IRC-Galleria

neitokainenMaanantai 30.06.2008 20:46

Neiti se nyt mennä viipottaa kokoajan.. ryömii sinne ja ryömii tänne. Konttausasentoa haeskellut jo muutamia viikkoja ja on hauskaa katsella sitä hytkymistä. Todella ahkera harjottelija.. Täytyy sanoa. Ilopillereiden aatelia.

No olipas taas.....Lauantai 28.06.2008 18:28

Ei nyt ollut mitenkään erikoinen ilta. Mukava oli tietty hyvän ystävän kanssa olla ja vähän nähdä muutakin kuin nuo 4-seinää... Nyt taas tuntuu siltä että hohto ja glamour on karissut noista ns. "vapaailloista" ... Ei sitä jaksa eikä kiinnosta enää samalla tavalla. Paree vaan keskittyä ihguihin koti-iltoihin jos noita vapaapäiviä viel siunaantuu... Vihje chevyg30!!!

Noniih..Perjantai 27.06.2008 22:05

Tupsahti sitte vapaailta... jees.. täytyy kai käydä töllistelemässä virkkalan ihmeellisyyksiä. Ukko järvelllä ja tyty mummilassa...
Kauhean onttoa ja tyhjää taas kotona... Ihan pelottavaa!!! Tuu jo mosse! Pidä kädestä kii!!!

Selevä jussi.Lauantai 21.06.2008 14:50

No.. Eip ainakaan ole täällä kuolemankrapulaa. Siinä On yksi asia joka hymyilyttää tänään kun koko muu suomi potee elämänsä kankkusta ja miettii mitä eilen tuli tehtyä ja missä oltua. hih hih.. TOIPUKAA!

että semmottiis..Tiistai 17.06.2008 01:15

Oltiin tänään rämäpäällä neidin kanssa kylässä. Siel oli myös melkeen Inkan ikäinen poju..Kiva oli käydä ja turista kaikennäköstä. Outoo taas se ettei meidän neiti oo nukkunu tänään ku taas pätkis hyvä jos edes tuntiakaan. Silti jaksoi ilman kiukkuja koko päivän.

Niin kiltti ja iloinen on. Hän vaan ei kertakaikkiaan malta niitä päikkäreit nukkua ja neukkutäti arveli että nukkuu sit yöllä sen mitä tarttee. Ja jotkut päivät kyl sit nukkuu muutamat tasoittavat. Ihanaaa et hän jaksaa kaikesta väsyst huolimatta olla niin iloinen ja aurinkoinen. <3

Sit neitees on sellainen piirre et kun on valvonu ja valvonu ja ku pitäis mennä nukkuu illalla niin hän on tavallaan yliväsyny ja ihan "piripirtee" Vääntelee naamaa sängyssä, pelleilee ja virnuu... Kiljahtelee ja öyrii.. nuskuttaa nenällä ja tekee "kipparikalle ilmeen" Koita siin sit pitää pokkaa ja nukuttaa neiti rauhallisesti.. heh heh... Tervetuloo kokeilee.. ilmaiset naurut ainakin saa ;)

Jokohan nuo hampit alkais vihdoin tulemaan. Nyt on 3 yöt ollu vähän levottomampaa. Ihan kummia itkukohtauksia jotka menee ohi vain viereen ottamalla.. hmm?

Pirun katit.Lauantai 14.06.2008 12:18

Nyt on taas Mindiellä vinksahtanut joku päässä. Kai se kaipailee vaan lisää huomiota ja osoittaa mieltään Inkan tavaroihin...tai paikkoihin jos on Inkan haju. Pissii peukele hoitopöydälle usemman kerran ja leikkimatollekkin kerran teki. Harrati kyllä samaa Villen työvaatteille silloin ku oltiin muutettu just ja Ville muutenki oli pitkii pätkii poessa kotoa silloin... Ja Paavo se yöt huutaa makkarin oven takana. Muutenki jäi uni vähälle viimeyönä ja tämä nyt on jo toinen peräkkäinen aamu migreenin kera... kiva kiva...

Haikeaa!!! Snif!Lauantai 14.06.2008 01:46

Olin tänään viettämäs iltaa vanhojen ihanien työkavereiden kanssa Siuntios yhel möksäl...
syötii, saunottii, uitiin,( huom.. nyt miekin heitin jo talviturkin ennen jussia!!) leikittiin ja sinne taisivat jäädä viel jodlaa karaookkee kun mun oli lähdettävä. Kauhea ikävä ja haikeus kun se meidän yhteinen tiimi nyt hajoo ja ihmiset ei enää nää toisiaan. Ikävä tulee etenkin meidän ihanaa pomoa... Laulettiin hälle ja siin jo tippa kihos linssiin itse kullekkin.. Tosi kaunis laulu on tuo Peppi pitkätossun jäähyväislaulu... Vähän masis olo nyt. Ja voin sanoa ettei mulla koskaan ole ollut niin ihanaa työpaikkaa ja työkavereita kun missä nyt olen ollut. Mahtaako tulla koskaan enää?
Kiitos heille kaikille.

ou jeah.Tiistai 10.06.2008 14:39

Koskaan en ole iloinnu sadepäivästä niinkuin tänään aamulla. Likka ja mie kumpikin pötköteltiin liki klo 10.een. Jeesh! Nyt on saatu tasattua vihdoin tuo laivaväsymys!!

tere..Maanantai 09.06.2008 14:37

Sen verran tätyy täällä vielä kehaista että sain murultani eilen jopa kukkasen. Niin pieni teko mutta niin hyvä mieli tuli :) Vielä o tosi väsyny olo ja en tiedä kauan tätä jaksaa kestää. Ei löyduy Jennistä virtaa kuten ennen.Täytyyhän tässä likan kanssa olla ja seurustella kuitenkin niin ei tuo lepääminen oikein oonnistu.