IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Piru nimeltä fibromyalgia!Sunnuntai 03.02.2008 19:53


Löysin tällaisen kuvan netistä mikä ei ollut suojattu ts. sai käyttää, jos nyt ihan oikein enklantia ymmärsin
Tässä vaan ei ole nilkkoja ja ranteita merkitty, mutta kyllä nekin särkee. Mulla on ongelma juuri tuo kankun päällä ja sen vierässä oleva tienoo, ja ne sitten jumii myös reittä ja säärtä ....


Ohoh, olihan taas melkein 5 päivän kooma, kun toi fibro otti ylivallan. Niin perkeleellinen särky koko oikeasa jalassa ettei kävelemään päässy kun nippa nappa veskiin. Juomi niin pirusti.
Toki särkyjä oli muallakin esim ranteissa, niskassa sun mualla mutta jalassa kipu oli kovempaa kuin korva- tai hammassärky. Ovat joskus tosta jalasta olleet sitä mieltä, että saattais olla hermosärkyäkin kun kaiken maailmaan Oxanestit, joka on lähes huume ei auta särkyyn.
No Oxanestia mulla ei kotona ollut (eikä sitä saakkaan kotiin)mutta kaikki muut särky- ja rentouttavat lääkkeet tuli syötyä niin että olin aikamoisessa pöllyssä ts. nukuin lähes 4 päivää......
Mutta nyt alkaa jo helpottaa jotta jaksaa jonkun aikaa istua naputtelemassa tätä konettakin.

Löysin Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyrittäjät FYSI ry. sivuilta:
sieltä suoraan lainattu
""Tietoisku:

Fibromyalgiaa ei oireistona kannata vähätellä. Tuoreissa tutkimuksissa on esimerkiksi Tanskassa todettu fibromyalgiapotilaiden subjektiivisesti koetun elämänlaadun olevan heikompaa kuin esimerkiksi reumapotilaiden.""

No ompahan taas vuodatettu, nyyh ....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.