevat vielä tänäkin päivänä.

TÄLLAISILTA IHMISILTÄ KUITENKIN LAPSET POIS HETI!!!

Toimikaa siis AJOISSA älkääkä kääntäkö katsettanne pois!
Lapset ensin!!!

<suru>


http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=re...

Jos olet samaa mieltä kopioi päiväkirjaasi.

"kivaa"Lauantai 24.01.2009 00:24

Pitäis varmaan vähän tehdä selkoa tolle viimeisimmälle merkinnälle. maanantai aamuna meikällä oli loistava migreeni ja kaiken lisäks Neiteen korvien jälkitarkastukses ilmeni uusi aloitteleva tulehdus johon saatiin lääkkeet. Eli oltiin kummatkin saikkarilla maanatain. Ja nyt sit taas neitee nostellut iltaisin lämpöä vaikkei ollenkaan flunssainen eikä nuhainen. Pieni pelko ettei antibiootti ole purrut mutta kipeältä ei vaikuta kun ei le yöitkuakaan ollut nyt enää. Oltiin siis taas tänään kotona kun eilen kuumeen rajoissa mentiin. Työpaikalla ovat varmasti iloissaan.. huoh! Inkakin olis niin mielellään jäänyt tänään hoitoon kun käytiin vaan hakemassa kassi ja lämpöpussi viikonlopuksi kotio. Taisi vähän häkeltyä kun en jättänytkään sinne kavereiden kanssa touhuamaan.

Odottelin kovasti tätä vkl. mutta kohtalo sanoo ettei Jenni saa relata!!!! Olis ollu la. iltana tarkoitus mennä vähän viihteelle piitkästä aikaa.. mut ei niin ei! Asiat aina vain järjestyy n iin... Viimeks uutenavuotena mutta kaatui nekin suunnitelmat. bläh! Olen niin pisteeseen asti täynnä 4 seinää ja jatkuvaa valmiustilaa. Tarvii kyl kieltämättä nyt vähän omaa aikaa ja nollausta....

Noh. Tiedossa on kuitenkin kahdet synttärit nyt vkl. Toivottavasti tytteli ei le pipi että päästän vähän juhlimaan...

murr!Maanantai 19.01.2009 19:52

Kävipä sitten niin että viimeyö meni kaikinpuolin valvoen. Aina kun meinas nukahtaa niin likka kinis ja parku..Ukkokin läks yöllä aurailemaan. Pää siin sitten oli kipeä kun "heräs"aamul. Tarkoitus oli viedä neiti vaan korvien jälkitarkastukseen, sit hoitoon pariks tunniks et sais nukkua särkyä pois, mut kävikin niin että lääkäritäti huomas samassa korvassa uudelleen aloittelevaa punoitusta ja eritettä. Saatiin biootit ja superiloinen ja superväsynyt äitee piti tyttelin kotona, vaikkei oli välttis ollut tarviskaan. Huomen sit mennään hoitoon ja töihin. Jossei kumpainenkaan oo kipiä..

Nuoresta se alkaa... apuva!Lauantai 17.01.2009 23:27

Kiitosh taas lenkistä rakas alakerran täti. :)

Käytiin aamupäiväl tytyn kans kirjakaupassa toiveena että löytyis vielä hyvii kirjoja.. Ja katin kontit!!!
Parhaimmat viety päältä ja silleen. Noh Sit mentiin nimeltämainitsemattomaan elintarvikekauppaan ja vasta kassan läpi tultuani huomasin että neitini oli "pöllinyt" yhden vellitetran!!!! Piteli sitä käsissään ja oli pillinkin vetäissyt kyljestä irti. Oli siis ihan mennyt ohi kun oli itse varmaan ostoskärryjä kaivellut Ja napannut sitten hyppysiinsä. Hävetti niin paljon ettei enää viitsinyt kääntyä takasin. Joten leimatkaa nyt sitten minutkin rikoskumppaniksi. Taisimme köyhdyttää k.o kauppaa sellaien 45centin verran!!!! Kamalaa!!!!!


Noh toivon ettei kukaan ota asiaa liian vakavasti ja menetä yöuniaan sattuneen takia. Tämä todellakin oli vahinko ja jaan sen nyt täällä teidän kanssa jotta saisin jonkinlaisen synnintunnustuksen!


Noh ehkä pieni jännitys elämään onkin ihan tervetullutta.. blääääääääh!!!!

Jopas jopas...Torstai 15.01.2009 23:48

Siis sattuipa tänään kaksikin positiivista asiaa.

Moni ei varmaan kerskailis tällä mutta mulle oli huippusuoritus valmistaa ekan kerran elämässäi ihan itse tuota hernekeittoa( eli ei siis purkki) joka vielä onnistuikin suht hyvin. NJAM!

Toiseks tyttö ollut hela dagen ilman tilulilua eli tuttiaan ja jopa nukahtikin yöunilleen ilman mitään kapinaa. Kop kop!! Pitää koputtaa puuta koska yötä on vielä edessä ja se saattaa palata mieleen.

Mutta menestystä! Askel kohti omaa huonetta! Jee!


Onneks huomen jo perjantai!!!!
Vaikka muut sanoisivat mitä niin mulla on todellakin vain hyviä kokemuksia likan hoidon aloittamisesta tuolla iällä. Tottakai raastaa ja on ikävä päivisin mutta kun tietää että kaikki on paremmin kuin hyvin niin miksi huonoa omaatuntoa pitäisi potea? Ei vielä yksiäkään kiukkuja tai itkuja viedessä tai haettaessa. Päinvastoin. Nyt taas huomasi kun pitkät vapaat oli niin kummatkin hypittiin seinille neidin kanssa. Kiukku oli paljon herkemmässä jne ( myös äipällä) . Töihin ja hoitoon paluu tuo kauanodotetun tasapainon meidän elämään. Ja päivisin kun on erossa niin illala on ihanaa olla taas yhdessä ja jaksaa paremmin kumpainenkin. Jätettyäni Neidin aamulla hoitoon se piipersi suoraapäätä leikkihuoneeseen touhuamaan rakkaitten hoitokavereidensa luokse... ei ehtinyt edes äipälle vilkuttamaan.

Toinen Bonus on siinä että neiti oppii valtavasti hoidossa uusia asioita. Kaikkea ei äippä keksi tai osaa opettaa. Toisten lasten esimerkillä on todella suuri vaikutus Inkaan. Hän oppii itsenäisemmäksi ja omatoimiseksi. Ja Onhan meillä vielä toistaiseksi nämä keskiviikot kun ollaan yhdessä kotona tai missä shoppailemassa/kylässä ikinä käydäänkin. <hymy> Aijon jatkaa tätä osittaista vielä vuodella jos työnantaja siihen suostuu.

Neiti on tosi reipas roskien keräilijä. Jos löytää jotain epämääräistä lattialta ja sanon että se on roska niin hän jo on viemässä sitä keittiön roskikseen. <(Ihana apulainen &lt;sydän&gt;)

Vuos vaihtuupi. Olkaa pikkukakarat nyt kiltisti ja jätäkkää se paukkujen ampuminen vähän teitä fiksummille ja vanhemmille.

Mun puolesta kaikki paukut ja raketit sais kieltää. Niistä on harmia enempi kuin hyötyä. Vois käyttää ne rahat oikeasti johonkin hyödylliseen ja tarpeelliseen. Hyväntekeväisyys.. kohteita olis varmasti jokaiselle mieluisia. Kuten esim. Lasten ja nuorten mielenterv. työ, luonnonsuojelu, kodittomat jne jne...