IRC-Galleria

Äly hoi!Torstai 15.11.2007 21:08

Mikä saa ihmisen niin tyhmään tekoon kuin herätä aamul aikaisin jotta pääsee jonottamaan Avajaistarjouksia kylmään pakkaseen?!?
Eikä tässä vielä kaikki.

Elikkäs mainoksesta lukaisin et Gigantti viimein avaa ovensa kaikkine avajaistarjouksineen.. ja niin oli ilmeisesti lukaissut "muutama muukin". Heräsin aamul normaalii aikasemmin jo puol kasi!!! . Sit noin 8.20 saavuin Gigantil ja olihan siel jo poruu ennen mua jonossa. Mut lössii saapu kokoajan lisää ja lisää. Kylmähän siin tuli. 9.00 avasivat ovet ja porukka ryysäsä sisään.. ( Hävytöntä miten monet yritti kiilata ja ujuttautua jonon alkupäähän muina miehinä. Etenkin vanhemmat ihmiset!!)

No Kun sisään oli sit päästy niin sai alkaa jonottaa yhtä tarjouspuhelinta 5,90 e. jota tulin mettästää..) About puoli tuntia ja ylikin siin tais mennä ..Herranjestas! Mut kauppasivat siin ihmisil samalla liittymiä...(Puhelimia oli vain 100kpl ja minä sain yhden viimeisimmistä ;)

Eihän tämä jonotus tähän suinkaan päättynyt. kassalle sitten seuraavaksi ja tais mennä siinäkin 40 minsaa poikineen..

Kyl nyt varmaan alkaa maallikkokin ymmärtää kuinka pirun tylsistynyt ja epätoivoinen ihminen täällä päivänsä viettää. ( Tosin jos olisin ennakkoon tiennyt noin pitkistä jonotuksista niin olisin varmasti jättänyt väliin. Lähti mukaan tosin Hapa rikkaimuri ja euron juhlamokka.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.