IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****
Otsikko sanokoon jo kaiken, niin, että jos lisää joku haluaa tulostaa tekstejäni avomiehelleni iltalukemiseksi,joita se ei viitsi edes lukea vaan antaa ne mulle luettavaksi,niin olkoon hyvä vaan. Kaiken kirjoitan sen takia, että siltä minusta tuntuu, pahalta. Ensin tehdään sovinto ja sitten käydään päälle. Jossain mättää. Jos miesten peli-ilta on niin helvetin tärkeä tilaisuus,se on sitten tehtävä selväksi myös paritalon toiselle puolelle ettei naiset ole tervetulleita, koska MINÄ sain luvan...ts. minua ei kielletty menemästä ystäväni kanssa kun sitä tiedustelin!!!!Tämä, jolta tiedustelin oli mökin toinen OMISTAJA.
SORRY! Niin, että taas meni haukut väärään suuntaan. Pitäis ensin tutkia ja siten vasta hutkia!

Toisaalta olen jo kauan ihmetellyt miksi kaikki on minun vikaani, jos jotain tässäkin talossa menee mönkään. Kannattas kovistella tuota minun avopuolisoani joskus vähän tarkemmin, hänellä kun on myös sellaisia mielipiteitä, jotka eivät varmasti aina mielytä ja tuntuu, että ne sitten laitetaan minun syykseni.

Edelleen PAINOTAN;
MIKSEI VOIDA OLLA TYYTYVÄISIÄ SIIHEN MITÄ MEILLÄ ON EIKÄ AINA TUODA JULKI MITÄ OMISTAA JA MITÄ TOINEN EI OMISTA. Minun mielestäni se on typerää, itsekästä, toisten ihmisten arvostamattomuutta, omahyväistä, en keksi nyt tähän hätään lisää adjektiiveja.
Tämä talo ON MINUN KOTINI siinä kuin kenen muunkin PISTE, vaikka en ole talosta penniäkään maksanut muuta kuin ollut rakennusaikana ilmaisena piikana tekemässsä ruokaa ja sitäkään kun ei mukamas muisteta, no sekin on sitä mielen köyhyyttä.
Enkä edelleenkään voi ymmärtää mitä pahaa minä olen tässä vuosien varrella tehnyt, kun en mielestäni ole puuttunut koskaan mihinkään sellaiseen mikä on talon yhteisiä asioita ellei siitä ole minun mielipidettäni kysytty. Se mitä minä huseeraan ja määrään tämän toisen puoliskon seinien sisällä ei kyllä tietääkseni kuulu kenellekään muulle kuin tämän puoliskon omistajalle.

Lopuksi vielä tähän, että en tiedä onko tarkotus lietsoa minun ja avomieheni välille toraa, valitettavasti siinä EI KUKAAN tule onnistumaan vaikka se joskus ehkä siltä ULKOPUOLISELTA vaikuttaa. Niin, että siihen ei kannata turhaan energiaansa kuluttaa........

PS: Voin luetuttaa tämän jo kotona hänelle niin ei tarvii turhaan tulostaa ja tuhlata minun takia paperia, paperihan on kallista. JA ANTEEKSI TALON TOISEN PUOLEN PAREMMALLE PUOLISKOLLE, TÄMÄ KAiKKI EI OLE MILLÄÄN MUOTOA HÄNEN VIKAANSA.
Minäkin puolustan omaani!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.